Maj – Frem & tilbage

Velkommen maj

Maj du søde milde ♥ Måneden, der byder på forår med sommerfornemmelser og en masse første gange. Første is. Første dag uden strømpebukser. Første nye kartofler. Og måske endda første tur i havet?

Godt nok var min maj sidste år alt andet end mild. Jeg havde drøn travlt, løb alt for hurtigt, og nåede knap nok at nyde alt det skønne, denne tid har at byde på. Det var en blanding af en kogebogsudgivelse og et helt urimeligt antal deadlines (som jeg jo selv havde sagt ja til), og arbejdspresset fortsatte langt ind i juni, før jeg gik på ferie og nærmest kollapsede. Og så tog det mig både en god, lang sommerferie og lidt mere til, før jeg kom ordentligt ovenpå igen.

 

LÆS OGSÅ: Marts – Frem & tilbage

 

En roligere måned

Denne maj tyder heldigvis på at blive anderledes. Jeg har taget ved lære fra sidste år, så i stedet for at tage ekstra opgaver ind i de i forvejen travle uger inden sommerferien, har jeg skrået ned og ind til benet, så jeg kan bruge tid på at forberede de uger, hvor jeg går offline. Og så stornyder jeg samtidig at have tid til at nyde alt det skønne, som mere fritid muliggør.

En del af det, jeg glæder mig til at bruge denne måned på, har jeg samlet en liste over i bunden af dette indlæg. Og så har jeg  rodet lidt i blogarkivet og samlet et tilbageblik på sidste år, der trods det høje tempo også var fyldt med rare øjeblikke.

 

LÆS OGSÅ: April – Frem & tilbage

 

Hvordan byder jeres maj på? Del endelig  i kommentarfeltet.

Sidste maj…

… Udkom min kogebog Grøntsagsglæde
… og jeg var noget så stolt og glad

… lavede jeg krydrede kyllingelår med en cremet hummus og bagt blomkål.

 

… arbejdede jeg i biniki på et tæppe i koloen

 

 

… drak jeg en smuk hindbær-latte.

… skrev jeg om sunde hverdagsvaner
plukkede jeg sommerfugleblomster på vej hjem fra yoga

… delte jeg mine bedste tips til god nattesøvn

 

… delte jeg nogle af mine bedste ‘self-help’ bøger
… handlede det om, hvordan man skaber nye vaner

 

 

Denne maj glæder jeg mig til…

… SPOT festival. Vi skal afsted med en flok venner i aften, og jeg glæder mig til de kommende dage med søde mennesker og god musik.
… at se Game of Thrones hver mandag. Ih, det er jo så spændende, at det næsten ikke er til at holde ud.
… at fejre min kusines konfirmation
… at lave hjemmelavede træstammer. Har en idé om at bruge min opskrift på romkugler med sorte bønner som fyld.
… at holde kakao ceremoni i København. Der er vist stadig et par biletter lige her.
… at drømme om og tegne på den nye kolonihave. Så spændende!
… at bruge tid med mine barndomsveninder, som jeg ikke ser så ofte.

 

Hvad glæder I jer til denne måned?

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hvor lyder det som nogle rare ting, du har i kalenderen. Selv glæder jeg mig til at afslutte den første af to eksamner, tage på ARoS for at se Tomorrow is the Question og (forhåbentligt) til årets første tur i parken med et tæppe og en god bog under armen <3 Kram

Skriv en kommentar