Morgenmøde

 

Mødelokale… stillekupéen i toget mod Fredericia

Møde-outfit… en brun og blød buksedragt.

I mine høretelefoner… Langt væk – Ukendt Kunstner 

Dagens agenda… Jeg har været tidligt oppe, drukket min matcha og lavet et par yogastræk på gulvet, inden jeg drog mod toget. Jeg skal til bruge dagen til et photoshoot med det her hold, og så håber jeg på, at jeg kan nå et hold i YO og at renskrive en bunke opskrifter, inden jeg indtager sofaen i aften.

Dagens to-do’s…
* Tjek e-boks
* Send Atelier Aarhus-kalendere
* Forbered foredrag
* Redigér feminaopskrifter
* Feedback på video

Jeg er taknemmelig for…
* det smukke lyserøde lys og udsigten fra mit togvindue.
* at arbejde sammen med sådan nogle seje, talentfulde kvinder. Og William 😉
* at lære nye, inspirerende mennesker at kende.
* den fine buket med protea-blomster (lærte I mig, at de hedder), der står på spisebordet.

Jeg tænker på…
* dilemmaet: Min nye buksedragt er vildt behagelig at have på men samtidig VILDT besværlig at tage af og på, når jeg skal på toilettet.
* passiv-aggressive kommentarer, hvor kritik pakkes ind som omsorgsfuldhed. Det har jeg modtaget en del af de sidste uger på Instagram, og det er ikke fordi, jeg bliver påvirker som sådan, men jeg undrer mig over motivationen bag. 

Jeg glæder mig til…
* at Simon kommer hjem på fredag
* at afsløre, hvad jeg har arbejdet på bag facaden de sidste mange måneder i mit nyhedsbrev i weekenden.
* at få besøg af forældre, svigerforældre, søstre og påhæng i weekenden, som kommer for at byde Simon velkommen hjem. Vi har planer om at diske op med den ultimative Berliner-menu: Döner og falafel teller!
* at Simon og jeg skal på kærestetur til Antwerpen. Og at der tilfældigvis er chokoladefestival, hæhæ.
* at holde kakaoceremoni nær Silkeborg på næste fredag.

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma,

  Glæd dig til Antwerpen! Min kæreste boede der i 7 måneder og jeg nød weekendture der til – de har de lækreste restauranter (prøv Roji!!) cocktailsteder og hyggelige caféer samt også Berlinagtige områder med skønne butikker:)

  Tak for en dejlig blog – har fulgt dig her samt andre medier og skaffet dine kogebøger og kalenderen siden jeg opdagede dit skønne univers for en månedstid siden. Du har inspireret mig til dejlige åndehuller i hverdagen og endnu mere grøn mad:) tak:)

  Dbh Karoline

  1. Hej Karonlie 🙂
   Ih, dét gør jeg også. Det lyder jo lige som en by for os.
   Tusind tak for dine pæne ord. Det betyder meget.
   KH

 2. Dejligt indlæg.
  Er ked af at høre om de passiv-aggressive kommentarer. Vær åben for konstruktiv kritik og luk ørerne for alt det andet.
  Vi er mange som elsker alt hvad du laver <3

 3. Hej Emma 😊
  Stort tillykke med lanceringen af Collab. Det bliver spændende at følge. Du nævner, at du skal forberede et foredrag. Betyder det, at jeg kan glæde mig til, at du kommer til at fortælle om alle de spændende ting, du foretager dig? 😉
  Knus Anne

  1. Hej du <3
   Tak! Foredraget er i en fagforening, så det er nok ikke, hvad du lige forestiller dig 😉
   KH

 4. Godt du kan lade de spidse kommentarer prelle af på dig. Som en anden skrev, så er vi altså mange der elsker alle de fine ting du laver og deler med os, og ikke mindst det univers og den personlighed du udtrykker 🙂
  Så spændende med e-bogen, tillykke med den – og med det nye Collab.
  Håber der engang kommer en kakaoceremoni i København.
  Kram, og fortsat god uge 🙂

  1. Tusind tak, søde Sidsel <3 Jeg satser stærkt på at komme til KBH og holde kakaoceremoni snart.
   VH

Skriv en kommentar