Januar – Frem & tilbage

Velkommen januar

Pt. sidder jeg på en kaffebar i Berlin. Med en cappuccino med havremælk ved min ene side og min Atelier Aarhus kalender ved den anden. Kalendersiderne for januar er fyldt med rare planer og ting, jeg glæder mig til, og dem kan I læse nederest i dette indlæg. Men først synes jeg, vi skal tage et kig på, hvordan min verden så ud for et år siden.

 

LÆS OGSÅ: December – Frem & tilbage

 

Sidste januar blev jeg færdiguddannet. Og jeg var helt høj på dét, en vellykket eksamen, et legat fra Journalisthøjskolen og vores succes med Atelier Aarhus. Det var virkelig en måned med medgang på så mange planer, og jeg husker at føle mig SÅ priviligeret og stolt. Stolt over alle de flotte ting, jeg kunne skrive på mit CV, og stolt over at jeg som 24 årig og helt nyuddannet kunne gå selvstændig og have råd til at betale mig selv en rigtig voksenløn, tjent på noget, der startede som min hobby.

Det følelse har jeg stadig. Jeg føler mig priviligeret hver eneste dag, og jeg er stadig meget stolt over alt det, jeg har skabt og præsteret. Men når jeg sammenligner mit mindset sidste januar med, hvordan det er i dag, et år senere, er der alligevel sket en hel del. Jeg havde al mulig grund til at være glad, fejre og klappe mig selv på skulderen, men samtidig var jeg nok lidt naiv med mine idéer om, hvordan min nye hverdag skulle se ud. Naiv, fordi jeg troede, jeg havde totalt styr på, hvordan det ville være at være selvstændig. Og naiv fordi jeg mente, at jeg sagtens kunne arbejde…. 60(?) timer i ugen, hvis bare jeg brændte nok for det.

Det kunne jeg ikke. Og det er bare én af de ting, jeg har lært det sidste år. Jeg føler mig både ældre og klogere – så gammelklog man nu kan være, når man er 25 – men mest af alt føler jeg mig mere ydmyg og bevidst om, at jeg i virkeligheden ikke ved en flyvende fis.

 

LÆS OGSÅ: November – Frem & tilbage

 

Den ydmyghed vil jeg gøre mit bedste for at tage med mig ind i 2019. Sidste januar startede jeg på toppen og styrede fremad med et tempo på 130 km/t. Og så falder man altså hårdt og brat, når det først går lidt ned ad bakke. Så i år forsøger jeg at starte roligt ud, sætte baren lidt lavere og lade være med at have så frygteligt travlt. Jeg har det jo faktisk meget godt, hvor jeg er lige nu, så hvor i al verden er det, jeg har travlt med at komme hen?

Hvordan byder jeres januar på? Del endelig  i kommentarfeltet.

Sidste januar…

Jeg bød et nyt år velkommen
Jeg var i KBH på arbejdstur – og tog min søde søster med
Jeg delte den nemmeste hverdagsopskrift

I fik opskriften på min tahin-blondie
Jeg delte en yogaplayliste
Jeg tog hul på en ny sæson af Martiny Podcast
Katrine Birk besøgte podcastet

og om kreativitet og barnlig nysgerrighed

Bagt havregrød med banan og bær var på repeat

Jeg opdaterede min iHerb-guide
Hele lejligheden fra fyldt med blomster

Jeg holdt morgenmøde
og spiste masser af vintergrønt

 

Denne januar glæder jeg mig til…

… at se A Star Is Born i en bioen i aften
… hente Simon på arbejde hver dag og holde fyraften i Berlin de næste to uger
… at vi får besøg af tre gode venner hernede til en weekend med øl, kultur og lejrskolestemning.
at vi melder udsolgt af Atelier Aarhus. Jeg har på fornemmelsen, det kommer til at ske i løbet af de næste tre uger.
… min anden Body SDS behandling. Jeg prøvede det første gang tidligere på ugen, og det var en virkelig god og lærerig oplevelse.
… at arbejde på diverse kaffebarer rundt i Berlin. Det er utroligt, hvor godt flow, jeg kommer ind i.
… at skulle til kakao ceremoni hos min ‘cacao mama’ i morgen aften.
… at komme i gang med min meditationspraksis igen, efter jeg faldt lidt af på den i juleferien.

Hvad glæder I jer til denne måned?

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. A star is born er fantastisk – Glæd dig til en dejlig musikalsk oplevelse!
  – Og rigtig god januar til dig – jeg bruger min på eksamen og ansøgning til et forskningsår i Californien, så det gælder også meget om at passe på mig selv i denne måned, så det hele ikke bliver for overvældende <3

  1. Tak Pernille! Jeg har fået den anbefalet så mange gange, så jeg glæder mig virkelig også 🙂
   Det lyder som en begivenhedsrig måned, du har forude. Held og lykke med det hele <3

 2. Ej det hele lyder jo så hyggeligt!
  Jeg glæder mig til at få min sidste eksamen for dette semester afviklet d. 18. Og så er det bare en uge med venindehygge og en uge med min kæreste, som bor i den anden ende af landet. – og så er jeg begyndt at bruge min gua sha hver aften dét glæder jeg mig til hver dag <3

  Håber det er skønt i Berlin!

Skriv en kommentar