Hvisk konkurrence // Vind 14 karat guld smykker

P4240437

Udgivet i samarbejde med hvisk // Sponsoreret indlæg

I dag er jeg teamet op med hvisk-teamet for at give jer mulighed for at vinde mit nye yndlingssmykkesæt: de smukkeste 14 karat guld halvmåner med små farvede safirer til en værdi af 4300 kr. 
Jeg har haft et godt øje til hvisk i lang tid efterhånden, og jeg er sikker på, de fleste af jer allerede kender det danske smykkebrand. Hvisk tilbyder et alternativ til de høje butikspriser på designersmykker, så vi som forbrugere ikke skal gange prisen 2-3 gange op, inden vi kan tage smykket med hjem fra butikken. Dette gør de ved at skære alle mellemledene væk, og derfor forhandler hvisk udelukkede deres smykker online direkte til forbrugere – til priser, der er op til 70% billigere end andre kvalitets smykkebrands.
Jeg er vild med, at hvisk formår at lave smykker, der virkelig rammer plet i forhold til hvad, der trender i modebilledet, samtidig med at de er så forholdvis simple og klassiske, at de vil kunne bruges dag efter dag i årevis. Jeg er ret dårlig til skifte mine smykker ud, så når jeg forelsker mig et smykke, bærer jeg det gerne hver dag i en uendelighed uanset anledning. Derfor er det vigtigt for mig, at smykket passer til ethvert outfit og er god kvalitet.
P4240452
De yndlinge halvmåner har siddet i mine ører og hængt om min hals hver dag den sidste måned, og jeg er fuldstændig forelsket i det fine, magiske udtryk. Særlig synes jeg, at de små forskelligt farvede safirer bidrager med et anderledes og mere levende twist. Er du dog mere til helt klassiske sten, findes de også med fine, glimtende diamanter. 
Vedhænget og ørestikkerne er fra hvisk 14K Gold kollektion, og er derfor i en lidt anden prisklasse end hvisk andre designersmykker. Jeg synes dog virkelig, at materialernes kvalitet kan ses.
Og nu til det sjove: Hvis I er lige så vilde med sættet som jeg, har I mulighed for at vinde jeres eget. Den eneste, I skal gøre, er at deltage i konkurrencen beskrevet nedenfor.
{ Give-away }
♥ Moonlight Multi Colored Sapphire Pendant 14K Gold
♥ Moonlight Multi Colored Sapphire Ear studs Small 14K God
For at deltage i konkurrencen, er det eneste, du skal gøre at skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du deler historien bag dit yndlingssmykke. Vinderen trækker jeg om en uge, mandag d. 23. Held og lykke alle sammen 🙂

175 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Mit yndlingssmykke er en ring, som min far gav min mor da hun var i starten af 20erne. Det er vist det eneste smykke, han nogensinde har givet en anden kvinde end mig 😉 Selvom mine forældre ikke er sammen den dag i dag, synes jeg er smykket er et rigtig fint symbol på den kærlighed de havde for hinanden i mange år. Og jeg ved at de har været hinandens ‘the one’, også selvom det ikke skulle være de to for altid.

 2. Mit yndlingssmykke er en margurit-ring, jeg fik af min mormor til min konfirmation for 6 år siden. Hun havde den også på til sin konfirmation for over 65 år siden, og den er simpelthen så fin.

 3. Mit yndlingssmykke, det er let nok. Jeg har arvet mine forældres vielsesringe og de er klart mine yndlings. Det er jo ikke noget jeg går med, men jeg ved hvor de er, og de står for den kærlighed de havde til hinanden indtil min mor desværre døde. Tilgengæld går jeg stort set altid med et par perlreringe jeg har fået af min bedstemor, så det er en yndlings jeg sjælet tager af. Så det kunne da være lækkert sådan at få foræret sådan et lækkert sæt fra hvisk, har længe haft et godt øje til deres fine smykker. 🙂

 4. Det her er jo nogle super fine smykker som jeg helt sikkert gerne vil have fingerne i.
  Mit yndlingssmykke er en halskæde som jeg fik til min barnedåb. Det er mit stjernetegn nemlig skytten og den er i guld. Det sjove er at jeg fik den af min afdøde oldemor som selv fik den i dåbsgave den gang hun selv blev døbt i 1920.

 5. Mit yndslingssmykke er et lille navnetag “Vilkas” med en lille perle som vedhæng også. Min søn blev født d. 4 december og min mand gav mig det i julegave dét år. Jeg elsker det og jeg er så stolt når jeg har det på. Vil dog virkelig ønske at vinde sådan et flot smykke – da jeg elsker månen 😍

 6. Mit all time favorite smykke fik jeg for fem år siden af min mor og far i studentergave. En lille bitte diamant ring i guld, dog tre numre for lille (hurra for pølsefingre), som resulterede i, at jeg ikke kunne bruge den i de festlige dage efterfølgende. Jeg bliver så glad, hver gang jeg kigger på den, nok er den meget fin, men at jeg har fået den af mine forældre efter tre års kamp, gør den endnu mere betydningsfuld <3
  PS. SKØØØN konkurrence!

 7. Hej,
  Hvor er de flotte! Mit ynglings smykke er faktisk min mors bryllupsgave som hun fik foræret af min far. Jeg går med det næsten hver eneste dag 🙂
  Pil

 8. Wow hvor er de fine de små halvmåner!
  Mit yndlingssmykke er en halskæde med et guldhjerte, som jeg har fået af min mormor. Og så mine klassiske guldhoops, som jeg stort set aldrig tager af – Men hvisk øreringene kunne godt være en konkurrent…!

 9. Mit yndlingssmykke er et LoveTag i en 60 cm-kæde fra Jane Kønig i sterling sølv og et “A” (for Anna, ja). Jeg fik smykket, da jeg fyldte 18 år, og først og fremmest minder smykket mig derfor om dagen, hvor jeg blev myndig. Smykket var desuden også mit første smykke, som ikke bare kom fra H&M eller Glitter, og efter jeg har fået mit første kvalitets-smykke, er jeg kun på udgik efter flere 🙂

 10. Mit ynglingssmykke er en lovetag-halskæde, som jeg fik af min kære storebror. Bogstavet i den er ‘M’, som både er forbogstavet på hans og mit navn og efter, at han er flyttet hjemmefra for fire år siden, og han ikke har været en fast del af min hverdag, har det været så rart og trygt at have ham ‘med’ overalt.

 11. Hvor er det bare et fint sæt! Jeg vil krydse fingre, for leder altid efter nye hverdagssmykker.
  Mit yndlingssmykke er en enkel sølvring med en lille uendelighedsknude, som jeg fik af min kæreste for et par år tilbage. Jeg knuselsker den, og den er aldrig af min finger – hverken i badet, til yoga eller om natten. Ringen har særlig værdi for mig af flere årsager: For det første fik jeg den kort tid før min kæreste og jeg drog i udenlandspraktik og skulle tilbringe 6 måneder med 1200 kilometers afstand. Med ringen havde jeg en symbolsk del af ham med mig overalt, og det var en trøst. For det andet har uendelighedsknuden en helt særlig, personlig betydning for mig. Den er blevet et symbol som har fulgt mig gennem det meste af mit liv, og er efterhånden nærmeste blevet omdannet til en slags personligt mantra og opfordring til at lægge perfektionismen lidt på hylden: Verden flyder videre, uanset hvad der sker, og nogle gange er det bedst at lade sig flyde med.

 12. Jeg er helt vild med et sæt som jeg fik af mine forældre da jeg blev 18. Det er et marguerit sæt fra Georg Jensen og hver gang jeg har haft en mærkedag er det blevet udvidet med et nyt smykke sådan at jeg nu har både øreringe, halskæde og armbånd.

 13. Mit yndlingssmukke er en Jane kønig halskæde med mine forældres forbogstaver, som jeg fik i 25 års fødselsdagsgave. Sidenhen blev min mor meget alvorlig syg, og jeg havde halskæden på hver dag i den kritiske periode på sygehuset, så siden den tid har halskæden haft en helt særlig betydning for mig.

 14. Mit yndlingssmykke er en armring jeg har arvet fra min bedstemor. Den betyder virkelig meget for mig, og jeg har den på på særlige dage, hvor jeg vil ha, at hun er med. Og på dage, hvor jeg savner hende rigtig meget.

