solnedgang i barcelona

 photo IMG_9681_zps1b7e299f.jpg photo IMG_9684_zpsf8f211e3.jpg photo IMG_9668_zpsbaf6ff41.jpg photo IMG_9682_zps36ea29f6.jpg
Endnu en smuk, smuk solnedgang. Dem oplever jeg en del af for tiden. Og så må kameraet altså op af tasken, så det kan blive foreviget. Her havde jeg en top og nederdel på, som jeg købte i Barcelona. Jeg prøver mig ad med trenden med at vise en smule mave – I synes jo godt om det sidst – og jeg synes faktisk, at det var ret fint til sådan en varm aften i syden. Hvordan jeg så lige vil få brugt toppen i kolde Danmark, uden at jeg føler mig helt nøgen, ja, det er en anden sag.
ENGLISH RECAP: Another beautiful sunset. I have experienced quite a few of those lately 🙂

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Du motiverer mig simpelthen til også bare at få lavet mine maveøvelser Emma, for hvis nogen rocker det med kig til maven, så er det da dig!

  2. Du motiverer mig simpelthen til også bare at få lavet mine maveøvelser Emma, for hvis nogen rocker det med kig til maven, så er det da dig!

Skriv en kommentar