Hverdags-vlog: Photoshoot & en sommerferiesnak

 
Så er der vlog til folket! I tirsdags var jeg i studiet med Nanna og Winnie, og der filmede jeg en lille behind the scenes video til jer. Jeg bruger ret mange dage på shoots for tiden – i næste uge hele tre dage – så dette er hvordan mine arbejdsdage ofte ser ud, når jeg altid ikke sidder foran computeren i timevis 😉
Jeg håber, I vil finde tid til at hygge jer med videoen denne lørdag, og at I har forståelse for det, jeg forklarer til sidst i videoen. Mon ikke også nogle af jer også efterhånden er gået på sommerferie? I så fald: Nyd det! Jeg glæder mig til, det er min tur om et par uger 🙂

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Det er så god en idé med sommerferie og at skrue lidt ned for aktiviteterne imens, så du kan holde ordentligt fri – nyd det, og nyd New York, der er ret fantastisk 🙂

  2. Sikke en dejlig video, Emma. Det er fedt hvordan dine videoer er lavet – det er sådan en god blanding af dig der snakker i kameraet og optagelser hvor kameraet står stille (giver det mening? hmm)
    Og god tur til USA! Jeg drager selv til USA om lidt over en uge, hvor jeg slutter mine tre uger i New York. Dine New York indlæg er derfor helt ideelle til mig – Jeg har været inde og lure og screenshotte, og skal da lige ind og tjekke op på dem igen, når jeg er fremme. God sommer!

    1. Hej Christine 🙂 Tak!! Det giver bestemt mening 🙂 Skønt at høre, at guidesene har været en hjælp. Rigtig god sommer til dig også.

Skriv en kommentar