 15. Sikke en flot konkurrence! Jeg fik de flotteste guld øreringe af min farmor inden hun gik bort. Hver gang jeg har dem på giver de mig varme minder om hende 🙂

 16. Mit yndlings smykke, er et guldhjerte (vedhæng til halskæde), jeg fik af min mormor, da jeg blev født. Der er bidemærker i, fra da jeg var lille. Men trods det, er det stadig smukt og har en kæmpe betydning for mig, da jeg ikke ser min mormor så ofte. Jeg går med det stort set hver dag.

 17. Mit yndlingssmykke er en ørering, som jeg gav mig selv i Bachelorgave. Designet er inspireret af Sophie Bille Brahes lange perleørestikker, men de er lavet af en fra min folkeskole, som nu er smykkedesigner. Selvom jeg sjældent bruger øreringen, så er den så smuk at kigge på i mit gennemsigtige smykkeskrin.
  Øreringen er i 24 karat guld med en hvid perle, og jeg tror, at den vil passe helt perfekt sammen med de fine halvmåner. Kombinationen vil kunne blive min motivation til at dresse mine ører op lidt oftere 😉
  Jeg krydser fingre!

 18. Mit yndligssmykke, er også et af de få smykker jeg går med: Det er en smuk og simpel guldhalskæde med en hvid perlermorssten fra Maanesten, som jeg fik i fødselsdagsgave. Jeg er meget stolt over at jeg har fået et smykke, som er så meget mig, og jeg tror at det er dét der får mig til at bære det om og om igen; jeg har fået det af nogen jeg holder af, og som kender mig så godt.

 19. det er et hjerte som jeg fik af min dagplejemor da jeg stoppede ved hende for maaaange år siden. Hende og jeg havde et helt specielt forhold, og jeg er den eneste hun nogensinde har givet et smykke. Det betyder utrolig meget for mig, og jeg går stadig med den ofte 🙂

 20. Mit yndlingssmykke er min Lovetag-halskæde fra Jane Kønig, som jeg har fået af min søde søster i konfirmationsgave. Den har bogstaverne “C” for mit eget navn og “L” for min søsters. 🙂

 21. Mit yndlingssmykke er en sølvring med et hjerte, som jeg har fået af min mor. Hun gav mig den da jeg for snart et år siden var nede i en svær periode og skulle klare en stor personlig udfordring! Hver gang jeg har den på, har jeg samtidig min mor med mig. ❤️

 22. Mit yndlingssmykke er et enkelt armbånd i oxyderet sølv med et lille bitte guldhjerte. Jeg har fået det af min mor, og derfor har det en særlig betydning for mig. Jeg har det altid på, når jeg skal til eksamen eller befinder mig i andre situationer, hvor jeg har brug for lidt ekstra held og støtte.

 23. Mit yndlingssmykke er en ring, jeg har fået af min farmor. Hun har stadig selv resten af sættet, men ringen er allerede givet videre til mig.Selve ringen er en klassisk ring i kamé af konkylieskaller. Den er så slidt, at farverne er næsten helt udtværede og motivet er svært at se, hvis ikke man ved det. Min farmor fik sættet af min farfar i bryllypsgave for over 50 år siden.
  For mig er det en fantastisk påmindelse om mine bedsteforældres fine og store kærlighed til hinanden og til mig.

 24. Min yndlingssmykke lige nu er en halskæde med et vedhæng hvor koordinaterne for byen Wien er engraveret. Jeg, og 3 veninder som jeg mødte under udveksling i Wien har alle fået lavet sådan en, så det er en slags moderne venindehalskæde 🙂

 25. Jeg går hver dag rundt med 3 ringe der alle betyder meget for mig. Den ene har jeg selv købt og repræsenterer derfor mig, den anden har jeg fået i 18-års fødselsdagsgave af mine bedsteveninder og den repræsenterer derfor dem. Min tredje ring fik jeg af min farmor, som desværre er død i dag – så den repræsenterer hende og min familie.
  Det lyder nok lidt dybt og langt ude, men når jeg har dem på er det som om jeg altid har mine nærmeste ved mig.

 26. Mit yndlingssmykke er en guldring med 12 små diamanter, jeg fik af min mor i 18 års gave. Den er så fin, og jeg tænker på min mor og alt det hun har gjort for mig, hver gang jeg kaster et blik på den.

 27. Åh de er såååå fine de smykker 😍
  Jeg har både et armbånd og en halskæde fra Hvisk faktisk, som jeg elsker og bruger hver dag. Men mit yndlingssmykke er min oldemors vielsesring. Den har ingen værdi, men er smuk og fin. Er rædselsslagen for at miste den, men synes også det er ærgerligt, hvis den ikke skulle blive brugt.

 28. Mit yndlingssmykke er en kæde i oxyderet sølv med en håndslebet ferskvandsperle. Jeg fik smykket af min kæreste for 3 måneder siden, som en forglemmigej, da han tog af sted på en 9 måneders udstationering med sit arbejde. Nu er der kun 6 måneder tilbage og jeg kysser perlen hver dag og tænker på ham <3

 29. Min yndlingssmykke er en halskæde, som jeg fik af min mormor og morfar til min dåb. Min morfar døde, da jeg var lille, og da jeg havde halskæden på til min konfirmation, var det som om, han stadig var med. I dag er min mormor også sovet ind, og jeg er så glad for, at jeg har min halskæde som et minde om dem.

 30. Mit bedste smykkeminde er mit jane Kønig armbånd, med initialerne k og l for mig og min kærestes navne. Jeg fik armbåndet til min 21 års fødselsdag af min kæreste, som på det tidspunkt var på studieudveksling i Sydkorea i 4 måneder. Derfor betyde armbåndet selvsagt rigtig meget for mig, og det forlader aldrig mit håndled.

 31. Mit yndlingssmykke er en lang sølvhalskæde med en medaljon. Jeg fik kæden og medaljonen i 1-års gave af min kæreste (over 5 år siden nu), og siden den dag har jeg haft halskæden med medaljonen på stort set hver dag. Inde i medaljonen er der 2 billeder. Det ene er et billede af min kæreste og det andet er det første billede, der blev taget af min kæreste og jeg sammen. På den måde er han altid tæt på mit hjerte. Hvis vores lejlighed brændte, ville det bestemt være en af de ting, jeg ville prøve at redde. Jeg elsker det smykke ❤

 32. Mit yndlingssmykke er en halskæde med mit stjernebillede på, som jeg har fået af mine brødre!

 33. Min yndslingssmykke er en guldhalskæde med et lille Mickey Mouse vedhæng. Jeg har altid været stor disneyfan, og så synes jeg, det symboliserer lidt barnlig naivitet – på den allerbedste måde!

 34. Mit yndlingssmykke er et smukt, smukt graveret guldarmbånd, som jeg har fået af min mormor. Hun fik det tilbage i 1930erne til sin konfirmation, og jeg har haft det på hver dag i snart ti år. Når jeg har dét på, har jeg altid hende med mig – også til eksaminer og lignende hvor jeg er overbevidst om at det spreder god karma.

 35. Mit yndlingssmykke er en halskæde fra min mormor i sølv. Meget lille rundt vedhæng, med et afbillede af den sorte madonna (min mormor er fra Polen og katolik).
  Nu er jeg ikke videre religiøs, men elsker den for dens historie og arv.
  De ville aldrig være noget særligt for andre ej heller værdimæssigt, men det er også det særlige ved dem 🙂

 36. Mit yndlingssmykke er min guldhalskæde, med en lille enkel perle som vedhæng. Den fik jeg af min kæreste i 20 års fødselsdagsgave, lige da vi havde mødt hinanden. Den har hængt om min hals næsten hver dag i 4 år nu, og smykket er nu forbundet med alle de gode minder, vi har sammen. Min kæreste har hvert år udvidet min smykkesamling i samme serie, men halskæden har nu en helt speciel plads i mit hjerte, da jeg virkelig forbinder den med min kærestes kærlighed til mig.

 37. Mit yndlingssmykke er min guldhalskæde, med en lille, enkel perle som vedhæng. Den fik jeg af min kæreste i 20 års føldselsdagsgave, lige da vi havde mødt hinanden. Den har hængt om min hals næsten hver dag i 4 år nu, og smykket er forbundet med alle de minder, vi har sammen. Min kæreste har hver år udvidet min smykkesamling i samme serie, men halskæden har nu en helt speciel plads i mit hjerte, da jeg virkelig forbinder den med min kærestes kærlighed til mig.

