Juni – Frem & tilbage

Velkommen juni

Så blev det minsandten juni. Lige straks er vi halvvejs i 2019, og jeg er klar-parat til sol, stand, sorbet og sandaler. Ellers til hvad, vejrguderne nu tillader os at nyde godt af denne sommer. Hvis det bliver til regnvejrsdage og indehygge i sommerhuset, så finder jeg mig også i dét, for mest glæder jeg mig bare til en masse kvalitetstid med mine yndlingsmennesker.

Den store nedtælling til årets sommerferie er for alvor i gang her på matriklen, og i den forstand bliver denne måned ret kontrastfyldt. Først et par begivenhedsrige uger med fart over feltet og en lige rigeligt fyldt kalender. Og er all-in på ferie, når vi pakker vandresko og regnjakke og tager på to ugers roadtrip til Skotland med min søster og hendes kæreste.

 

LÆS OGSÅ: Maj – Frem & tilbage

 

Sommerferieplaner

Jeg har en måneds planlagt ferie i år, hvor min fantastiske assistent Anne sørger for at holde styr på biksen, så jeg kan holde helt fri. Jeg vil i hvert fald gøre mit allerbedste for at blive ude af indbakken, haha 🙂

Udover vores Skotlandstur, skal jeg og min søster på en uges keramikkursus, og ellers må vi se, hvad humøret, vejret og energien indbyder til. Jeg drømmer lidt om en tur til Berlin eller Stockholm, men Århus kan jo altså også noget, hvis solen skinner.

I år er Simons sidste sommerferie som studerende med nærmest 3 måneders fri. Dét skal han selvfølgelig nyde (selvom han vist mest bekymrer sig over, hvordan han skal få tiden til at gå). Og det samme vil jeg gøre, så selvom jeg ikke kan holde fri helt så længe, bliver alt nok lidt mere løst indtil august med sporadiske fridage, smutture og arbejde fra et tæppe i kolonihaven.

 

LÆS OGSÅ: April – Frem & tilbage

 

Nedenfor har jeg samlet et tilbageblik på juni sidste år, hvor jeg i dén grad havde gang i slutspurten inden sommerferien. Og så har jeg skrevet lidt om, hvad jeg glæder mig ekstra meget til den næste tid.

Hvordan byder jeres juni på? Del endelig  i kommentarfeltet.

Sidste juni …

… fik I opskriften på en vaffel-toast med avocado og pocherede æg

inviterede jeg til morgenmøde
… delte jeg ratatouillesalaten fra min kogebog Grøntsagsglæde

… jeg var et smut i KBH, hvor jeg drak matcha med Avalon

 

… skriblede jeg i min Atelier Aarhus kalender med en kop ceremoniel kakao

 

… drak jeg kaffe på LaCabra med sødeste Mia

… lavede jeg dhal med nye kartofler

 

løb jeg en tur ved Brabrandsøerne

 

… lavede jeg en simpel og virkelig velsmagende servering med dampet fisk

 

… og squash-rösti med halloumi.
… nød jeg frisk shellac og min yndlings is fra Social Foodies
… viste jeg, hvordan man laver de bedste BBQ-blomkål i en video

 

… drak jeg iskaffe i solen.

 

Denne juni glæder jeg mig til…

… at krydse de sidste ting af min todo-liste inden ferien.
… at tilføje nogle nye, spændende og vildt lækre ting til min lille webshop
… at Simons eksamen er overstået, og vi får lidt (læs: meget) mere tid til hinanden
… at vi skal besøge mine bedsteforældre på Mors i næste weekend.
… en middag på Møf, der uden tvivl er en af mine favorit restauranter i Århus
… vores rejse til Skotland med min søster og hendes kæreste.
… en uges keramikkursus hos FOF i Århus.
… at nyde kolonihaven og sommerhuset og al den skønne natur omkring Århus

 

Hvad glæder I jer til denne måned?

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg glæder mig til lune sommerdage og den årlige pinsefrokost med familien. Jeg glæder mig til Sankt Hans fejring med nye og gamle venner, sommerfest på arbejdet og generelt til den fine stemning, der altid emmer af op til sommerferieperioden alle steder. Jeg glæder mig til at kunne sippe rosé på altanen og særligt til at fejre min kæreste, der bliver færdiguddannet :-)))) rigtig god juni, Emma!

    1. Åh sikke mange skønne ting at glæde sig til! Juni er virkelig en festlig måned 🙂
      Kram

Skriv en kommentar