Et par af årets bedste køb

_MG_5928
Jeg er virkelig glad for, at jeg fik købt denne her denim-nederdel, da vi var i Budapest i sommers. Jeg var ellers ret meget i tvivl, om den var mig, men fordi Ida så så sk*de godt ud sin nederdel med samme snit, som hun prøvede bag forhænget lige overfor mig, endte hun med at få mig overtalt. Og så gik vi ellers op til kassen og købte den samme army veninde-jakke og næsten ens nederdele 😉
_MG_5926
Siden har begge dele har vist sig at blive blandt årets bedste køb – både sammen og hver for sig. Jeg havde egentlig troet, at nederdelen udelukkende ville være et sommerhit, men den jeg synes faktisk også, at den fungerer overraskende godt med strømpebukser –  især med klassiske striber som her, men endda også med strik og høje vinterstøvler. Sådan bliver man jo klogere 😉
_MG_5977
Nu vil jeg klappe skærmen sammen og hoppe på s-toget. En lille morgentur, som jeg er kommet til at holde underligt meget af. Jeg kommer altså til at savne gåturen fra Nørreport til forlaget, især nu hvor alle gaderne i indre by er udstyret med de smukkeste julelys.
Hav en rar dag alle sammen 🙂
 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar