Grøn gudindedressing – Vegansk cashew dip

Grøn gudindedressing – Vegansk dip med cashewnødder

Denne mintgrønne dip er en af mine ultimative favoritter! Den er fantastisik både som dip og salatdressing, så jeg håber, I vil give den et forsøg.

Jeg bruger en blandet håndfuld krydderurter, og kombinationen af persille og dild er min favorit, men brug endelig, hvad du har i vindueskarmen eller køkkenhaven. Basilikum, koriander, purløg, mynte, oregano – det smager alt sammen dejligt, så prøv dig frem og find din favoritkombination.

Grøn gudindedressing

 
Dip til 4 personer
forberedelse 30 min / tilberedning 5 min / i alt 35 min

Ingredienser

  • 100 g cashewnødder
  • 2 fed hvidløg
  • saft af 1 citron
  • 1 håndfuld persille
  • 1 håndfuld dild
  • 1 tsk. flagesalt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl vand

Fremgangsmåde

Hæld kogende vand over cashewnødderne i en skål, så det dækker, og lad skålen stå i 30 minutter. Si vandet fra cashewnødderne, og kom dem i en højhastighedsblender sammen med hvidløg, citronsaft, persille, dild, salt og peber. Blend, og tilsæt gradvist vand, til du får en helt glat, cremet og flydende konsistens. Smag dressingen til, og opbevar den på køl.

Find flere opskrifter i samme kategori

Grøn gudindedressing – Cremet dip af cashewnødder

Den skønne veganske dip er lavet på cashewnødder, og har du en god blender, bliver den fuldstændig smooth og får næsten smag af en cremefraiche eller flødeost med masser af urter.

Vegansk dip med BBQ-Blomkål

Grøn Gudindedressing er den mest vidunderlige dip til mine BBQ-Blomkål. Det er et herligt match, hvis man har lyst til en snack inden sommermiddagen, men jeg holder også af at kombinere opskrifterne i en salatskål med coleslaw, sød-kartoffelfritter og bladgrønt. Opskriften på min bedste coleslaw og masser af ekstra grøntsagsinspiration finder I i Grøntsagsglæde.

Find flere opskrifter på nemme dips:

Cremet & autentisk hummus

Grøn pesto

Frisk salsa – Pico de Gallo

Nem hjemmelavet aioli

Shop the post

- reklamelinks

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar