Hverdagstøj, Udsalgskøb & Ekstra centimeter til korte stænger

P6200044 P6200047

Udgivet i samarbejde med Ellos // Sponsoreret indhold

Sådan her så jeg ud i går. Meget simpelt, meget komfortabelt og meget hverdagsagtigt – men hvem siger, at et mandagsoutfits ikke kan være inspirerende?
Selvom jeg har dage som i går, hvor jeg bruger de fleste af døgnets timer foran skærmen i lejligheden, forsøger jeg altid at komme i tøjet og få lidt krigsmaling i krydderen. Det er utroligt, hvilken forskel det gør for mit humør og min arbejdsmoral, når jeg føler mig som et almindeligt menneske – for det er trods alt lidt nemmere at tage sig selv seriøst, end når man sidder i yoga-thighs, vandresokker og en plettet trøje, med en fedtet knold på toppen af hovedet. Det tog mig sådan cirka 10 minutter at forvandle mig selv fra førnævnte til det, I ser på billederne, og selvom det måske ikke er værd at skrive hjem om, er det utroligt, hvordan den lille indsats sætter sit mærke på resten af dagen.
P6200076
Sandalerne – der sørme kan prale af at have mere end et par centimeters plateau – er et af mine nyeste (og eneste) udsalgskøb denne sæson. Og de fortjener altså at få et par rosende ord med på vejen. I har ofte hørt mig brokke mig over, at jeg ikke er indehaver af verdens længste stænger, og det er noget, jeg særligt mærker til om sommeren, hvor shorts og korte sommerkjoler bare aldrig er så flatterende, som jeg ville ønske det. Her har Vagabond sandalerne her med den ekstra højde vist sig at være en kæmpe redning. De tilføjer en tomme til min selvtillid, uden at jeg har følelsen af at gå i høje hæle, og så er de tilmed utrolig behagelige at have på.
Jeg fandt sandalerne på yndlings-Ellos, der for tiden holder kæmpe udsalgsfest med op til 70% besparelser. Det betyder desværre, at de er udsolgt, for det går stærkt, så jeg kan ikke linke dem til jer. Der er dog stadig en del sko tilbage HER, hvis I er fristede og selv har mod på at gå på udsalgsjagt. Jeg har selv forelsket mig i DEM HER, som for længst var bestilt hjem, hvis jeg brugte størrelse 38 – men måske nogle af jer er heldige?
P6200048

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hvor er det bare skægt, altså! Jeg har netop enormt lange stænger, men føler sjældent, at jeg kan tillade mig at hoppe i de små sommerkjoler, fordi der så meget hurtigt bliver “numsekig”. Hvis de fine kjoler ikke er lavet til de høje piger, og heller ikke til de lave, hvem er de dog så til?!
    – eller er det måske bare os selv, der er for kritiske? 🙂
    // http://www.moonlitmadness.dk

    1. haha, selvfølgelig(!) er det også selv, der er for kritiske.. Det er lidt tragisk-komisk, for naturligvis kan både du og jeg gå i sommerkjoler, hvis vi har lyst.

  2. Haha. Jeg kan heller ikke være effektiv i for afslappet tøj. Det ser ud som om, at de sandaler du linker til sidst er i str 38 (og kun 38!) nu 🙂

Skriv en kommentar