Blogger Beauty Favorites // Daniel Ishøj

bloggerbfdaniel

1 Pincet fra Matas // 2 L’Oreal Silver Shampoo // 3 The Body Shop Vitamin C moisturiser
4
The Body Shop Sleeping Mask // 5 Pudderdåsernes T-Zone Peeling 

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.

I dag har vi fået fornemt besøg af Daniel Ishøj, der blogger på FagAndFab.com. Her skriver han om sin hverdag, seksualitet, jobbet hos BloggersDelight og lækre mænd (med endnu lækrere bryn). Daniel er den, jeg skriver til, når jeg panikker over noget med min blog, og han er altid så(!) hjælpsom. Det var han også, da jeg skrev og spurgte, om han ikke kunne tænkte sig at være den første mand, der delte sine skønhedsfavoritter, og jeg er så glad for at kunne byde ham velkommen her på bloggen i dag.

1 kommentar
Vis alle kommentarer

    Skriv en kommentar