 38. Mit yndlingssmykke er en bred, sølvring med små huller og små sten, som mine bedste veninder forærede mig, da jeg blev 18. Den er anderledes end mange andre smykker, og jeg har haft den på næsten hver dag, siden jeg fik den for fire år siden. Den minder mig og dem, og det er dejligt, når voksenlivet og afstande har gjort, at vi ikke længere ses så tit alle sammen 🙂

 39. Der er ikke nogen særlig historie bag mit yndlingssmykker udover at min mor er rigtig god til at købe smykker til mig. Hun har givet mig en fletning fra Jane Kønig som jeg går med altid! Den må være mit yndlingssmykker 🙂

 40. Jeg har flere yndlingssmykker, men mit alleryndlings er en over 50 år gammel fingerring, jeg har fået af min farmor. Den har en stor hvid sten i midten, der ligner noget så politisk ukorrekt som elfenben – og nej, hvis det er elfenben, kunne jeg ikke drømme om at købe det i dag. Men den er så smuk, og fået af et vigtigt menneske.
  Og hvor er det nogle smukke smykker. Jeg har en lille måne-formet stud i min næse, fordi mit andet fornavn er Luna – og generelt elsker jeg alt med måner. Både skønheden, men lige så meget symbolikken. 🙂

 41. Mit ynglingssmykke er min smukke smukke ring med 30 små diamanter. Jeg fik den i studentergave af mine forældre og havde gået og savlet over den i over to år forinden. Jeg har gået med den hver dag siden og jeg føler mig helt nøgen uden den. Jeg kan ikke lige overskue, at når jeg pludselig skal giftes/forloves, at jeg ikke skal have den ring på mere…

 42. Meget smukke! Mit yndlingssmykke har jeg fået af min barndomsveninde og er forgyldte blomster, som vi selv har plukket.

 43. Mit yndlingsmykke er de øreringe jeg fik af mine forældre, som jeg skulle have på til min konfirmation. Det er nu 5 år siden så det tyder på, at det var et godt køb.

 44. mit ynglingssmykke, er en halskæde som jeg har fået lavet til mig og mine to søskende med vores forbogstaver. jeg er selv sindsyg glad for det, og det samme er mine søskende

 45. Mit yndlingssmykke er et lille guld lommeur, som jeg bruger som et vedhæng i en kæde om halsen. Jeg har fået den af min farmor, som brugte det, da hun arbejdede som sygeplejeske. Hun er sådan en kærlig og omsorgsfuld person, hvilket jeg synes hendes sygeplejeske-ur indkredser så fint. Så når jeg ser på det, minder det mig om, hvor heldig jeg er at have min dejlige farmor i mit liv.

 46. Jeg fik mine marguritøreringe af mine storebrødre til min konfirmation. Det var starten på en lang samling 😍

 47. Mit ynglingssmykke er en guldring som jeg har arvet efter min afdøde mormor. Den minder mig og hende og selvom jeg ikke kan passe den på fingeren, bærer jeg den i en guldkæde rundt om halsen. Elsker smykker med personlig værdi – det er netop guld værd.

 48. Mit yndlingssmykke er et arvestykke, som jeg har fået af min mormor. Det er den smukkeste guldring med små diamanter i. Den betyder alt for mig, da hun fik den af min morfar i morgengave – og han er her desværre ikke mere… Jeg fik den lige efter, han gik bort – og den har siddet på min finger lige siden <3
  – livet er ikke altid fair, desværre..

 49. Jeg har mange yndlings smykker. Men hvis jeg skal vælge én ting, må det være en guld ring.
  En meget tynd guld ring, med en lille blå sten. Den fik jeg til min konfirmation af min mormor. Som fik den til hendes konfirmation, af hendes mormor.
  Så når jeg en skønne dag også bliver mormor, så skal den også gives væk. Dét må være mit yndlings smykke. Arvestykker.

 50. Min guldring med blå sten. Min farfar gav den til min farmor, da de var for unge til at forlove sig, men en fangst som min farmor kunne han ikke lade gå. De er stadig gift i dag.

 51. Mit yndlingssmykke er min forlovelsesring – ikke kun fordi jeg har fået den af min skønne mand, men fordi der er så meget fin historie bag den. Min kæreste havde ledt og ledt efter den rigtige ring han kunne fri til mig med, og ville have fundet den inden jeg fødte vores søn. Men han kunne ikke finde den rigtige. Da vi besøger hans mormor i Sverige og hun tilbyder ham hendes næsten 40år gamle ringe, slog ham hurtigt til og gik direkte hen og friede til mig. Jeg knuselsker den ring <3

 52. Mit yndlingssmykke er en gammel guldring, som jeg har arvet fra min mor. Jeg elsker den, i al sin enkelhed, men kan desværre ikke længere bruge den. Dén finger, jeg altid bar den på, brækkede jeg nemlig for nogle år siden, og den er groet forkert sammen, så min finger er både skæv og hævet.
  Ringen har i stedet fået plads som vedhæng i en guldkæde, hvor den også gør det så fint. Og så er der også noget med, at den sidder tættere på mit hjerte <3
  Jeg krydser fingre for mit held!

 53. Det er svært. Men lige nu er mit yndlingssmykke min forlovelsesring, som jeg selvfølgelig har fået af min dejlige kæreste. I 14 karat guld og med en diamant i. Enkel og klassisk. Og så symboliserer den jo vores kærlighed til hinanden. 🙂

 54. Mit yndlingssmykke er en halskæde i guld med en skytsengel, som jeg har fået af mine 4 børn i fødselsdagsgave, den er så fin og jeg er så glad for den, den skal passe på mig siger mine børn. 🙂 <3

 55. Uf det er et flot sæt. Jeg er helt enig med dig Emma, om at det har noget særligt over sig 🙂
  Mit farvorit smykke er et over 100 år gammelt arve smykke som jeg fit i gave til min konfirmation. Det betyder rigtig meget!

 56. Mine yndlingssmykker er et par øreringe jeg har modtaget af min meget gode venindes mor, som er guldsmed, i studentergave.
  De er simple og klassiske, så jeg kan bruge dem hver dag. Det gør jeg også og jeg tænker altid på både min veninde og hendes mor, når jeg tager dem på og så ELSKER jeg at jeg netop også kan bruge dem til alt hver eneste dag. <3

 57. Den ring jeg fik af min farmor til min konfirmation. En ring hun havde fået til hendes konfirmation..

 58. Mit yndlingssmykke er et herreur i guld, som jeg har arvet af min morfar. Han døde, da jeg var en lille pige, men jeg var og har aldrig været i tvivl om, hvor meget jeg betød for ham – eller glemt, hvor stærkt et bånd, jeg havde til ham. Han var så stolt af mig, og han mente, at jeg ville nå langt i livet. Han påpegede især min stædighed og stærke retfærdighedssans som mine forcer. Nu er jeg voksen, og jeg bærer uret på mit håndled hver eneste dag. Det minder mig om, at jeg lige fra jeg var barn har haft stor opbakning og mennesker i mit liv, der tror på mig – og på, at jeg kan udrette store ting.

 59. Yndlingssmykket herhjemme er uden tvivl en smuk (og ret stor) statement guldring jeg har arvet efter min mormor.
  Ringen købte min moster til hende, da hun boede i Italien som guide i 70’erne <3

 60. Mit yndlingssmykke er et armbånd jeg har arvet fra min farmor. Da vi gjorde hendes bo op, syntes min faster at jeg skulle have det, da hverken hende, min kusine, søster eller min mor er de store smykke mennesker, slet ikke guld. Armbåndet er så vidt vi ved fra Afrika, og er virkelig smukt, hverken min far eller faster, kan huske at min farmor har brugt det, til gengæld lå det forsvarligt pakket væk i bunden af hendes smykkeskrin. Min faster mener det var en gave fra min farfar, og hun brugte det efter hun blev enke 20 år tidligere. Under alle omstændigheder er jeg sikker på det armbånd har haft en virkelig god historie med sig, mine bedsteforældre har boet mange steder og mødt mange folk. Jeg kan godt lide tanken om at det får lov til at opleve endnu flere steder og ting med mig.

 61. Da jeg var en helt lille pige fik jeg et smykke af min yndlings onkel. Et lille sølvvedhæng som forestiller en panda. Jeg knuselskede den panda og havde den på hver dag i mange år. Nu er jeg efterhånden blevet 24 år gammel og bærer kun guldsmykker. Men det lille slidte vedhæng står stadig mit hjerte meget nært og er mit absolutte yndlingssmykke.

 62. Mit yndlingssmykke er min oldemors vielsesring i guld, som hun gav mig den sidst gang jeg så hende på hospitalet inden hun døde. Den er for stor til mig og er desuden lidt skrøbelig, fordi den er slidt helt tynd af mange års brug, så jeg bærer den i en guldkæde, som min bedstemor gav mig, så jeg kunne bære ringen til min oldemors begravelse. 🙂

 63. Det var på et loppemarked som 15-årig, at jeg fandt mit ynglings smykke. Den smukkeste snoede ring, som modsat mange andre ringe passer mine tynde fingre perfekt. Ringen har stort set siddet trofast på min finger siden den dag. Den har været med mig gennem gode og dårlige tider, fester og eksaminer, kærlighed og break-ups. En periode på nogle måneder mistede jeg den endda, før den pludselig lå i min seng (jeg ved stadig ikke hvordan den havnede der). På trods af at det var en billig ring har den fået stor betydning og en smule mystik.

 64. Jeg har den smukkeste, klassiske ring med en sten i. Den er meget simpel men alligevel helt speciel.
  Jeg fik den af min far engang til min fødselsdag og jeg var virkelig fuldstændig vil med den fra første gang, jeg så den. Efterfølgende forsøgte jeg at finde de matchende øreringe, men de var umulige at opstøve. Endelig en dag fandt jeg dem i en lille smykkebutik i en lille by langt ude på landet – jeg gik jo ind i alle smykkebutikker i alle byer, jeg var i. Her var de så og det var det sidste par! De var nemlig udgået – og det samme var ringen. Nu var jeg virkelig begejstret; jeg havde det fine sæt!
  Et par uger efter rejste jeg på en ferie med min far og min bror og en aften på hotellet, hvor vi skulle ud og spise, kunne jeg pludselig ikke finde ringen. Den var pist væk! Jeg blev så ulykkelig.
  Længe gik jeg og ledte og jeg søgte nettet tyndt efter en ny ring magen til den, jeg havde mistet. Men uden held. Så en aften var min kæreste og jeg med nogle venner nede i byen til noget open by night. Min kæreste var pludselig væk og jeg tænkte, at han nok var ude og finde en cola eller noget, så jeg tænkte ikke det vilde over det. Der gik heller ikke længe før, end at han var tilbage igen.
  Så tog han min hånd og lagde en smykkeæske i den – Med den smukke ring jeg havde ledt efter og som var præcis magen til den, jeg havde mistet! Gud, hvor jeg dog elsker ham!
  Nu er den ring kun endnu mere værd for mig, fordi den repræsenterer både min far og min dejlige kæreste <3

 65. Jeg fik i dåbsgave et guldhjerte med mit navn indgraveret. Det er smukt og klassisk og er noget jeg altid kan bruge. Det andet er en ring som jeg købte for ca. 20 kroner på et marked i Shanghai for 8 år siden. Sælgerne sagde at den var guldbelagt og at stenen i hvert fald lignede jadesten, haha… Selvom den kun har kostet en 20er, og nok egentlig er noget bras, så holder den sig overraskende godt. Jeg går ofte med den, og den minder mig altid om min første store rejse ud i verden <3

 66. Mit yndlingssmykke er en guldring, som jeg fik af mine forældre, dengang jeg blev 18 år. Den har siddet på min finger lige siden!

 67. Skarp konkurrence mellem to armbånd… Det ene i guld, som har været min oldemors (som jeg aldrig nåede at møde dog). En meget speciel “kæde” – noget unikt. Og så min hvidguldsarmring, som jeg fik i konfirmationsgave – det havde min far givet min mor, dengang jeg blev født. Dejlige, uvurderlige smykker.

 68. Mit yndlingssmykke er en dåbshalskæde fra min gudfar, eller nærmere vedhænget, et hjerte, for kæden er for lille nu, men jeg bruger vedhænget i min Lovetag halskæde. Jeg kan godt lide tanken om, at det må være, den ting, jeg har haft i allerlængst tid.

 69. Min yndlingssmykke er et af min farmors gamle smykker. Hun er død nu, og derfor betyder smykket utrolig meget for mig. Har det næsten altid på, når jeg skal noget vigtigt og betydningsfuldt fx eksaminer.

 70. Mit yndlingssmykke er ikke noget dyrt, fancy smykke, men derimod noget helt unikt. Sidste år var jeg på Grønland, hvilket nok har været den vildeste og mest anderledes og mindeværdige rejse, jeg nogensinde har været på. Der var så mange nye indtryk og værdier derovre, og for at forevige rejsen, købte jeg nogle små øreringe med en lille perle lavet af narhvalstand som vedhæng.De var så smukke. Desværre havde vi for nyligt indbrud, hvor alle mine smykker blev stjålet – selvom der blev taget langt mere værdifulde smykker, så er det dem jeg har savnet allermest; nok fordi de havde et fantastisk minde bag sig, og så fordi de ikke lige kan erstattes.
  Har forresten længe haft et godt øje til netop disse smykker fra Hvisk, så hvor ville det være fantastisk at vinde!

 71. Mit yndlingssmykke er en fin guldhalskæde med et guldhjerte som vedhæng – jeg fik det i dåbsgave og det hænger altid om min hals. Jeg synes der er noget fint og enkelt over halskæden, og så synes jeg det er så fint at have noget som har fulgt en igennem hele livet. Og jeg er sikker på at den kun vil bliver finere af at få selskab af de flotte måne-smykker 🙂

 72. Min mormors gamle ring . Fik den af hende fordi hun ik syns den klædte hende mere . Jeg er vild med den . Flot. Klassisk, enkel. Har altid været glad for mormor og det blev hurtig ynglibgsringen. Da hun så kort tid efter døde fik ringen en helt anden betydning. Så nu mindes jeg hende når jeg har døgn på.

 73. Historien om mit yndlingssmykke er fyldt med kærlighed. Jeg har altid været meget knyttet til min Bedste. Hun var en helt unik og beundringsværdig kvinde. Hun har lært mig meget og da jeg var barn var hun en naturlig del af min hverdag. Jeg savner hende ofte og tænker altid på hende med et smil på læben og ekstra varmt hjerte. Min Bedste havde en stor samling af vidunderlige smykker og de havde ALLE en historie knyttet til sig – tit omhandlende en af hendes mange rejser i udlandet. Jeg elskede at høre om dem. Men selvom hendes smykkeskrin bugnede skiftede hun sjældent sine smykker og jeg forbinder hende altid med ét særligt smykke; en lillefingerring i sølv. Den er skulpturel udformet og ret enkel. Det var det første smykke hun købte. Hun havde flere gange gået forbi guldsmeden og kigget langt efter netop denne ring i vinduet. Hun bestemte sig for at den skulle blive hendes. Så da hun fik udbetalt sin første lån strøg hun straks ned og købte ringen. Siden den dag, sad den på hendes finger. Få dage inden hendes død forærede hun mig ringen og huskede mig samtidig på at man altid skal forfølge sine drømme og være tro mod sig selv. Nu sidder ringen hver evig eneste dag hele året rundt på min finger – den er ren kærlighed og jeg elsker ideen om, at jeg på en måde har hende med mig igennem livet.

 74. En lille fin guldring som min mor købte til sig selv da hun havde min alder. Jeg er vild med at hun havde den på på samme tidspunkt i sit liv som jeg er nu, og at hun har købt den til sig selv og ikke fået den af min far eller en anden mand 🙂 Jeg har den på hver dag og den får mig til at føle mig stærk og modig. Det er fantastisk 🙂

 75. Åh mit yndlings smykke. Det er mine to guld dråber med tro-håb og kærlighed halskæde til. Begge arvet fra min højt elskede og savnede mormor. Jeg har altid sættet på til eksamen og det er stort set altid gået OK, og jeg føler mig altid mere Tryg selvom det er fjollet. 😉 Et andet yndlings smykke er er en ring jeg fik af mine forældre da jeg blev udlært materialist. Den er lavet hos en smykke dame deroppe hvor jeg kommer fra og er derfor temmelig unik og minder mig om at jeg kan hvis jeg vil, så den har jeg på hver eneste dag.

