August – Frem & tilbage

Velkommen august

Fine august. Jeg har gode forhåbninger for sensommermåneden, vi lige er trådt ind i. Godt nok rimer august også på ferieslut og hverdagsstart, men når det krydres med lune sommeraftener (og sommerregn, der altså også kan noget), nye begyndelser og fornyet energi, kan det kun ende godt.

Jeg forestiller mig også, at august er noget særligt for mange af jer? Måske den byder på studietstart, et nyt job, en ny by? Eller måske det bare er tilbage til hverdagens trummerum?

 

LÆS OGSÅ: Maj – Frem & tilbage

 

For mig er det lidt af begge dele. Efter sommerferien glæder jeg mig til at gå til og tage fat, og der er faktisk en del nyt på arbejdsprogrammet. Men det er mest af alt tilbage til en hverdag, jeg kender. Og holder af. En hverdag, som jeg føler, jeg skal gøre mig ekstra umage for at nyde, imens den stadig byder på frihed, tosomhed og impulsivitet en masse,  inden tingene vendes på hovedet og nok kommer til at se noget anderledes ud, når vi får selskab til december.

Misforstå mig ikke: Dét glæder jeg mig også til. Mere end jeg har glædet mig til noget nogensinde, faktisk. Men lige nu nyder jeg også at være lige her, lige nu, med en voksende mave, masser af kæreste- og solotid og forventningsglæde.

 

LÆS OGSÅ: Juni – Frem & tilbage

 

Nedenfor har jeg samlet et tilbageblik på august sidste år, der blandt andet bød på et bryllup, smuk mad og en tivolitur. Og så har jeg skrevet lidt om, hvad jeg glæder mig ekstra meget til den næste tid, hvilket I finder som en liste i bundet af blogpostet.

Hvordan byder jeres juni på? Del endelig  i kommentarfeltet.

Sidste august …

.. var det tilbage til hverdagen, efter vi havde brugt maaange formiddagen sådan her.
… og Ida og jeg stod for bryllupskagen
pressede jeg blomster
… fik I opskriften på de lækreste laksedeller og en frisk quinoasalat
… og rispapirsruller med en smækker teriyaki-dip
… inviterede jeg til morgenmøde

 

… skrev jeg om at bede om og investere i hjælp

 

… tog jeg jer med en dag i fotostudiet
… lavede jeg de smukkeste avocado-toast
… og en fyldig vandmelonsalat med bagt feta
… lavede jeg tærte med figner og gedeost

 

… brugte min søster og jeg en dag i tivoli

 

Denne august glæder jeg mig til…

… at få de sidste ting færdig på Atelier Aarhus’ nye website
… at høre José Gonzales på Train

… at spise på Bardok, som jeg har hørt så godt om
… en smuttur til København med mine Collab-damer
… at hente mine keramik-kreationer efter brændingen.
… at starte på en pilates-uddannelse. Simpelthen!
… at bruge en masse timer i fotostudiet.
… at få et nyt smukt skrivebord og lave en ny billedvæg på mit kontor.

 

Hvad glæder I jer til denne måned?

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Kære Emma

  Stort tillykke med din (jeres) graviditet! Det lyder til, at du får en helt fantastisk august måned. For mig byder august på den største ændring i mit liv so far. Jeg er nemlig flyttet hele vejen til San Francisco og har efterladt kæreste, venner, familie og studie hjemme i DK for det næste års tid. Jeg stornyder, at læse med hos dig, da det giver mig lidt dansk hygge midt i al det amerikanske.

  De bedste hilsner fra den anden side at atlanten

  1. Hej Pernille
   Hvor lyder det bare spændende for dig! Rigtig god fornøjelse i San Francisco. Simon var på en rejse med arbejde derovre sidste sommer, og har snakket så godt om byen.
   KH

Skriv en kommentar