Instagram Lately #maj

collageinsta2
Hey venner 🙂
Jeg sidder p.t. ude på altanen og nyder den tidlige morgensol. Havnen er stille med undtagelse af et par måger, der skræpper, vandt er spejlblankt, og jeg vil tro, temperaturen allerede har rundet 20 grader. Så skønt.
Imens jeg nyder min morgenkaffe, og inden jeg hopper på en lille løbetur, før det bliver alt for hedt, tænkte jeg at dele lille kig tilbage på måneden, der gik, med jer. Maj måned that is. Jeg ved ikke, om der overhovedet er nogle af jer, der kigger forbi og læser dette indlæg, nu hvor sommeren viser sig fra sin bedste side, men det ville være helt underligt ikke er lave et “Instagram Lately”-indlæg, som jeg plejer. Så here goes:
collageinsta1
Når jeg tænker tilbage på maj, er det, jeg husker, mest af alt masser og masser af rare aftaler. Jeg har drukket iskaffe i solen, taget veninde-yogahold, danset til kl 06 om morgenen (say what!?), spist pil-selv-rejer, været til Kapsejlads for første gang, haft københavnerbesøg, spillet volley, været til bloggerevents, sejlet i speedbåd, været på madmarked, spist take-away ved vandet, lavet små work-dates, set comedy, gået 30 km med min mor og sippet vin på havnen.
Den anden dag snakkede jeg med Simon om, hvor enormt heldig jeg føler mig, for livet er virkelig bare godt i øjeblikket. Jeg kan lige forestille mig, at vi sidder som 80-årige og kigger tilbage på tiden, hvor vi boede i verdens mindste lejlighed på Århus Ø, og tænker: “Nøj, hvor havde vi det sjovt”,  så jeg forsøger at suge alt ind og nyde alle de små ting så meget som muligt. Det er virkelig dejligt, at jeg har succes med det, jeg foretager mig professionelt, men mest af alt føler jeg mig enormt privilegeret over at have så mange gode mennesker i mit liv. Og jeg synes faktisk, at den dersens work-life-balance, har været særlig god i maj.
collageinsta3
I mere arbejdsmæssig sammenhæng er det, der har fyldt allermest min næste kogebog. Jeg er ved at få de sidste opskrifter renskrevet og testet for sidste gang, så jeg er klar til, at vi skal skyde billeder over sommeren – og det er et større arbejde, end de fleste forestiller sig. For tiden står jeg i køkkenet 3-6 timer om dagen, og derefter følger en masse skriblerier ved computeren, men heldigvis synes jeg, at alle steps i processen er sjove og spændende (undtagen opvasken, men der er Simon ofte ret så sød til at hjælpe til. Lucky me <3). Jeg kan forestille mig, at flere af jer tænker “Wow, har hun næsten lige lavet en bog mere?!”, for det virker måske lidt vildt set ude fra. I virkeligheden har jeg dog arbejdet på at finpudse opskrifterne i over et år nu, da en stor del af bogen er lavet sideløbende med Herlig & ærlig mad, men jeg har forsøgt at undlade at fortælle alt for meget om det, da der var så lang tid til, at I ville kunne få glæde af den. Nu er der dog kun 1/2 år til udgivelsen, så I kan se frem til en masse dessert-snak i fremtiden 😉
Udover kogebog nr. 3, bruger jeg også en masse energi på Atelier Aarhus. Her skylder jeg virkelig en update, og jeg vil ikke tage al spaltepladsen her, men kort fortalt går det ganske fremragende med vores lille (ej okay, ret store) kalender-projekt. I dag er faktisk en ganske særlig dag, for senere skal Mette og jeg mødes for at samle alle filerne og sende dem afsted til trykkeriet. Pyha, det er altså ret vildt – men mere om det en anden dag.
Nu vil jeg hoppe i løbetøjet og svede lidt. Her til formiddag har tre søde, søde piwer har inviteret mig til brunch på Sjette Frederiks Kro for at fejre udgivelsen af min kogebog. Godt selskab + en overdådig brunchbuffet = en ret perfekt start på søndagen 🙂

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar