Hjælp mig med at vælge outfit

coo1 ASOS DKK347,82 // 2 ASOS DKK347,82 // 3 Ganni DKK 999
4 ASOS DKK413,03 // 5 GANNI DKK 2499// 6 Designers Remix DKK 1500 // 7 ASOS DKK1,076.06 DKK739.11


Sååååe…Dén dér bogreception, ik’ å? Hvad i al verden skal jeg tage på?!
Jeg har semi-mange sommerfugle i maven for dagen, og af en eller anden grund forestiller jeg mig, at nervøsiteten vil fordufte en smule, hvis jeg kan troppe op i et brand lækkert outfit. Hvis jeg i det midste ser godt ud, kan det jo ikke gå helt galt, vel? 😉
Læs også: Herlig & ærlig mad bogreception
Jeg har samlet lidt forskelligt på collagen her over, som jeg godt kunne forestille mig at hoppe i til hvad, der føles som min kogebogs barnedåb. Men! Hvad skal jeg vælge? Jeg er forelsket i de pudderfarvede hæle fra ASOS (som I nok skal skynde jer at klikke hjem – de blev udsolgt på no time sidst), men jeg synes også, ruskinds sandalerne kan et eller andet. Og kjolerne? De er jo alle smukke! Så – hvad synes I? Forhåbentlig kan I skubbe mig i den rigtige retning 🙂


Husk, at I alle er mere end velkomne til at kigge forbi til Herlig & ærlig mad bogreception hos VinDK på havnen d. 1. maj fra 14.00-16.00. Jeg ville blive så glad, hvis I tog jer tid til at hilse på og bladre lidt i min nye kogebog. FIND EVENTET PÅ FACEBOOK HER.

14 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. hej og god søndag smukke! jeg ville helt klart vælge nr. 4 i kombination med nr. 7 – dejlig bohéme, ikke for over the top, en rigtig god forårs-look. hav en fantastisk reception!

  2. Nummer 5 og 6 vil helt klart sidde super godt på dig! Det er virkelig nogle smukke kjoler 😀 Kan godt forstå du er spændt, men det skal nok gå – du er jo mega sej! 🙂

  3. Nr 5, hvis det skal være en rigtig “I did it”-kjole. Flottere kjole fås ikke, og du får sikkert svært ved at finde en anden lejlighed, hvor den vil passe, men den vil stensikkert være det værd. Den vil være så god til dig!

  4. Kjole nr 3 eller 5 med ruskindssandalerne! Det ville være SÅÅ smukt og meget passende, når det er dig der skal være i centrum 😊

  5. Er vild med kjole nr. 5 og 6! De er begge super fine og elegante og lige dig 😉 Og hvis du så mikser dem med ruskindsskoende på billede nr. 7 er det bare spot on!

  6. Kjole nummer 5 er jo helt fantastisk! Ville så gerne komme til din bogreception, men der er bare en smule langt fra København 🙂

  7. Jeg ville klart vælge skoene (nr. 1) fremfor sandalerne. Og så kjole 3 eller 5. De to kan jeg slet ikke vælge imelem, haha. Hvis jeg var dig, så købte jeg dem begge og mærkede efter på dagen, hvad jeg følte for 🙂 Held og lykke med receptionen!

Skriv en kommentar