12 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Hej Rikke 🙂 Vi boede på Hotel Call i det gotiske kvarter, meget centralt lige ved Ramblaen. Et fint sted til prisen, som jeg godt kunne finde på at besøge igen 🙂

    1. Hej Rikke 🙂 Vi boede på Hotel Call i det gotiske kvarter, meget centralt lige ved Ramblaen. Et fint sted til prisen, som jeg godt kunne finde på at besøge igen 🙂

  1. Tusinde tak for svar søde Emma! Det er altid en fornøjelse at klikke ind på din blog :-)Jeg har stort set flugt den lige siden du startede og jeg elsker du er så ærlig, jordnær og “almindelig” – bliv endelig ved med det 🙂

  2. Tusinde tak for svar søde Emma! Det er altid en fornøjelse at klikke ind på din blog :-)Jeg har stort set flugt den lige siden du startede og jeg elsker du er så ærlig, jordnær og “almindelig” – bliv endelig ved med det 🙂

Skriv en kommentar