Blogger Beauty Favorites // Lynn fra Daily Style Diary

lynn1 Vichy Dermablend foundation // 2 MAC blush “Mocha”  // 3 Garnier micellar cleansing water 
4 EOS Læbepomade // 5 L’Oréal Super Liner Perfect Slim 

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.

I dag har jeg inviteret Lynn fra bloggen Daily Style Diary til at dele sine skønhedsfavoritter med os. Lynn er 27 år, bosat i København og arbejder til dagligt med marketing. På sin blog skriver hun om mode samt sin hverdag og livet som mor til Valentin. Jeg har fulgt Lynn, siden hun var gravid, og jeg har svært at forstå, at det er mere end 2 år siden, hun lagde billeder op af sin fine runde mave. Hvis I ligesom jeg holder af at følge med på hyggelige mommy-blogs, vil jeg også anbefale jer at kigge forbi Lynn’s anden blog: The Mini Musthave. 

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar