ASOS PUMPS

P5110380
De her sko er vist en love/hate ting – enten elsker man dem, eller også forstår man slet, slet ikke det smarte ved dem. Jeg er på det første hold og ELSKER dem! De er skæve, feminine, retro OG ferskenfarvede – jeg mener: whats not to love?!
Pumpsene er de meste behagelige høje sko, jeg har haft nogensinde. Seriøst! De er så rare at have på, at jeg lige så gerne hopper i dem som i sneakers. Her har jeg stylet dem med et par løse, opsmøgede jeans, men jeg glæder mig også bruge dem med bare ben til en denim nederdel til sommer.
P5110412
Jeg er ikke den eneste, der er fan af pumpsene, for sidst de var at finde på ASOS forsvandt de på nul-komma-fem. Nu er de dog tilbage i næsten alle størrelser, men I må hellere skynde jer, hvis I skal nå at have fingrene (eller vist nærmere fødderne) i dem.
Pumpsene koster kun 380 kr, og de kan fåes i abrikosfarvede LIGE HER og i sorte LIGE HER. Jeg har selv lige hapset et par i sort 🙂
P5110393

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Tak for tippet! Jeg har kigget på dem længe, men fik ikke bestilt dem sidst de var på lager. Nu er et par rosa-pumps bestilt.

Skriv en kommentar