Emma Martiny Matcha

Min egen matcha

Ih, jeg har glædet mig til at dele denne nyhed med jer! Jeg har lavet min egen matcha! Simpelthen!

Jeg har drukket matcha i årevis. Den skønne drik af helt fintmalede grønne teblade. Først og fremmest, fordi det smager dejligt, men også fordi det giver mig et nænsomt energi-spark.

Matcha indeholder koffein, men væsentligt mindre end kaffe, hvilket betyder, at mange oplever en let opkvikkende effekt uden det vilde crash efterfølgende. Derudover indeholder matcha mange mineraler, antioxidanter og forskellige vitaminer, som grøn te er kendt for.

Det har dog altid ærgret mig, at jeg ikke kunne skaffe en ordentlig kvalitet af matcha i Danmark. Derfor har jeg bestilt hjem i dyre domme fra udlandet eller måtte nøjes med, hvad jeg kunne finde i helsekosten (ofte til overpris). Lige indtil jeg besluttede mig for, at jeg blev nødt til at sælge min egen, som levede op til mine forventninger: En ægte japansk ceremonial grade matcha til en fair pris.

Emma Martiny Matcha

Min Emma Martiny Matcha er kort fortalt den bedste, lækreste og mest eksklusive matcha, jeg nogensinde har smag, og jeg er så glad for endelig at kunne dele den med jer.

Min matcha er den fineste kvalitet af japansk matcha. Det er ceremonial grade, hvilket vil sige, at det er den kvalitet, man traditionelt har brugt til teceremonier.

Matchaen har en smuk, klar, neongrøn farve, og smagen er ikke bitter, hvilket er et tegn på den høje kvalitet.

Indpakningen er designet af dygtige Nanna Østergaard , og jeg synes simpelthen, det er blevet så stjerne fint ✩

 

Køb min matcha lige her

 


Emma Martiny Matcha sæt

I anledningen af lanceringen af min matcha, sælger jeg et eksklusivt sæt, som indeholder følgende:

 • Emma Martiny Matcha
 • Japansk matcha bambuspisk
 • Emma Martiny x Marianne Hansen Keramik matcha kop

Den smukke keramikkop har jeg designet i samarbejde med den dygtige keramiker Marianne Hansen. Størrelsen og formen er perfekt til matcha, og alle kopperne er unika og håndlavede.

Køb dit matcha sæt her. 

 

Hvis du er nysgerrig på matcha, har jeg samlet opskrifter, information og inspiration lige her.
4 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Fantastisk! Jeg har prøvet mange forskellige matcha’er i Danmark og endnu ikke fundet den rette, så jeg skal helt klart prøve din – om ikke andet, er der et nyt ønske til julen. Sættet er også super fint, men det er lidt ærgerligt at der ikke er en piskerissholder, så piskeriset kan holde formen.

 2. Hej Emma,
  Hvor lækkert med din helt egen matcha, det må klart prøves!

  Jeg har lige et spørgsmål ude af kontekst – hvor har du mon købt den store japanske plakat med bølgen I har hængende?

  Vh Trine

  1. Hej Trine 🙂 Tak!
   Plakaten er af den japanske maler Hokusai. Han, som har lavet den der bølge, du stensikkert kender 🙂

Skriv en kommentar