Instagram Lately #July

collage2{ Jeg har været i København og på spa med Simon i Ystad. Og så besøgte jeg Budapest med Mette og Ida og fik familiebesøg i Århus }

collage1{ Jeg havde den rareste ferie i smukke, smukke Norge }
collage3
{ Og så har jeg selvfølgelig spist masser af masser af god mad i dejlig selskab }

Det var den sommerferie.. Eller, jeg har halvanden dag igen, før jeg officelt starter i praktik, men den sidste uge har jeg arbejdet så meget, at det egentlig føles som om, ferien sluttede, da vi kom hjem fra Norge. Det gør ikke så meget, for det har været helt rart at få lidt styr på det hele igen, men jeg må indrømme, at jeg mest af alt bare har lyst til at trykke på ‘repeat’ og opleve hele sommerferien om igen. Endnu en tur i sommerhus og til Budapest med de sødeste piger. Endnu en kærestetur til København og på det lækreste spa i Sverige. Endnu en rejse til Norge med min familie.
Dette års sommerferie har været den bedste i mange år, og jeg har virkelig nydt at se og opleve på meget, samtidig med at der har været tid til at koble af, både alene og sammen med nogle af de mennesker, jeg allerbedst kan lide. Nu venter der et meget spændende halvt år, hvor jeg skal dyrke pendlerlivet mellem Århus og København, den ene halvdel som praktikant på forlaget i hovedstaden, og den anden med arbejde i smilets by. Det bliver hårdt, det er jeg forberedt på, men jeg tror også, det bliver vildt(!) spændende, og jeg er virkelig lykkelig for, at jeg får et halvt års pause fra skolebænken og får lov til at lege med i ‘den virkelige verden’ for en tid.
Nå! Nu vil jeg klappe skærmen sammen. Lige om straks får jeg besøg af min mor, som jeg har inviteret på en rigtig ‘mor-datter-dag’. Hun ved det ikke endnu, men vi skal blandt andet have massage hos Helle Thorup Spa, på turisttur i byen, og så har jeg planlagt at bage den ondeste blåbær-tærte i aften med en del af de bær, vi plukkede i Norge.
Hav en rar lørdag alle sammen! 🙂

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma
  Jeg vil vildt gerne høre mere om hvordan du får håndteret dit pendlerliv, når det for alvor starter.
  Troede jo egentlig du flyttede et halvt år til Kbh, men spændende at du griber det anderledes an 🙂
  Hvad består jobbet i Århus af?

  1. Hej Michelle 🙂
   Jeg skal nok holde jer opdateret på, hvordan det kommmer til at gå 🙂
   I Århus skal jeg arbejde med bloggen samt min næste kogebog.

Skriv en kommentar