Morgenmøde

I min kop… en americano med lidt skummet havremælk

Mødelokale…  mit yndlingshjørne på Cafe GLAD med udsigt ud til Frederiks Allé

Møde-outfit….  Normalt tøj for første gang i 3 dage! Jeans, sneakers og en lyserød rullekrave.

Dagens agenda… Jeg startede dagen med at spise morgenmad med Simon og følge ham ned på Arkitektskolen. Derefter gik jeg gennem Århus og snakkede i telefon med min agent Maria, inden jeg klappede computeren op på GLAD. Her bliver jeg nok siddende et par timer endnu, inden jeg fortsætter arbejdsdagen på hjemmekontoret, og så har jeg planer om at tage et yogahold i eftermiddag, hvis lysten og energien er til det. I aften skal vi lave de aller-allersidste rettelser på e-bogen og så måske fejre det med et glas rødvin. 

Dagens to-do’s…
* Åben COLLABs nye website
* Tjek links i manus
* Optag podcast intro
* Klargør nyhedsbrev
* Tjek op på betalinger
* Goodiebag til event

Jeg er taknemmelig for…
* Simon. Tænk, at vi har været sammen i 6 år, og jeg tror faktisk aldrig, jeg har været så glad for ham og os to som nu. Bare den tanke gør mig taknemmelig ind i knoglerne.
* at min krop igen føles frisk og fyldt med energi efter at have være helt død og småsyg i en lille uge.
* at forårssolen skinner. Åh, det gør altså bare noget for humøret!
* at samarbejde med sådan nogle søde og røvseje damer i COLLAB

Jeg tænker på…
* Vi hos Atelier Aarhus har besluttet, at vi vil have os et kontor/showroom fra sommer. Mon nogle af jer kender nogen, der kender nogen, der kender til noget?
* Skotland! Simon, jeg, min søster og hendes kæreste har besluttet os for at tage på to ugers roadtrip til sommer.

Jeg glæder mig til…
* at min e-bog Hverdagsvelvære udkommer på fredag! WUHU!
* at holde Hverdagsvelvære event i YO Studios på lørdag. Det bliver SÅ sjovt og hyggeligt, er jeg stensikker på!
* at inviterer en folk søde venner på fastelavnsboller.
* at skulle på kærestetur til Antwerpen om et par uger.

 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg kan godt forstå, at du bruger så megen tid på GLAD. Den er blevet ekstra hyggelig med den nye indretning – og så laver de verdens bedste ærtemos 😉
  Roadtrip i Skotland lyder som den bedste idé. Jeg har aldrig været der, men naturen ser helt fantastisk ud. Nu nævner du Antwerpen, og der har jeg faktisk selv tænkt på at tage en swiptur til i min sommerferie. Du må meget gerne lave en lille guide – og gerne tippe med hyggelige, lækre spisesteder 😄
  Knus Anne

  1. Hej Anne <3
   Det er der nemlig! Og jeg er så glad for, at de har fået bordet tilbage i vinduet 😉
   Der kommer helt sikkert en guide til Antwerpen. Der virker simpelthen til at være så skønt, så jeg glæder mig 🙂

Skriv en kommentar