Atelier Aarhus 2019 // Webshoppen åbner i aften


Så er det i dag! I aften åbner Mette og jeg endelig op for salget af Atelier Aarhus 2019-kalenderen, og I kan tro, vi har glædet os til at byde jer velkommen på webshoppen.

WWW.ATELIERAARHUS.DK
Salget åbner tirsdag d. 18. september kl 20:00
Tilmeld dig Atelier Aarhus nyhedsbrev og få en reminder, når webshoppen åbner

Selvom det ikke er meget, jeg fortæller om vores fælles virksomhed her på bloggen, betyder det ikke, at det ikke fylder i mit hoved (eller hjerte er det vist nærmere) og på min to-do-liste. Vi har nemlig brugt det sidste år på at udvikle og forbedre kalenderen, så 2019-udgaven kunne blive helt perfekt. Og det er den virkelig blevet! Næste års udgave er den smukkeste, vi har produceret indtil videre, hvis I spørger mig, og så har vi lavet flere forbedringer, for at gøre kalenderen endnu mere brugbar, praktisk og alsidig.

Forbedringerne kan I læse om længere nede i dette blogpost, men først må jeg hellere lige give et hurtigt recap til de af jer, som ikke ved, hvad Atelier Aarhus er for en størrelse:

I 2015 stiftede jeg sammen med min gode veninde Mette virksomheden Atelier Aarhus. Vores idé var at producere en smuk og funktionel kalender, der kunne alt dét, vi savnede: En kalenderbog, der samlede alle to-do lister, planer og indkøbssedler ét sted, og som samtidig kunne pynte på skrivebordet. Det viste sig, at vi ikke var de eneste, der synes, det var en god idé, for på bare én måned efter, vi satte kalenderen til salg, måtte vi melde udsolgt – og jeg får stadig kuldegysninger, når jeg tænker på, hvor mange ordre der gik ind, de første 5 minutter. Den store interesse fortsatte i 2018, hvor vi endnu engang blev blæst bagover af ordrer og måtte melde udsolgt langt tidligere end forventet. Rejsen, vi har været på med Atelier Aarhus, har i det hele taget været ret overvældende, men det er samtidig enormt givende og lærerigt, når vi hvert år stræber efter at tilbyde jer et endnu bedre produkt.


Nu til dette års design! Forsiden af kalenderen afslører vi først endeligt i aften kl 20:00, hvor vi kan finde billeder og bestille kalenderen på www.atelieraarhus.dk. Her under vil jeg dele lidt sneak peeks samt fortælle om ændringer og forbedringer af designet.


ATELIER AARHUS 2019-KALENDER
– Hardback cover i slidstærkt materiale med vandafvisende egenskaber
– Bredde: 13,5 cm, Højde: 21,6 cm, Tykkelse: 2,6 cm
– Simple sølvdetaljer
– Årsoverblik for 2019
– Månedsoverblik for januar – december 2019
– Månedlig notesside med to-do liste og plads til mål, intentioner og planer
– 365 dagsoverblikke med to-do-liste, tidsplan, notesplads og dagens notat
– Markerede mærkedage
– Markerede månepositioner
– Sølvfarvet bogmærke
– Lomme til løse papirer
– Årsoverblik for 2020

Kalenderen er produceret med øje for bæredygtighed. Materialerne overholder kriterierne for både det nordiske Ecolabel og EUs Ecolabel. Genanvendelse og reducering af energiforbrug har været i højeste fokus ved produktionen.{ Ændringer & forbedringer }
♥ Den største ændring findes ved indgangen til hver måned: Et opslag med en lang to-do-liste og plads til at nedskrive mål, intentioner og planer for måneden.
♥ Igen i år har det været i allerhøjeste fokus at finde et covermateriale, der kan holde til et helt års slid. Valget er faldet på en smuk, varm jordnuance.
♥ Som en ekstra feature har vi tilføjet månekalenderen. Måneikonerne findes på månedsoverblikkene og dagene, når det er nymåne, halvmåne eller fuldmåne
♥ Endnu en ny tilføjelse er det ekstra årsoverblik for 2020, der er tilføjet bagerst i bogen.

Husk, at kalenderen produceres i et limited oplag, og at vi derfor melder udsolgt, når lageret er tømt. Sidste år troede vi, at vi havde produceret nok til, at kalenderen først ville blive udsolgt i det nye år. Men vi blev klogere! Salget gik hurtigere, end vi havde forventet, hvilket resulterede i stor frustration. Mange havde nemlig skrevet kalenderen på deres ønskeliste og sad skuffede juleaften, uden mulighed for selv at købe et eksemplar. Derfor vil jeg i år anbefale jer at være hurtigere ud, hvis I vil være sikker på at få fingrene i kalenderen. Vi aner ikke, hvor hurtigt det går – men de sidste to år var den sidste kalender solgt, inden vi havde set os om.


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Wow hvor er den flo!. Bedst som man ikke troede det kunne blive bedre, så laver I den bare endnu et niveau over sidste år. Jeg har allerede klikket hjem. Både til mig selv, og traditionen tro, som fødselsdagsgave til min mor, som er lige så vild med den som jeg. selvom jeg bruger min kalender på telefonen, så er jeg vild med, at tage den smukke kalender frem, og bruge en masse tid på at nørde i den.
    Tak for et smukt design.

Skriv en kommentar