Ristede boghvedekerner

Ristede boghvedekerner

Ristede boghvedekerner – sprødt salatdrys

Ristede boghvedekerner er et pivsundt salatdrys, der tilføjer en dejlig nøddeagtig smag og godt med knas. Boghvedekerner (der egentlig er et frø) indeholder masser af fibre og protein, så det er en god måde at tilføje ekstra mæthed til salater og supper.

Skal man skylle boghvede?

Skallerne på boghvede indeholder et farvestof, som nogle er allergiske over for. Derfor er det vigtigt, at du skyller kernerne grundigt, inden du spiser dem. Du behøver dog ikke koge kernerne, inden de ristes, men husk at skylle dem godt.

Ristede boghvedekerner

 
Drys til 4 portioner personer
tilberedning 10 min / i alt 10 min

Ingredienser

  • 1 dl boghvede kerner

Fremgangsmåde

Ristede boghvedekerner

Skyl boghvedekernerne grundigt i en sigte, og lad dem dryppe af. Rist derefter boghvedekernerne på en tør pande. Vend rundt ofte, til kernerne er flot gyldne, helt tørre og sprøde.

Find flere opskrifter i samme kategori

Ristede boghvedekerner som salatdrys

Jeg elsker at bruge ristede boghvedekerner ovenpå salater. Her bruger jeg det herlige drys over to af salaterne fra min kogebog Grøntsglæde: Gulerods- & fennikelsalat med to slags boghvede samt Enestående efterårssalat

ristede boghvedekerner salat

ristede boghvedekerner salatdrys

Flere opskrifter med boghvedekerner

Shop the post

- reklamelinks

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar