Instagram lately #September

 photo collage_zps7abdb373.pngSeptember bød på en god, men stressende studiestart, så mine yogahold har været tiltrængt.
Først på måneden var jeg til foodfestival, og efteråret begyndte at vise sig.

 photo collage2_zpsfb54f407.pngFlere weekender er blevet brugt i kæreste-hi med langsommen morgener og ture på markedet. 

 photo collage3_zps36fc1188.pngJeg var også på visit hos mine forældre, hvor jeg nød naturen, god mad, familietid og vovse.
 photo collage4_zps812854b4.pngSeptember bød også på fine smykker, søde veninder, lækker mad, pæne blomster og en formidabel udsigt fra altanen i vores nye lejlighed.

Jeg elsker September! Jo ældre jeg bliver, jo mere sætter jeg pris på efteråret, og denne måned har virkelig været præget af den særlige stemning, der opstår på denne årtid, når dagene bliver kortere og koldere, i takt med at hyggen stiger.

De første uger på studiet var hårde. Der var rigtig meget læsning, rigtige mange forelæsninger og bunker af ny viden, der skulle fordøjes. Heldigvis er stoffet spændende, og selvom hverdagen har været travl, har den også været fyldt med søde studiekammerater, en god læsegruppe og socialearrangementer, så jeg er ret sikker på, at jeg er landet på den rigtige hylde.

Den sidste uge er tidspresset i min kalender begynder at lette sig smule. Min hverdag begynder at hænge sammen, og jeg har haft tid til at kigge lidt ind i væggen, blogge en masse og brygge på lidt hemmeligheder, jeg ikke helt kan dele med jer endnu.

Næste måned byder blandet andet på en rustur, en tur til Berlin for at besøge min søster og en flytning. At jeg lige straks skal rykke lejlighed og flytte sammen med min kæreste var en uventet – men god og mavekillende – nyhed her i September. Måske jeg skulle begynde at pakke mine ting i flyttekasser?

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg ved præcis hvordan du har det! Det er som om, at september og oktober pludselig bare har fået en hel anden og velkommen plads i mit liv. Især overgangen her er skøn, hvor vi får lidt af det bedste fra både sommer og vinter. Jeg elsker det! (:
    Det er simpelthen sådan nogle fine glimt du har fundet frem. Jeg får helt selv lyst til at give mig i kast med alverdens hyggelige projekter (:

    1. Hej Emma-Marie 🙂 Jeg laver “instagram lately”-indllg hver måned, så der kommer en masse mere 🙂

Skriv en kommentar