DIY-inspiration #20

collage11 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Internettet er sprængfyldt med fantastisk idéer til gør-det-selv-projekter, der kan få ethvert kreativt hjerte til at banke. Her på bloggen deler jeg links, til nogle af dem jeg kommer forbi og finder særligt inspirerende. Hvis I ender med at prøve nogle DIY-projekterne af, må I endelig huske at sende mig et billede på Instagram. Send mig også gerne andre gode idéer og DIY-projekter i kommentarfeltet eller på facebook.
Find mere DIY-inspiration HER.

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Jeg elsker dine diy-indlæg, da jeg selv elsker at være kreativ, men jeg har et forslag til forbedring: Det kunne være rigtig godt, hvis du skrev lidt om hver diy, for tit kan det nemlig være lidt svært at se på billederne, præcis hvilket element diy’en handler om, og det kunne være dejligt med en kort introduktion til hver. Bare et forslag 🙂

Skriv en kommentar