Mine intentioner for februar (video)

Mine intentioner for februar

I Atelier Aarhus 2019-kalenderen har vi lavet det, vi kalder en ‘intentionsside’. Her kan man hver måned reflektere over sin hverdag, sætte mål og intentioner samt udfylde felterne FOKUS, MERE, MINDRE, NOTER og en månedlig TO-DO.

Læs også: Mine intentioner for december (video)

Jeg ‘snød’ jo lidt sidste år, hvor jeg allerede begyndt at bruge intentionssiden i min 2019-kalender, da ingen af jer havde mulighed for at få fingrene i kalenderen. Men nu har vi endelig alle mulighed for at bruge siden, og jeg stornyder at følge med i, hvordan I sætter intentioner og mål for jeres måned på Instagram.

Læs også: Mine intentioner for oktober (video)

Atelier Aarhus 2019-kalender

På Atelier Aarhus’ instagram deler vi hver måned billeder af, hvordan forskellige mennesker bruger intentionssiden i vores story. Hold ind og følg med, og bidrag også meget gerne med et billede af din intentionsside for februar ved at tagge os på et billede eller sende det i en privat besked.

Sådan bruger jeg min Atelier Aarhus-kalender

I videoen viser jeg, hvordan jeg udfylder intentionssiden (lige nu – hvem ved, måske det kommer til at ændre sig), og fortæller om, hvad jeg har på programmet i februar. Hvad mit fokus er, hvad jeg ønsker mere og mindre af, hvad jeg glæder mig til, og hvad jeg gerne vil opnå, inden måneden er omme. Jeg håber, videoen kan inspirere jer til at gøre jer nogle af de samme tanker ♥

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma!

  Tak for en meeeget inspirerende blog! 😁 Det ville være så fedt om du ville dele nogle av de klassikere dine foreldre anbefaler som dannelseslitteratur😉

  Kærlig hilsen
  Miriam

 2. Endnu en virkelig fin video, jeg nyder virkelig at jeg både kan læse, se og høre fra dig.
  Jeg abonnerede på dit nyhedsbrev for sent, er der en mulighed for det kan sendes alligevel?

  Kram Linea

 3. Dejlig video. Simpelthen så inspirerende med dine intentioner.
  Hvis du får fingrene i en “dannelseslæseliste” kunne den have stor interesse 😊

Skriv en kommentar