Video: Sommer skønhedspleje

ANNONCE

Sommer skønhedspleje

Om sommeren kan vi nyde glød, fregner og solkyssede kinder. Det klæder de fleste med lidt sommerkulør – også selvom det for nogle af os mest består af en mangedobling af fregne på pande og næsetip.

Selvom den solbrune kulør er klædelig, så er det faktisk hudens måde at beskytte os mod solens skadelige stråler. Den bliver tykkere og danner mørkere pigmenter for at danne et beskyttelseslag mod solen, så vi gør klogt i at hjælpe den lidt på vej ved at pleje og beskytte både før, under og efter, vi begiver os ud i solen.

I videoen nedenfor deler jeg mine bedste tips til sommerhudpleje. Hvordan jeg klargør huden, så den kulør, jeg får, holder bedre. Hvordan jeg plejer, beskytter og beroligere huden – både på stranden men i den grad også til hverdag.

Dette blogpost er udgivet i samarbejde med Raunsborg, og hvis I har lyst til at prøve nogle af deres skønne solprodukter, kan I bruge min rabatkode:

Rabatkode

Koden “emma30” giver 30% på alle produkter fra Raunsborg (undtagen i forevejen nedsatte produkter) t.o.m d. 23 juni.

 

 

Nævnt i videoen

Tørbørste – eksfolierer huden på kroppen, sætter gang i blodcirkulationen og modvirker cellulite. 

Face Scrub Nordic– en let eksfolierende gel med en frisk duft af birk, der fjerner døde hudceller, så kuløren holder bedre. 

Gua Sha massage – sæt gang i blodcirkulationen og boost kollagenproduktionen i krop og ansigt.

Raunsborg Day Cream en let dagcreme, der bevarer eller forbedrer hudens naturlige fugtbalance. Cremen siver hurtigt ind og fedter ikke.

Raunsborg Night Cream – plejende natcreme, der tilføjer huden masser af fugt og næring om natten.

Raunsborg Sun Lotion SPF 30 – beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. Solcremen er vandfast, koralvenlig og er nem at smøre ind i huden uden at den fedter. 

Raunsborg After Sun Lotion – fugtgivende og nærende after sun, der beroliger, lindrer og køler huden efter solbadning.

Skin Glow Kosttilskud  tilfører huden næringsstoffer indefra. Indeholder blandt andet Vitamin E, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativtstress, samt Betacaroten (som kommer fra gulerrødder) hvilket kan hjælpe til en smuk sommerglød.

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hudplejehylderne i butikkerne er altid lidt overvældende og det er nogle gange lidt af et sats at prøve et nyt mærke, når man ikke aner hvad man kan forvente – men jeg er blevet virkelig glad for den facewash fra Raunsborg, jeg fik til dit Hverdagsvelvære event, så jeg skal helt klart have prøvet noget mere fra dem. Jeg fik aldrig skrevet tak, kun sagt det i forbifarten, da jeg skulle gå, men jeg tænker stadig tilbage på den energi, jeg følte og fik den dag – så tak! Jeg fik allerede dengang overtalt en veninde til at tage med mig til et af dine fremtidige events, så jeg/vi glæder os!
  Kram

  1. Hej Louise
   Sikke en herlig besked <3 Det er virkelig mig, der takker.
   Glæder mig til at se dig til et fremtidigt event.
   KH

Skriv en kommentar