Inspiration & indiske sarier


Hey sweet peeps 🙂
Jeg håber, at alt er vel hos jer denne tirsdag. Herhjemme har jeg optaget podcast og arbejdet i køkkenet sammen med Maria det meste af formiddagen, og inden længe smutter jeg på en café sammen med Simon. Vi har begge lidt computer-arbejde, der skal fikses, inden det er fyraften, og dét kan vi jo lige så godt udnytte som en mulighed for lidt kvalitetstid.

På billederne ser I et par af mine nye favoritter: Den fineste fine kimono fra Sissel Edelbo, og solbriller fra Kaibosh. Jeg har haft en godt øje til begge brands et stykke tid, men jeg fik endelig gjort alvor af ønskerne i sidste uge, hvor jeg blev ramt af et inspirations-kick og en ustyrlig lyst til at fornye min sommer-garderobe. Kender I det? Nogle gange går jeg totalt i stil-hi og ikke lyst forholde mig til, hvad jeg skal tage på om morgenen, og andre gange føler jeg mig enormt inspireret til at lege med både mit eget og mine omgivelsers udseende.
 

Fra Sissel Edelbo endte jeg med at købe hele to smukke kimonoer. En lang, som jeg både kan bruge åben eller som kjole som her, og en kort, der er som en let (og farverig) silkecardigan. Den skal I nok få at se snart 🙂
Jeg har sådan lyst til at smide en kæmpe anbefaling afsted mod brandet, for jeg synes simpelthen, at det, de har gang i, er så fint. Alle deres items er unika, da de er ‘upcyclet’ af gamle indiske sarier, der er blevet renset og syet om. Det vil sige, at den kjole, I kan se på billedet, engang er blevet båret af en anden kvinde. Og nu har den så fået nyt liv i min garderombe. Cool, ikke?
 

I må have en herlig, herlig eftermiddag.
Klem fra Århus <3

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. De har simpelthen SÅ mange smukke prints 🙂 og ja, idéen bag og historien er også super fin.
    Måske jeg rent faktisk skulle prøve sådan en kimono. Har efterhånden kigget på dem 100 gange.

Skriv en kommentar