Christinas New York // Madoplevelser


Hej allesammen,
Det er mig, Christina, igen, og jeg skriver stadig til jer fra byen, der aldrig sover, New York City. I dag skal det handle om mad. Jeg elsker mad, så det var virkelig svært for mig at vælge de bedste steder (og der er helt sikkert en masse, som jeg ikke har med), men jeg håber at inspirere jer!

{ Kaffe / Brunch / Frokost / Dessert }


Greecologies
Super cool og Instagram-venligt Lower Manhattan spot, som serverer den lækreste græske yoghurt, kaffe/te og små bidder.
Adresse: 379 Broome St
Cha Cha Matcha
Slå lige dette sted op på Instagram, og du vil putte det på din liste af ting, du bare må opleve i New York City med det samme! Mega sejt sted i lækre pastelfarver, som servere endnu lækrere matcha. Jeg er især vild med deres matcha-is og iced matcha latté.
Adresse: 373 Broome St
Bluestone Lane
Australsk restaurant med noget af den bedste kaffe, jeg har fundet her. Derudover har de end vild lækker menu både til morgenmad og frokost.
Adresse: Flere lokationer – min favorit 2 Eeast 90th St
Chefs Club Counter
Nyåbnet moderne diner, som serverer de LA-kendte Eggslut-sandwiches (det eneste sted i NYC). Derudover serverer de mad fra udvalgte Michelin kokke som Jean-George Vongerichten og George Mendez, samt kaffe og kage fra Maison Kayser. Menuen ændrer sig ca. hver tredje måned, hvor nye kokke kommer til.
Adresse: 62 Spring St
By Chloe
Vegansk fast food, ja tak! Jeg er ikke den store burger-type, men jeg var så vild med By Chloe. Jeg fik en avokadoburger, sweet potato pommes frittes og en frisk kokosnød med kokosvand. Super lækkert!
Adresse: Mange loaktioner – min favorit 185 Bleecker St
Pause Café
Dette er et virkelig fint sted med Marrokanske vibes. Det er et virkelig lille sted, men hvis man kan få en plads ved de fine borde er det simpelthen som at være i Marokko. Jeg vil anbefale deres acaibowls og sorte kaffe.
Adresse: 3 Clinton St

Café Henrie
Dette spot er indrettet i retro dinerstil med lyserød og babyblå over det hele. Det er super low-key, og personalet er virkelig søde. Priserne her er virkelig gode, men man skal være obs på, at de ikke serverer mad før klokken 10 og at retterne er rimelig små.
Adresse: 116 Forsyth St
10 Below
Shaved ice cream! Dette er et super overset spot i China Town, som servere lækker rullet is med (og hold nu fast!) så mange toppings, som du vil have!
Adresse: 10 Mott St

Two Hands
Hvis jeg skal have brunch i Downtown Manhattan, så vælger jeg klart Two Hands. Deres mad er fuld af god smag, og jeg er især vild med deres sweet potato vaffel. Til mændene er der en fyldig burger!
Adresse: To lokationer – min favorit 251 Church St
Café Cluny
En lille fransk hjørnecafé i West Village med den hyggeligste stemning og en dejlig ro. Jeg har kun spist frokost her, hvor jeg fik en lækker salat og efterfølgende en sort kaffe, som var rigtig god.
Adresse: 284 West 12th St


{ En hurtig bid mad }


Big Daddy’s Diner
Er man i humør til at prøve en sjov og meget amerikansk diner, er det her stedet! Her skal man nok få stillet sulten med kæmpe serveringer af fast food samt deres farverige milkshakes, som er et must. Selve stedet er fyldt med farver og man bliver i det hele taget meget glad af at besøge restauranten.
Adresse: Flere lokationer – min favorit 2454 Broadway
99c Pizza
Jeg fortæller altid folk, at de ikke skal være bange for at prøve de små pizzariaer, som ligger overalt i New York. Hvis man lige vil have en hurtig bid, er dette en super billig idé. Der er ikke meget fyld på deres pizzaslices, men jeg synes de smager sygt godt.
Wisefish Poké
Hawaiansk, anyone? Dette er et lille sted i Chelsea, hvor man sammensætter sin egen skål med poke, fisk eller tufo og masser lækre toppings. Der er lidt en to-go vibe her, men man kan dog godt sidde ned ved et langt bord i midten af den meget lille restaurant. Jeg vil anbefale at tage maden med til The High Line, som jeg talte om i mit sidste indlæg.
Adresse: 263 West 19th St
Great Northern Food Hall
Der er åbnet en stor dansk afdeling i Grand Central med Claus Meyer i spidsen! Her finder man forskellige restauranter, en bager, en bar, små boder osv. Jeg køber rugbrød, morgenbrød og flødeboller her, og har også spist smørrebrød og fået drinks. Alt sammen lækkert, og ja, dansk.
Adresse: Grand Central Terminal 


{ En god middag }


Standard Grill

Om sommeren er jeg vild med denne restaurant i Meatpacking District. Dette er en restaurant i den lidt dyrere ende, men et hyggeligt sted at spise en god middag og drikke et glas vin. Og så kommer der masser af cool mennesker her!
Adresse: The Standard, High Line
Obs: Jeg vil ikke anbefale stedet, hvis man ikke kan sidde udenfor, fordi selve restauranten er super højlydt – hvilket er en ting jeg helst undgår.
Mel’s Burger
Jeg sagde tidligere, at jeg ikke er så vild med burgere, så når jeg anbefaler denne burger joint, er det fordi deres burgere seriøst er gode. Man får serveret rimelig store portioner her, så pas på med at overvurdere din sult. De har også en stor ølmenu for øldrikkere.
Adresse: 2850 Broadway
Pizza Beach
Er man til alternativ pizzafyld og en super cool Upper East restaurant, så er Pizza Beach stedet. Deres menu skifter tit, så der er altid nye og spændende pizzaer at prøve.
Adresse: to lokationer – min favorit 1426 3rd Avenue
Awadh
For ikke så lang tid siden opdagede jeg denne indiske restaurant på Upper West, som er dejlig rolig og som serverer traditionel indisk cuisine. Jeg finder det ret afslappende at spise her, fordi ens mad bliver serveret på fine små fade, som næsten får det til at føles som om, man er hjemme i sin egen spisestue. Super hyggeligt!
Adresse: 2588 Broadway
The Beekman Hotels Fowler & Wells og Augustine
Dette hotel er som at træde ind i 1800-tallets New York. Det var faktisk her Edgar Allen Poe plejede at sidde og skrive. Siden da er stedet blevet renoveret til et ikonisk hotel med to kendte restauranter. Man kan både komme her for en kop kaffe, men også for at få en lækker middag. Dette sted er i den dyrere ende og kræver middagsreservation.
Adresse: 123 Nassau St

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar