Martiny Podcast S4E11 – Carolina Cia Bruun om at finde glæden efter en krise

Interview med Carolina Cia Bruun fra Green Goddess

Denne uges podcastgæst er Carolina Cia Bruun. Den grønne gudinde, har jeg lyst til at kalde hende, for Carolina er nemlig en af kvinderne bag webshoppen Green Goddess, et online univers der formidler sundhed, nydelse og næring.

Jeg har været flittig kunde hos Green Goddess, og første gang jeg skrev med Carolina, var hun ved at sende mig en større sending raw chokolade. Det førte til en frokostdate på Café Fika, hvor jeg fik mulighed for at lære hende bedre at kende. Og lige siden har jeg tænkt over, at jeg simpelthen måtte have hende med i mit podcast, for Carolinas historie er både sårbar og inspirerende.

Lyt også til:  S3E23 – Caroline Fibæk om harmonel harmoni & work-life balance

At se gaven i sorgen

I interviewet fortæller Carolina om sit livs store krise: Da hun stod midt i en skilmisse, der vendte op og ned på hverdagen, som hun kendte den. En skilsmisse, der ikke bare knuste hendes hjerte men også tvang hende ud i et jobskifte.

Lyt også til: S4E3 – Tanja Eskildsen om Holistisk hudpleje

Passion for sundhed

Carolina har i mange år arbejdet med sundhed og ernæring, og når man taler med hende, er man slet ikke i tvivl om, at det er passionen, der driver værket. En passion, der er så stærk, at det lykkedes hende at stifte Green Goddess, da hun stadig var midt i en stor sorgprocess. Hvordan i al verden hun fandt modet og styrken til at springe ud som selvstændig, deler hun i interviewet, og der er virkelig guldkorn at hente, hvad end du selv har mødt et bump på din vej eller blot leder efter det sidste skub til, at du skal gå efter dine drømme.

 

Find Carolina her:

www.greengoddess.dk

Instagram: @greengoddessguide og @carolina_cia

Facebook: Green Goddess Guide

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP

I denne episode kan du høre om… 

… hvordan Green Goddess startede for 3 år tilbage
… hvordan Carolina tacklede den sorgproces, der opstod efter hendes skilsmisse
… at det er vigtigt at have styr på økonomien, når man vil være selvstændig
… hvad der driver Carolinas passion for at inspirere andre
… hvordan hun mærker og følger energien i hendes arbejde
… at hun gerne vil formidle ting med ydmyghed og empati
… hvordan hun i dag kan se gaven i sin skilsmisse
… hvilken glæde hun fik af tankefeltterapi
… hvilke planer Carolina har for Greengoddess i fremtiden
… hvad der giver Carolina mere velvære i hverdagen
… hvordan man kan “gå” fra sin problemer

Indsend spørgsmål

Du har mulighed for at indsende mig spørgsmål til kommende Q&A-episoder på Instagram eller til min mail hello@emmamartiny.dk. Følg med på Instagram, hvor jeg laver spørgerunder i min Story eller send din undren min vej som en privat besked.

Konkurrence: Anmeld podcastet & vind min e-bog Hverdagsvelvære

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme, og derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så Hop ind lige her, tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted. Ved at lave en anmeldelse, deltager du i konkurrencen om et eksemplar af min e-bog Hverdagsvelvære.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig via dette link for nyheder, opskrifter og kig ‘behind the scenes’.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar