Februar – Frem & tilbage

Velkommen februar

Denne aften har jeg rodet i mit blogarkiv, for det er blevet tid til at se frem og tilbage på februar. Året kortest måned, der alligevel har tendens til at føles farligt lang og grå. Det er endnu ikke forår, men julelys, nytårsglitter er pakket langt væk, og vi må selv sørge for at tilføje lys og hygge til de mørke vinterdage. Måske med lidt ekstra romantik og chokolade på Valentines dag? Eller synes man, at det er for åndssvagt, kan man jo glæde sig til fastelavn(sboller) og forsøde hverdagen med lidt ekstra creme, flødeskum, glasur og/eller remonce.

 

LÆS OGSÅ: December – Frem & tilbage

 

Nedenfor har jeg samlet et kig tilbage på februar 2018. En måned, hvor jeg gik lidt i hi, flyttede rundt og ordnede i lejligheden, og gjorde mig lidt ekstra umage i køkkenet, for at nære en småforkølet krop og pifte vinterens råvarer op. Udvalget af grøntsager keder mig nemlig altid lidt på det her tidspunkt af året, hvor jeg er træt af kål og rodfrugter og klar på sprødt forårsgrønt.

 

LÆS OGSÅ: Januar – Frem & tilbage

 

Så nej, februar er ikke favoritten. Men med lidt ekstra umage og omtanke, er den slet ikke så slem igen. Og jeg har faktisk en hel del rare ting at se frem til denne måned, når jeg tænker mig om. Dem kan I finde nederst i indlægget, og jeg håber, I har lyst til at bidrage med jeres egen liste i kommentarfeltet. Forhåbentlig kan vi inspirere hinanden til at gøre februar lidt mere lys og varm.

Sidste februar…

… spise jeg masser af ischokolader
… delte jeg opskriften på pulled chili con carne. SÅ lækz!
… delte jeg en video med opskriften på en af mine frokostfavoritter

… købte jeg masser af ny, smuk keramik

… og jeg gav jer en tour i denne video

Laura Grubb besøgte Martiny Podcast
Diane Soa fortalte om healing og clairvoyance

… lavede jeg krydret og cremet panag curry

 

… drak jeg matchalatte og inviterede til morgenmøde

 

…fik I opskriften på de smukkeste, grønne spinatwraps

 

… gik Simon og jeg tur i snevejret
… fik vi (endnu flere) nye planter i stuen

… lavede jeg mættende og nemme æggewraps med avocado og laks
… delte jeg opskriften på en immunboostende blomkålssuppe

Denne februar glæder jeg mig til…

… at fejre min mors fødselsdag i sommerhuset sammen med familien
… at få ryddet op i vores garderobe. Der er pludselig ikke plads til Simons ting, nu hvor jeg har boltret mig alene på hylderne det sidste. Og det tyder vist på, at det er tid til en oprydning.
… at finde Århus’ bedste fastelavnsboller! Har I nogle bud?
… ooog naturligvis at bage fastelavnsboller efter min mors opskrift.
… at færdiggøre min nye e-bog. Det bliver SÅ godt!
… at bage med surdej. Jeg har endelig fået rørt en ny surdej sammen, der er klar-parat til brødeksperimenter.
… en yoga + kaffe date med en sød veninde, der (endelig!) er flyttet tilbage til Århus
… at tage på weekendtur til mine bedsteforældre sammen med mine søstre. 

 

Hvad glæder I jer til denne måned?

10 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Det lyder som en dejlig måned, du går i møde! og fastelavnsboller kan jo virkelig pifte en ellers grå februar op 😉
  Og hvis du nu bestemmer dig for at sælge noget tøj, så giv endelig et heads up. Du er altid så flot klædt (og jeg er drønmisundelig på kjolen på første billede – men den er måske ikke ny?) 🙂

  1. Hej Sofia <3 Det kan være, jeg skal overveje det. Plejer nu bare at give væk til veninder og søstre, fordi jeg ikke orker at skulle sælge online 😛 Men nu må vi se!
   Kjolen er fra sidste år desværre.
   Knus

 2. Sådan som du beskriver det, det er lige præcis sådan jeg tænker om februar. Jeg prøver virkelig at lysne den op selv og de få solskinstimer der er, suger jeg til mig!

  I år har jeg nok at se til med studiet – bachelor opgave, fag og valgfag. Desuden har jeg planlagt lidt hyggebesøg af familien og besøg ved svigerfamilien, at få bagt lidt lækkerier, udforske lidt i køkkenet og bage med den surdej jeg i går fik gang i (det glæder jeg mig til!)
  Måske der også bliver tid til en tur på Moesgaard Museum, nogle lange gåture med en kop kaffe og ellers bare hygge med levende lys og en god bog i sofaen.

  1. Åh, jeg prøver virkelig også at suge alle solskinstimer til mig. Heldigvis føles det som om, hver dag bliver lysere og lysere 🙂
   God fornøjelse med bachelorskrivning og surdejsbagning. Håber der bliver tid til masser af hygge også <3

 3. Jeg har lært at holde af februar, fordi den giver mulighed for lidt ro, efter julens mange sociale aktiviteter, som for mit vedkommende fortsætter i januar, da rigtig mange af familiens fødselsdage ligger her. I februar sker der til gengæld ikke så meget – så den byder på tid til rolige hjemmeaftener, gåture, og læsning af de bøger jeg ikke nåede i julen 😉
  Og så pifter jeg det grå op med blandt andet disse dejlige planer:
  Dans! En masse groovedans, som bare er en skøn og fri måde at bevæge sig på!
  En teatertur med min søde kæreste – og sørme også en lækker middag i anledning af Dining Week/Dinnerdays (med gode tilbud på en masse gode restauranter)
  “Pigeaften” og middag med en god barndomsveninde (tilfældigvis på Valentines dag hehe)
  Spændende event med cacaocirkel, womanpower og groovedans
  Hygge med at lave ugentlige madplaner, med en masse gode veggie-retter
  Og så håber jeg også at få ryddet lidt ud i min garderobe – og på loftet!
  Alt i alt, en dejlig måned 🙂

  1. Du har så meget ret, Sidsel. Februar kan virke grå og kedelig, men i virkeligheden er det, mange af os har brug for lige nu, ro 🙂
   Det lyder som de skæggeste og hyggeligste planer. Og groovedans lyder så sjovt! Dét gad jeg godt prøve 🙂

 4. Hej Emma

  Vil blot sige TAK for en meget inspirerende blog og podcast!
  jeg synes bare du skal vide, at du gør det rigtig godt.
  Jeg glæder mig enormt meget til at læse din nye e-bog, så jeg endnu engang kan blive inspireret til, at blive en bedre udgave af mig selv.
  Når det er sagt inspirerer du mig altid til, at tænke gode tanker om mig selv, som den jeg er nu og her – og det giver overskud til at arbejde den vej jeg gerne vil, men i stabilt og realistisk tempo, så hele processen også bliver god.
  SÅ TAK FOR DIG

Skriv en kommentar