 76. Mit yndlingssmykke er den ring, min far friede til min mor med. Min far døde, da jeg var teenager, og for et år siden gav min mor mig sin forlovelsesring, og min søster fik hendes vielsesring – i begge er vores fars navn ingraveret. Den ring forlader aldrig min finger, for den er både et minde om min far og et symbol på mit tætte forhold til min mor og min søster <3

 77. Mit yndlingssmykke er uden tvivl min halskæde med et fint lille kors, som jeg fik af min mor, da jeg blev student. Halskæden minder mig altid om min mors kærlighed og den store dag, det er at blive student. Jeg har altid min halskæde på og den giver mig styrke, kærlighed og glæde! 🙂
  Knus Amanda

 78. Mit yndlingssmykke må være min søsters dagmarkors, som jeg fik lov at låne til min konfirmation, og som jeg stadig låner af og til. Det minder mig om gode stunder, og så minder det mig selvfølgelig om min elskede lillesøster 🙂

 79. Mit yndlingssmykke er en fin simpel halskæde med en lille diamantsten som vedhæng. Fik den af min mor i nonfirmationsgave, og ligesom de fine smykker fra Hvisk, så går den aldrig ud af mode. Elsker smykker der følger en hele livet. Krydser fingre!!

 80. Som mange andre kvinder elsker jeg smykker. Historien bag mit yndlingssmykke er et smykke jeg fik fra min mormor (der havde været min oldemors).. Smykket er en af mine favoritter da det minder mig om min oldemor, det er enkelt – så det passer til alt og fordi det var et jeg ønskede engang skulle blive mit op igennem min barndom <3

 81. Mit yndlingssmykke er mit enkle sølvarmbånd, som jeg fik, da jeg blev konfirmeret. Det bringer en masse skønne minder frem, og derudover er det bare et smykke, der passer til det meste 🙂

 82. Mit yndlings smykke er er en muslingeskal i en lædersnor med lyserøde perler som min datter Freja lavede da vi var i Thailand. Hun dykkede selv ned og fandt muslingen. Min datter blev 6 år, da hun døde i selv samme hav 26. Dec 2004. Smykket minder mig om hende både når jeg kigger på det, når det hænger på hendes billede og når jeg har det på❤️❤️❤️

 83. min yndling smykke er en halskæde med et afrika vedhæng, jeg fik af alle mine venner på mit kollegie da jeg fyldte 20 🙂

 84. Mit ynglingssmykke er et arvesmykke – min oldemors forlovelsesring. Jeg “lånte” den en dag, for mange år siden, fra min mor i den tro at det bare var en semi billig og “ligegyldig” ring. Da min mor så så den fortalte hun at det var min afdøde oldemors forlovelsesring og min mor var så glad for at jeg var vild med ringen og gad bruge den og jeg fik lov at låne den. For et par månedersiden forsvandt ringen så og jeg blev så bange og ringede straks til min mor… hun havde så taget den for at få den vurderet. så tænkte jeg ikke mere over det. Indtil morgnen på min søsters konfirmation hvor både min søster og jeg fik en lille gave hver. Nemlig min oldemors ring – ny pudset og poleret. Og min søster fik min anden oldemors forlovelsesring. Og så blev det vores og vi har dem på hver dag. Og vores bedsteforældre bliver også så glade hver gang de ser os med de smykker som de husker fra deres mødre. Denne ring har en umålelig betydning

 85. Mit yndlings smykke er en ring, som jeg har købt ved en gadesælger, der selv laver sine smykker, og sælger dem på Stor Torv i Århus. Den er så fin og enkel, og sidder trofast på min ringefinger hver dag 🙂

 86. Mit ynglings smykke er et margurit vedhæng, jeg engang har fået af min mormor. Jeg ser det som min lykke amulet, og har den derfor altid på til eksaminer og, hvis jeg har en virkelig dårlig start på dagen.

 87. Mit yndlingssmykke er en arabisk navnehalskæde jeg har købt til mig selv, på en tur til Sharm el-Sheikh. Smykket symbolisere for mig nedbrydning af kultur barriere, og en tur som gav mig meget glæde og energi <3

 88. Så fine smykker fra Hvisk! Mit yndlingssmykke er et armbånd jeg fik af min søster for et par år siden. Det har hængt på mig lige siden, og det er næsten som at have hende lidt tæt på, hele tiden. Rart:-)

 89. Mit yndlingssmykke er en halskæde jeg fik af min mormor. Det var egentlig hendes, men efter at jeg længe havde beundret den, valgte hun at give den til mig. Den betyder rigtig meget for mig, og jeg bliver glad hver gang jeg har den på:-)

 90. Mit yndlingssmykke er en ring, min mor gik med, som ung pige, og som jeg nu har fået,jeg fik den for 6 år siden tror jeg.
  Det er den fineste og enkel sølvring, med en knude, hvor der ikke er nogen ende på. Knuden ser jeg som et symbol på den uendelig kærlighed mellem mor-og-datter forholdet.

 91. Mit ynglingssmykke er et lille Omega-ur, som jeg har arvet efter min mor. Da jeg besluttede at begynde at gå med det, tog jeg det først til en guldsmed for at få skiftet batteri på det. Guldsmeden så på mig og var vist lidt flov over at skulle fortælle mig at mit ur ikke gik på batteri – det skulle trækkes op, og så gik det. Og jeg havde jo bare glemt alt om at ure i “fortiden” ikke kørte på batteri 🙂

 92. Mit mest elskede smykke er et arvestykke fra min mor, som desværre ikke er her mere. Det et armbånd i tre forskellige nuancer guld, som min far engang købte til hende på en rejse, da de var unge og nyforelskede. Jeg bærer det med stor glæde hver dag – og det er fyldt med god karma 🙏🏼❤️

 93. Mit yndlingssmykke er mine sølv hoops i kraftig metal, som jeg har gået med de sidste 4 år non stop. Jeg har simpelthen ikke gået med andet. Jeg har fået dem af min mor, som har købt dem til sig selv på bryllupsrejse i Grækenland med min far 🙂

 94. Mit yndlingssmykke er min vielsesring <3 Min mand har i smug valgt den og valgt tre sten som skulle deri (de symboliserer min mand, jeg og vores søn). Han har bare valgt sååååå smukt og helt selv <3

 95. Mit yndlingssmykke er et lille guldarmbånd med mit navn indgraveret, som jeg fik i dåbsgave af mine bedsteforældre. Desværre passer det kun til en lille barnehånd, så jeg kan desværre ikke bruge det, Men det bliver ofte taget frem fra gemmerne og beundret. Hvis jeg engang får en lille pige, så skal det helt sikkert i brug der igen… Når vi nu snakker om smykker i gemmerne, så synes jeg lige at jeg vil nævne det mærkeligste/ sjoveste smykke jeg ejer. Min onkel fik tilbage i slut 80’er, start 90’er lavet et smykke til alle hans 4 niecer (inkl mig) og tanken er jo rigtig fin, hvis smykket altså ikke bestod af en halskæde med hver vores rokketand i!!! Altså vores egen tand!! Gad vide om det var moderne dengang, for lidt mærkeligt er det altså 🙂

 96. Ynglingssmykke… Det er svært, da jeg ligesom dig skifter ud i de jeg går med. Modsat dig så elsker jeg smykker og har en massevis af dem. Jeg kan fortælle hvem jeg har fået alle mine smykker fra og hvornår. Jeg synes smykker er så flotte og de kan fuldende et hvert outfit. Min familie og veninder ved at jeg hvert år til fødselsdag og jul ønsker mig nogle nye smykker 😉
  Skal jeg vælge et smykke, må det være min halskæde fra Sanne Nordahn close-to-my-heart-bogstavs-halskæde. Jeg fik kæden samt bogstavet J i studentergave fra mine forældres vennegruppe aka Hønseklubben. Til jul fik jeg så bogstavet P, som står for min kæreste Philip. Jeg har gået med halskæden lige siden mit studentergilder sidste sommer.
  Et andet mindst lige så fantastisk smykke er en ring jeg købe på min rejse i Sri Lanka, hvor vi var inde på et juvelmuseum/butik og fik historien om hvordan de gravede stene op og efterfølgende så vi hvordan de arbejdede med stenene og hvordan de blev sat i ringene. Efterfølgende købte jeg den smukkeste sølvring med en månesten i lys lilla i midten omkredset af hvide safirsten.
  Det er det dyreste smykke jeg nogensinde har købt og ejet, men den er så smuk og hvergang jeg ser på den minder den mig om min fantastiske rejse.

 97. Mit yndlingssmykke er en halskæde med min mormor og morfars initialer. De betød begge rigtig meget for mig, og halskæden minder mig om dem 🙂

 98. Mit yndlingssmykke er et billigt armbånd fra et marked i Sydfrankrig. Det er lavet af noget snor, har de flotteste farver og minder mig om verdens bedste ferie med verdens bedste veninder (der også har et armbånd).

 99. Mit yndlingssmykke er en halskæde jeg fik af mine forældre, da jeg blev student! Jeg har det på hverdag, da det betyder rigtig meget for mig!<3

 100. Sikke en skøn præmie!
  Mit ynglingssmykke er mit dagmarkors, som jeg fik i dåbsgave. Det er simpelthen så fint og bringer en masse dejlige minder frem, da jeg har brugt det hele mit liv. 🙂

 101. Mit ynglings smykke er min A&M halskæde fra Jane kønig. Fik den i fødselsdagsgave af min dejlige kæreste, som et tegn på mig og ham. Som en ekstra detalje kan A’et stå både for min kæreste Andreas og vores hund Albert 😉

 102. Mit yndlingssmykke er en sølvring med en blågrå månesten fra Georg Jensen som jeg fik af min kæreste i julegave det første år af vores forhold for 6 år siden ❤️

 103. Mit yndlingssmykke er en halskæde som jeg fik til min barnedåb. Jeg fik den af min mor og far og har bare passet på den lige siden. Godt nok kan jeg ikke passe den længere, men den hænger fint på mit smykkeskrin. 🙂

 104. Mit yndlingssmykke er et guldarmbånd jeg har arvet fra min mormor. Hun gik altid med det og det minder mig om hende 🙂

 105. Mit yndlingssmykke er min mormors vielsesring, som hun faktisk engang mistede i en fisk, hun rensede. Den har også været i støvsugeren, håndvasken, en potteplante og vaskemaskinen! Så jeg elsker at jeg mod alle odds stadig har den, den minder mig om hende hver dag 🙂

 106. Jeg havde faktisk 2 ynglings smykker, som jeg begge fik i dåbs gave, et dagmarkors som jeg bar til min barnedåb og konfirmation, og et huldt guldhjerte som jeg bed i som lille, og der blev sat aftryk af mine små mælketænder, men de er desværre blevet væk, ❤️

 107. Mit yndlingssmykke er min oldemors halskæde som har været igennem en masse. Den har jeg været heldig nok til at arve 🙂

 108. Mit yndlingssmykke er et guldarmbånd, som jeg har arvet fra min farmor – det har en kæmpe betydning og er med på min arm hver eneste dag!

 109. Jeg går med de samme smykker hver eneste dag, så det er lidt svært at vælge, da jeg holder meget af alle mine smykker og de har alle en lille historie. Skal jeg vælge, må det blive en meget simpel og spinkel sølvring med en enkelt sten, som jeg har fået af min kæreste. Den sidder på min finger hver dag og jeg bliver så glad, når jeg ser på den, fordi den minder mig om ham.

 110. Mit yndlingssmykke må uden tvivl være min lovetag halskæde med 2 vedhæng i guld. Og nu er jeg godt klar over, at det er et smykke, der snart er allemandseje for diverse instagramtyper, men mit smykke betyder ekstra meget for mig, fordi jeg fik det af mine forældre, da jeg fyldte 18 år. Mine forældre har været skilt i 5-6 år nu og evner desværre ikke at fungere/kommunikere med hinanden. Jeg gik derfor med en drøm om, at jeg på en eller anden måde kunne forene dem, så jeg havde dem begge to med mig, selvom de ikke har mulighed for at gøre det. Derfor ønskede jeg mig et vedhæng af dem hver med hver af deres initialer, og de var begge 2 ikke et sekund i tvivl om, at det var en ide, som de støttede mig i. Så nu er jeg meget glad for, at jeg kan have dem med mig, hvorend jeg går hen <3

 111. Mit yndlingssmykke er en halskæde, som jeg købte på et marked, da jeg boede i USA. Den var super billig og kvaliteten er derefter, så det er et spørgsmål om tid, før den går i stykker. Men jeg elsker den!

 112. Mit ynglingssmykke er et par guldøreringe jeg har fået af min mormor , hun har fået dem af min morfar i forlovelsesgave og de er meget fine gulddråber

 113. Mit yndlingssmykke er en sølv halskæde med et lille lykkeben, som jeg fik i julegave af min mor for et par år tilbage. Min søster har en fra samme mærke bare i gulv og et nummer større, så det er en slags søsterkæde vi begge har fået af vores mor. Jeg har næsten altid min på, og både bader og sover med den.

 114. Mit yndlingssmykke er et smykke jeg har fået fra min kæreste. Guldkæde med røde granater 🙂

 115. Mit yndlingssmykke er en smuk ring, som jeg fik af min mor, da jeg fik min datter.
  Jeg er altid glad, når jeg har den på.

 116. Mit yndlingssmykke må uden tvivl være den halskæde som jeg fik at min kæreste den første jul vi var sammen. Vi havde haft et par virkelig skønne dage i sommerhus sammen med hans familie dagene op til jul, og halskæden minder mig bare om nogle minder som jeg har sammen med ham. Jeg føler mig så glad når jeg har halskæden på, og jeg føler mig utrolig elsket, fordi jeg ved at han har tænkt meget over den <3

 117. Mit ynglingssmykke er min vielsesring der er sammensat sølv og guld med et bånd imellem og en lille diamant i min ring. Den symboliserer så fint min mand og jeg, vi er af hvert vores materiale med et stærk bånd imellem. Vi ledte efter en guldsmed der kunne lave ringen efter vores ønsker. Det var lidt presset med tiden pga. det var i sommerferieperioden, men så fandt vi den pludselig i et udstillingsvindue, lige som vi ønskede den.

 118. Mit absolutte yndlingssmykke er en guldring med en lille rubin, som var det første smykke min far gav til min mor i deres ungdom og nyforelskelse <3:)
  Krydser virkelig alt jeg kan, da jeg ELSKER hvisk!

 119. Mit ynglings smykke fik jeg af en kæreste. Han gav mig en ring på min fødselsdag, hvilket blot var 11 dage efter vi blev kærester. Sikke en kærlighedserklæring

 120. Mit yndlingssmykke er en halskæde med en skytsengel. Jeg fik den af min mor da jeg fyldte 20 og skulle på mit livs rejse til Australien. Da hun gav mig halskæden sagde hun at den sørge for, at jeg kom hjem igen 💜

 121. Mit ynglingssmykke er en halskæde med en grøn og blå opal, som min morfar købte til mig, da jeg var 17 år og vi var på stenmesse sammen (hvor nørdet det end lyder 🙂 ) Opaler er kendt for at bringe held – og derfor har den halskæde fuld mig til alle eksamener/prøver/oplevelser lige siden.
  Jeg ville elske at tilføje de smukke halvmåner fra hvisk til min samling. Jeg har studeret i Istanbul og på denne måde ville jeg altid kunne blive mindet om min tid der – med halvmånen, der ses i det tyrkiske flag og ville være et symbol for min tid i smukke Istanbul 🙂

 122. En lovetag-halskæde fra Jane Kønig, som jeg fik af min kæreste for år tilbage. Den er efterhånden så slidt, at den knap kan kaldes “guld”, og jeg har faktisk spejdet/sukket efter akkurat denne månehalskæde som substitut og forhåbentlig ny favorit! Jeg krydser fingre 🙂

 123. Mit yndlingssmykke var en massiv guldring med en af mine tænder i.Den var helt unik, og guldet var guldsmykker af mine bedstemødres,min mor og mine egne, som min mor fik smeltet sammen og lavet denne ring af. Ringen fik jeg da jeg blev student. Desværre blev den stjålet da vi en del år senere havde indbrud.

 124. Mit ynglingssnykke en min vielsesring. Den symboliserer kærlighed, union og alt det jeg har sammen med min mand. Den er aldrig af min finger 🙂

 125. Mit yndlingssmykke er min forlovelsesring der senerehen er blevet min vielsesring. Det var en stor dag, da min mand friede til mig og en stor dag, da vi blev gift

 126. Mit ynglings smykke, er en lille halskæde med en studenterhue i, som jeg fik af min søster, der havde fået den af min moster. Dette er et smykke der skal gå i arv. Jeg er så glad for det, fordi at jeg har haft mange personlige problemer der gjorde at det var svært at tage min gymnasie uddannelse, og halskæden er derfor en motivation til at jeg kan sku godt :).

 127. Mit ynglingssmykke er en ring jeg fik foræret af min kæreste gennem 6 år for bare 6 dage siden. Anledningen var fødsel sf vores første fælles barn. Det var en hård fødsel hvor vi som familie var adskilt de første 3 timer så der natten til onsdag kl. 2 mens jeg endelig holdet min søn for første gang fik jeg ringen overrakt. Ringen er et arvestykke fra hans nu afdøde mormor og er udformet som en måne af diamanter med en lille perle.
  Ringen er nu et symbol på det der altid vil forbinde os – vores søn og betyder derfor alt for mig.

 128. Mit yndlingssmykke må være min guldhalskæde, som vil passe perfekt til de fine øreringe fra Hvisk 🙂

 129. Mit ynglingssmykke er en ørering fra Jane König der hedder “Horn”.
  Jeg så den første gang på en pige i en is kø i Århus og tænkte at den var godt nok fin! Men hvordan finder man lige ud af hvor man kan købe den og hvad den hedder. Der gik rigtig lang tid inden jeg fik sporet mig frem til den. Men nu ligger den hjemme i mit smykkeskab 🙂

 130. Mit yndlingssmykke er der ikke noget fancy mærke bag, eller en dyr fornøjelse. Det er en lille guldring, som jeg faktisk kun kan passe på lillefingeren, som jeg har arvet af min mormor. Den har 4 sted henad langs ringen, og jeg tænker sådan på min mormor hver gang jeg kigger på den 🙂

 131. Det er så smukt det sæt! Enkelt og samtidig med et twist…og jeg elsker månen som symbol, så det er lige mig 🙂
  Mit yndlingssmykke…jeg har mange jeg er rigtig glad for. Dem med mest affektionsværdi er nok de perlesmykker jeg har arvet fra min mormor – men de ligger trygt i en lille boks, da jeg ikke går med dem til hverdag. Det gør jeg til gengæld med mine ringe – som jeg også elsker! Især én i sølv, med flotte organiske kurver, og én der er lavet af kokosnød og malet grøn. De er smukke på hver deres måde, og jeg elsker kontrasten…

 132. Det er helt klart min guldring med en stor sort sten, som jeg fik af mine forældre i 18-års gave, da min far fik det da han blev konfirmeret!

 133. Jeg fik lavet en 14 k guldring med en smuk lyserød sten i rosakvarts på en ferie sydpå. En skøn fødselsdagsgave fra min mand 💙 den har jeg på hver dag 💍

 134. Mit yndlingssmykke er en navnehalskæde som jeg lige har fået i mors dags gave med mine 2 drenges navne på. Jeg har længe drømt om den halskæde og jeg vidste, at jeg ville have 2 børn, men jeg vidste jo ikke hvornår nr. 2 ville melde sig og hvilket køn, men det blev en lille dreng. Nu er den endelig kommet 🙂

 135. hvor er de smukke!!
  Mit yndlings smykke er en fin guldhalskæde som min farmor i sin tid fik af min afdøde farfar.

 136. Mit yndlingssmykke er en halskæde jeg har arvet. Min bedstefar gav det til min bedstemor til deres sølvbryllup og som hun har repareret på flere gange. Den betyder bare noget helt specielt og intet kan erstatte den, hvorfor jeg ikke bærer den alt for ofte, for ville ikke kunne bære at miste den.

 137. Mit yndlingssmykke er en ring jeg har arvet fra min mormor, som hun fik en af de første gange hun mødte min morfar.

 138. Mit yndlingssmykke er svært at beskrive i ental – jeg elsker min arvede guldring fra min mormor med en lille lyserød diamant. Dog er jeg samtidig også helt fuldstændig pjattet med en anden guldring, som jeg selv har købt og bærer hver eneste dag.
  Jeg krydser arme og ben for den smukke månehalskæde. Wauw hvor er den bare fin – sikke en lækker gaw!

 139. Min ynglings smykke er min smukke perlehalskæde. Det var det første smykke jeg fik af min kæreste og jeg kan stadig huske hvor nervøs han var da han gav mig gaven. Det var så sødt. Han havde ikke behøvet være nervøs, for jeg elsker den halskæde.

 140. Min halskæde med 1 sølv og 1 guld firkløver-vedhæng må være mit favoritsmykke. Sølvfirkløveret stammer fra et charmarmbånd som min farmor gav min mor, og guldfirkløveret fik jeg i gave af min morfar da jeg blev 18. Hverken min morfar eller farmor er her længere, men vedhængene minder mig dagligt om dem begge 🙂

 141. En forholdsvis enkel og ikke betydelig værdifuld sølvring opnår 1. pladsen på min smykkeliste. Jeg fik den som afskedsgave af min Indonesiske værtsfamilie, og jeg mindes den tåre- men kærlighedsfyldte afsked vi tog, efter at have gjort så stort indtryk på hinandens verdener. Den sidder mere eller mindre altid på min pegefinger (det er den eneste finger den passer) og jeg kan slet ikke vente med at gense de skønne mennesker her til sommer, efter fire år 🙂

 142. Jeg har et gammelt armbånd fra dengang det var moderne med troldekugle led. Her fik eller ønskede jeg mig et led når jeg blev student, fik kørekort, blev gudmor osv. I dag går jeg ikke med armbåndet, men jeg vil altid gemme det!

 143. Mit yndlingssmykke er en halskæde, jeg fik af min mormor i studentergave. Den har symbolerne på tro, håb og kærlighed og derudover er den bare så smuk.
  Min mormor er en af de personer der betyder aller mest for mig, så derfor tillægger jeg denne halskæde meget større værdi 🙂

 144. Mit ynglingssmykke har jeg lige givet vudere til min datter derr er flrdig med 9 . Klasse. En ring med en flot sort sten i som betyder meget for mig da jeg fik den af min elskede mirmor for 30 år siden og hun er netop død. Og nu da min datter er færdig med skolen synes jeg at hun skulle have den nu kg min mormors minde

 145. Mit yndlingssmukke er desværre ikke i min besiddelse længere, da det blev stjålet under et indbrud hos mine forældre for fem år siden. Men mindet lever, og det er jo også altid noget 🙂 Det var en smuk enkel guldring med en lille safir og to små diamanter, som min mor fik af sine forældre til sin konfirmation, og som jeg siden fik lov at arve. Jeg havde glædet mig til at give den videre til min (forhåbentlig kommende) datter engang, men nu må hun få historien i stedet 🙂

 146. Åhh at vælge et favorit smukke er svært!
  Skal det være den halskæde jeg fik af min lillesøster den dag jeg blev konfirmeret men som jeg ikke bruger længere?
  Skal det være den kæde jeg fik i dåbsgave men som jo selvfølgelig er alt for lille?
  Skal det være den guldring jeg købte på en af mine bedste ferier?
  Skal det være de smukkeste øreringe min far havde med hjem fra ferie men som ikke er super behagelige at have på?
  Skal det være den smukkeste halskæde jeg har arvet af min mormor men som er for lille?
  Eller de øreringe jeg fik af min kæreste første gang vi holdt jul sammen? De er lidt for store som hverdagssmykker og slet ikke som jeg havde ønsket mig men jeg har ikke haft dem af siden bortset fra en enkelt gang.
  Hmm… What to choose?

 147. Åhh at vælge et favorit smukke er svært!
  Skal det være den halskæde jeg fik af min lillesøster den dag jeg blev konfirmeret men som jeg ikke bruger længere?
  Skal det være den kæde jeg fik i dåbsgave men som jo selvfølgelig er alt for lille?
  Skal det være den guldring jeg købte på en af mine bedste ferier?
  Skal det være de smukkeste øreringe min far havde med hjem fra ferie men som ikke er super behagelige at have på?
  Skal det være den smukkeste halskæde jeg har arvet af min mormor men som er for lille?
  Eller de øreringe jeg fik af min kæreste første gang vi holdt jul sammen? De er lidt for store som hverdagssmykker og slet ikke som jeg havde ønsket mig men jeg har ikke haft dem af siden bortset fra en enkelt gang.
  Hmm… What to choose?!?

 148. Da smykkerne er til min kæreste hvis jeg vinder må jeg hellere fortælle om det af hendes smykker der er min favorit. Det snykke er et armbånd. Et Pandora armbånd med betydnings Charms og som alle havde en speciel betydning, f.eks, fik hun love – fordi jeg elsker hende, caring – for hendes kærende væsen osv osv.
  Det er ved at være længe siden, og hun gennemgår en svær periode med langtidssygemelding for en smertesygdom så det ville være skønt at kunne forære hende de her flotte smykker så hun får mod til at kæmpe videre.

 149. Jeg venter stadig på at få et yndlingssmykke. Jeg har været sammen med min kæreste i snart 7 år så jeg synes snart det må være på tiden han bliver lidt blød i knæene og forærer mig et smykke der helt sikkert ville være mit yndlingssmykke!
  Disse her fra hvisk kunne helt sikkert fungere godt som midlertidige yndlingssmykker *s*

 150. Mit ynglingssmykke er en lille sølvring, som jeg har fået af min søster 🙂 Jeg er normalt enormt kræsen med smykker, og får derfor aldrig smykker i gave, men den ring ramte simpelthen bare plet 🙂 På et tidspunkt mistede jeg den, hvilket gjorde mig enormt ked af det (især pga. affektionsværdien), men så var min søster så sød at give mig hendes (hun havde også købt en til sig selv) 🙂 Nu passer jeg vanvittig meget på den, og tør ikke have den på i byen og lign 😀

 151. På trods af at jeg kun har haft mit armbånd med små perler på i knap seks måneder, kan jeg ikke forstille mig tanken om ikke at have det på mit højre håndled, som det har været siden jeg fik det. Jeg tænker derfor, det må være mit yndlingssmykke. Dog er jeg også særligt glad for mine margueritøreringe, som jeg fik af min kære bedsteforældre i forbindelse med min konfirmation i sin tid 🙂

 152. Min yndlingssmykke må være mit ur. Det er en gave fra mine forældre, og jeg bærer det nærmest dagligt. På den måde har jeg dem med mig overalt 🙂

 153. Wow, hvor er det vildt at læse om alle de særlige smykker, vi åbenbart alle går rundt med. Mit eget er en ring, jeg fik da jeg blev færdig med min magister. Ringen er en kopi af min farmors ring, som jeg elskede da jeg var lille, men som min kusine arvede da hun gik bort for 17 år siden. Guldet den er lavet af er af de stærke kvinder i mit liv: en tredjedel af min farmors vielsesring, en tredjedel af min mormors og så en tredjedel af min mors forlovelsesring. Stenen er en citrin (og ikke en aquamarin som min farmors), som jeg som barn af en healer fik at vide var min særlige sten. Den betyder så meget den ring og skal blive gammel sammen med mig. De smukke halvmåner ville jeg blive så glad for – månen og jeg holder nemlig altid øje med hinanden.

 154. Mit yndlings smykke er en vielsesring jeg “arvede” fra min mor da hende og min far gik fra hinanden. Det var en rigtig rigtig hård og smertefuld tid. Med utallige skænderier og disskusioner, hvor jeg havde sådan brug for venner, hvilket jeg ikke havde på det tidspunkt. Vielsesringen har jeg haft på lige siden den dag jeg fik den. I dag har jeg hele to fantastiske familier, med bonus søskende og er faster og moster til de skønneste børn. Har mødt så mange hjertevarme og fantastiske mennesker. Alt det pga deres hårde skilsmisse. Det smykke minder mig nu altid om at det hele nok skal gå. Og hvor vigtigt det er at være viljestærk. I dag ville jeg jo ikke være foruden deres skilsmisse ❤️ Virkelig virkeligt smukt smykke du udlodder til en heldig

 155. Mit ynglings smykke er min “Name tag” halskæde med bogstaver J og S. Halskæden er fra en Etsy-forhandler og ikke en eller fancy designer. Jeg har halskæden på hver eneste dag, og synes at den er så fin og diskret og bare lige mig 🙂 Den husker mig på hvor dejlig en kæreste jeg har mig – Lige om snart har vi været sammen i 7 år (GISP) og jeg elsker ham kun mere og mere <3

 156. Mit yndlings smykke er en guldring foræret af min mormor og morfar i konfirmationsgave. Min allerførste ring i ægte guld, og ikke så lang tid efter jeg fik den, blev den væk. Jeg ledte alle steder, men den var bare væk .. Indtil den dag hvor min mormor spørger ind til hvor min ring er henne, da jeg jo selvfølgelig ikke har den på. Jeg måtte derefter give til kende at jeg desværre havde smidt den væk. Hvorefter min mormor spørger om jeg har husket at kigge i støvsugeren .. Og gæt hvor den var? Støvsugeren! Mormor er og bliver den bedste 😊

 157. Mit yndlingssmykke er en guldring foræret af min mormor og morfar i konfirmationsgave. Ikke lang tid efter mistede jeg den, jeg ledte alle steder efter ringen men opgav tilsidst. Indtil den dag hvor min mormor spurgte ind til hvor min ring var henne, da jeg jo selvfølgelig ikke havde den på. Jeg måtte derefter krybe til korset og erkende at jeg havde smidt den væk. Hvortil min mormor spørger om jeg har husket at kigge i støvsugeren. Gæt hvor ringen var? jep, støvsugeren! Mormor er og bliver den bedste 🙂

 158. mit yndlingssmykke er en ring jeg først fik i dåbsgave af min farmor. det er en guldring formet som en slange der spiser sin egen hale. dens øje er en rubin. jeg tabte den dsv. men var så heldig at få en i konfirmationsgave af hende sidste år. for mig betyder ringet lykke og når jeg ser på den tænker jeg på mine familie i Italien.

 159. Mit yndlingsmykke er et efterhånden lidt slidt guldhjerte min mor købte til mig for mange år siden, jeg skifter af og til kæden, men hjertet er det samme

 160. Mit yndlingssmykke er en lille fin guldhalskæde med vedhæng fra min farmor. En dag, da vi var små, hentede hun sit smykkeskrin, og gav min lillesøster og jeg lov til at vælge noget fra smykkeskrinet. Jeg husker det som noget helt specielt, og har knuselsket halskæden lige siden 🙂

 161. Mit yndlingssmykke er et armbånd jeg selv har lavet til min bedste veninde og jeg. De ligner noget man lavede i børnehaven, og de er en perfekt reminder på vores venskab

 162. Jeg fik et perlearmbånd (altså, ægte 😀 ) af mine forældre, da jeg blev student. Det er helt sikkert ét af mine yndlingssmykker. Jeg var endda ikke helt sikker på, om jeg ville beholde det, da jeg fik det, men efter nogle dage elskede jeg det. Det kan følge mig hele livet, og perler bliver kun pænere af at blive gået med.

 163. Mit yndlings smykke er en vindeueformet ring, jeg fik af min mor, da jeg blev færdig med min uddannelse. Det var en hård tid for mig, hvor min mor var min største støtte og opbakning. Så ringen har en meget stor betydning for mig, og jeg bærer den hver evig eneste dag, og bliver glad hver gang jeg kigger på den 🙂

 164. Mit yndlingssmykke er en ring, som jeg fik af mine forældre sidste år, hvor jeg blev student. Siden da har jeg gået med den hver dag uden undtagelse.

 165. Min halskæde med et lille kors, som jeg fik af min elskede mormor i dåbsgave. Hun døde desværre sidste år af kræft, og nu betyder halskæden bare ekstra meget for mig.. Hvis jeg ikke har det på, ligger det i en æske på mit natbord, så det altid er tæt på 🙂

Skriv en kommentar