Favoritter i august (video)

Mine favoritter på det seneste

Hermed en video med en broget samling af, hvad jeg har synes ekstra godt om på det seneste. Pæne smykke, kjoler (der er smukke med og uden mave), skønhedsprodukter og en rar pude.

Jeg håber, I kan bruge mine anbefalinger. Link til hele molevitten finder I under videoen. Og hvis I har lyst til at bidrage med jeres egne favoritter i kommentarfeltet, er I bare stjernesøde ♥

Nævnt i videoen

indeholder reklamelinks

Rustrød kjole fra &OtherStories

Sort wrapkjole fra &OtherStories

Silke sovemaske

God søvn forkælelsespakke

Lavendelolie

Blondeagatkrystal

Pukka Nighttime te

Bronzing powder fra Miild Make-up

Halskæde fra Pihl Bang Jewellery

Øreringe fra Beads by Chia

Øreringe fra Lea Hoyer

Ammepude fra Vivatex

 

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Ej jeg har også &otherstories kjolen i to varianter (den rustrøde) sidste år da jeg var gravid, en i blå og blomstret!! De var virkelig lykken☺️ Og de er stadig så fine uden mave!

 2. Hej Emma

  Har du lyst til at dele nogle tanker om, hvilke overvejelser du gør dig i forhold til din platforms opfordring til kontinuerligt (mer)forbrug? Er det noget, du tænker over, og vil det i så fald fortsætte på den måde fremadrettet?

  KH Sarah

  1. Hej Sarah 🙂
   Nu ved jeg ikke, om du har fulgt med her på sitet længe, men jeg anbefaler ofte de samme ting igen og igen – altså ting jeg er glad for og vil anbefale til andre på længere sigt og ikke både nyt-nyt-nyt hver uge 🙂 I videoen deler jeg to kjoler, jeg er glad for, netop fordi det er nogle, jeg også kan bruge, når jeg ikke er gravid længere og forhåbentlig kan have i mit skab i mange år. Derfor synes jeg fx, at de er en anbefaling værdig fremfor eksempelvis graviditetstøj, man kun kan bruge i få måneder.

   1. Hej Emma

    Jeg tænker f.eks. på, at du hver eneste uge linker til nyt tøj, og at du sikkert har gjort dig nogle overvejelser omkring, hvorvidt det fortsætter på den måde fremadrettet, i og med at vores overforbrug jo er ret absurd.

    KH

    1. Hej Sara 🙂
     Bare fordi jeg linker til en fin kjole, tænker jeg godt, at mine læsere er ansvarlige nok til, at de ikke går ud og køber den, med mindre de har brug for den. Ligesom jeg heller ikke forestiller mig, at man går ud og køber ind til en ny opskrift, jeg deler, hvis man i forvejen har køleskabet fyldt med mad.

 3. Er så enige med “pøllepude” til at støtte op under graviditeten når man skal sove eller hvile. Jeg troede først at man ikke fik noget søvn når baby var kommet, desværre kan de søvnløse nætter allerede starte i graviditeten…
  Så fin sovemaske!

  1. Hej Ida <3 Haha, ja det er jeg også blevet lidt overrasket over. Nu begynder jeg også at vågne, når der kommer et kraftspark inde fra maven, så det er nærmest som om, at 'vi' øver os i det, der venter 😉

Skriv en kommentar