Grill kyllingespyd med barbeque-marinade

ANNONCE
grill kyllingespyd

Kyllingespyd med barbeque-marinade

Grill kyllingespyd marineret i en smagfuld barbeque-marinade er simpel og smagfuld sommermad. Et hit hos hele familien, der er oplagt at servere som en del af en større grillbuffet.

Kyllingekødet marineres i en nem marinade med olivenolie, tomatpuré, eddike og brun farin samt krydderier, der giver den perfekte barbeque-smag. Marinaden kan naturligvis også bruges til andet end kylling – den smager eksempelvis herligt til grillede tigerrejer.

Grill kyllingespyd med barbeque-marinade

 
Grillspyd til 4 personer personer
forberedelse 10 min / tilberedning 15 min / i alt 25 min

Ingredienser

GRILLSPYD

 • 500 g kyllingebrystfilet
 • 1 rødløg
 • 2 røde peberfrugter
 • 1 squash

MARINADE

 • 4 spsk. olivenolie
 • 3 spsk. tomatpuré
 • 3 spsk. æblecidereddike
 • 2 spsk. brun farin
 • 2 tsk. røget paprika
 • 2 tsk. hvidløgspulver
 • 2 tsk. tørret oregano
 • ¼ - ½ tsk. cayennepeber
 • 1 tsk. salt friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Rør alle ingredienserne til BBQ-marianden sammen i en skål. Skør kylligekødet i strimler, og vend det i skålen. Stil skålen på køl, og lad kyllingekødet marinere i mindst 1 time – dog gerne op til et døgn.

Pil rødløget, og skær det i kvarte. Skær de kvarte løg midt over, og pil dernæst lagene fra hinanden, så du får passende stykker løg til grillspyd. Skær peberfrugt og squash i tern. Sæt skiftevis marineret kyllingekød, rødløg, peberfrugt og squash på grillspyd. Grill dem på alle sider, til kødet er gennemstegt, og spyddene er flot gyldne.

Find flere opskrifter i samme kategori

 

grill kyllingespyd

Grill kyllingespyd med grøntsager

Grill kyllingespyd er en oplagt mulighed for at snige lidt flere grøntsager på menuen. Spyddene smager nemlig kun endnu bedre, når det saftige kyllingekød med barbeque-marinade grilles sammen med grøntsager som rød peber, squash og løg. Hvis du har andre råvarer i grøntsagsskuffen, kan du også sagtens tilføje dem til grillspyddene.

De bedste råvarertil grillmenuen

Alle ingredienserne til de lækre kyllingespyd, har jeg købt i Lidl.  De sælger økologisk kylling til en utrolig fair pris og også i mindre pakker på 150 gram, der er perfekt til 2 personer.

Lidl har i øjeblikket et stort udvalg af friske grøntsager og skønne råvarer, der kan sammensættes til en herlig grillmenu. Denne aften serverede vi grill kyllingespyd sammen med en spidskålsalat, grillede majskolber, nye kartofler og det lækre valnøddebrød fra Lidl.  Find mere inspiration til grillmenuen på Lidl’s hjemmeside her. 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar