Et lille outfit og en stor tak

P8130037
Hej hej alle sammen
Tak for alle jeres søde besked og snaps. Tænk engang, at det eneste, jeg skal gøre, er at give udtryk for, at noget ikke helt går, som det skal, og så modtager jeg så meget kærlighed fra mennesker, jeg aldrig har mødt. Hvor er det bare fantastisk, og en varm reminder om, hvor mange gode folk, der findes der ude. Så tak.
P8130051
Jeg skal nok fortælle, hvad filan det er, der foregår, men først skal det hele lige falde lidt på plads igen. Og ih, hvor jeg håber, det sker i morgen. Indtil da har jeg sat et mantra på repeat i mit hoved: Universet vil dig det bedste. Hav tillid til dets flow. Det plejer at hjælpe mig, når der er modgang, for det giver mig mulighed for at se lysere på tingene og tro på, at der er en mening med galskaben. Min erfaring er nemlig, at selvom noget syner rigtig skidt, kan det vise sig at være det helt rigtige. Og ja, måske det er lidt smånaivt, men jeg insisterer altså på at tro på skæbnen 😉
P8130058
Anyways! Intet blogindlæg uden billeder, så jeg tænkte, at I kunne få lidt skud, Mia tog, da vi tullede rundt i byen i sidste weekend. Det var sådan en god dag, og det har jeg også planer om, at i dag skal blive. Jeg har i hvert fald besluttet mig for så vidt muligt at lægge to-do listen til side, snuppe et yogahold og ellers bare hygge mig sammen med Simon. Muligvis verdens bedste søndagsplan 🙂
P8130088

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar