Video // Emmas bogklub #2


I dag får I endnu et afsnit af den nye serie på min YouTube-kanal: Emmas bogklub! 

I sidste uge delte jeg, hvad jeg selv har planer om at læse denne sommer, og i dag får I mine anbefalinger til herlig ferielæsning.

I min bogklub deler jeg de bøger, der har inspireret mig aller mest, og på en eller anden måde ændret mit perspektiv og den måde, jeg lever mit liv på. Der er altså tale om “Emma-agtig literatur” og altså som oftest ikke klassiske romaner og skønlitteratur (som jeg ellers også nyder som godnat-læsning).

I denne bogklub-video fortæller jeg både om en nærmeste eventyragtig klassiker, om en bog, der kan gøre jer klogere på månens cyklus og forskellige ritualer, og så deler jeg to digtsamlinger, som jeg er meget betaget af. Jeg håber, I får lyst til at tilføje dem til jeres læseliste ♥

{ NÆVNT I VIDEOEN }
Indeholder reklamelinks

Alkymisten af Paulo Coelho
En af verdens mest solgte bøger – en moderne klassiker, som har inspireret millioner af mennesker til at finde deres egen vej. 

Moonology af Yasmin Boland
Understanding the Moon’s magical phases helps you to improve and empower every aspect of your life.

Milk & Honey af Rupi Kaur
Poesi og prosa om at overleve. Om at opleve vold, mishandling, kærlighed, tab og feminitet.

The Sun & Her Flowers af Rupi Kaur
Fortællinger om en pulserende og transcendent rejse til personlig vækst og healing, om herkomst og at ære sine rødder og om at finde et hjem inde i sig selv.


 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar