Mine intentioner for april (video)

Mine intentioner for april

Vi har budt en ny måned velkommen, og derfor brugte jeg forleden lidt af min morgen på at udfylde ‘intentionssiden’ i min Atelier Aarhus Kalender. På at reflektere over, hvad jeg håber, april kommer til at byde på, hvad jeg ønsker at opnå og opleve, og hvad jeg vil forsøge at have fokus på.

 

Læs også: Mine intentioner for december (video)

 

Hvad er dine intentioner for april? Del endelig i kommentarfeltet ♥

 

Atelier Aarhus 2019-kalender

I Atelier Aarhus 2019-kalenderen har vi lavet det, vi kalder en ‘intentionsside’. Her kan man hver måned reflektere over sin hverdag, sætte mål og intentioner samt udfylde felterne FOKUS, MERE, MINDRE, NOTER og en månedlig TO-DO.

 

Læs også: Mine intentioner for oktober (video)

 

Sådan bruger jeg min Atelier Aarhus-kalender

I videoen viser jeg, hvordan jeg udfylder intentionssiden (lige nu – hvem ved, måske det kommer til at ændre sig), og fortæller om, hvad jeg har på programmet i februar. Hvad mit fokus er, hvad jeg ønsker mere og mindre af, hvad jeg glæder mig til, og hvad jeg gerne vil opnå, inden måneden er omme. Jeg håber, videoen kan inspirere jer til at gøre jer nogle af de samme tanker ♥

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar