Inspiration til nytårsmenu 2019

nytårsmenu 2019

Har du styr på din nytårsmenu 2019?

Ellers har jeg samlet massevis af inspiration i dette blogindlæg. Lækker, smuk, delikat og festlig mad, der er årets sidste aften værdig.

For mig er nytårsaften den perfekte anledning til at gøre lidt ekstra ud af maden. Hvad end I får massevis af gæster eller bare samles få (som Simon og jeg i år), indbyder nytåret til, at vi gør os lidt ekstra umage og skruer op for festlighederne.

Opskrifter til din nytårsmenu 2019

Nedenfor har jeg samlet inspiration til forret, hovedret og dessert til din nytårsmenu 2019.

Hos os står menuen på blinis (jeg har været smart at fryse en portion ned, så vi blot skal lune og toppe dem), langtidssimrede svinekæber og en lækker chokoladekage med is til dessert.

 

nytårsmenu 2019 forretter

Forretter til nytår

Til forret nytårsaften serverer jeg som regel en form for fisk. Her under finder du simple men smagfulde opskrifter, der er nemme at servere for mange gæster:

 

nytårsmenu hovedretter

Hovedretter til nytår

Til hovedret rimer nytår ofte på et godt stykke kød. Her vil jeg anbefale dig at at braisere kødet, så du får mørhedsgaranti og ikke skal stresse over, om det bliver for rødt eller tørt til dine gæsters smag. Hvis du mere er til fisk, er kulmule eller muslinger lige sagen.

 

nytårsmenu desserter

Desserter til nytår

Til dessert er det oplagt at forberede en lækker kage. Servér gerne med is (købt eller hjemmelavet hvis overskuddet er til det) og friske bær, og så er du sikret et sandt nytårshit.

 

Shop the post

- reklamelinks

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar