Johannes Berlin // Shopping

johannesberlin
Hallo ihr lieben! Mig har I mødt før. Jeg hedder Johanne, bor i Berlin og er Emmas søster. Da Emma spurgte mig, om jeg ikke kunne tænke mig at lave en række indlæg om Berlin, gik jeg straks en smule i panik. For hvordan er det muligt at udvælge nogle få favoritter, når Berlin har så meget forskelligt af byde på? Jeg har dog gjort mit bedste og føler, at jeg har formået at inddrage alle mine favoritter.
Berlin er en utrolig billig by at rejse til. Hvis man er tidligt ude, kan man finde billetter helt ned til 150 kroner. Så der er altså ingen undskyldning for at blive hjemme. Det er nok de færreste af jer, som har planer om at pakke kufferten og tage af sted med det samme, så I kan jo save indlæggene i jeres bloglovin, så de hurtigt kan findes frem, når I vender snuden mod den tyske hovedstad.
I dag vil jeg starte med et indlæg om de bedste shoppesteder.

OMRÅDET VED KURFÜRSTENDAMM 

Skærmbillede 2015-04-27 kl. 14.43.041 Zara // 2 H&M // 3 Forever21
4 UNIQLO// 5 KaDeWe

22ae58c718d1dff68476fbc3438361b9
De fleste, som allerede har været i Berlin, tænker sikkert på gaden Kurfürstendamm, når man nævner shopping. Og det er der en god grund til, for hvis man har lyst til at shoppe amok, er dette stedet. Der er pakket med highstreet-butikker, og man skal altså kun begive sig her hen, hvis man er i virkelig hardcore shoppehumør. Butikker som Zara (1), H&M (2) eller Forever21 (3) ligger pakket side om side, tæt ved det luksuriøse storcenter KaDeWe (5). Området har dog ikke meget charme over sig og afspejler efter min mening på ingen måde den hyggelige berliner-stemning.
11171736_10206683594752033_1712860833_o
UNIQLO (4)
Der er dog en butik, der ligger ganske tæt på Kurfürstendamm, som jeg ikke kan anbefale nok – Uniqlo. Dette er butikken med de bedste basisvarer. Servicen er i top, kvaliteten god og priserne meget rimelige. De sælger både mande- og dametøj. Særlig kan deres varer af kashmir nævnes, da jeg endnu ikke har fundet et sted, som sælger kashmir af så god kvalitet til så billige penge.

UNIQLO
www.uniqlo.com
Tauentzienstraße 7, 10789
Mandag – torsdag 10:00 – 20:00
Fredag – lørdag 10:00 – 21:00
U Wittenbergplatz eller U Kurfürstendamm

DE BEDSTE GADER I MITTE

Skærmbillede 2015-04-28 kl. 08.50.21

1 COS // 2 Weekday // 3 & Other Stories
Kauf Dich Glücklich // 5 Made in Berlin 

AndOtherStoriesHvis man tager u-bahn U8 til Weinmeisterstraße lander man i mit foretrukne shoppeområde. Gaderne i dette område er nemlig lige så charmerende, som butikkerne er gode. Her finder man til dels mindre butikker med mere unikke varer, men området byder også på kendte mærker som COS (1), Weekday (2) eller & Other Stories (3)

Shopping1002
Butikkerne ligger mere spredt og kræver, at man har mod på udforskning. Her får man nemlig både berlinerstemning og gode butikker på samme tid. Hvis man går fra Weinmeisterstraße ned ad Alte Schönhauser Straße, drejer af ved Mülackstraße og til venstre ad Rosenthaller Straße, kommer man forbi nogle af de bedste butikker i hele Berlin.
KaufDichGlücklich2
Kauf Dich Glücklich (4)
På denne tur kan butikken Kauf Dich Glücklich særligt nævnes. Den ligger på Rosenthaller Straße, og hvis man er af den overbevisning, at man kan købe sig lykkelig, er dette stedet at handle. Her finder man en blanding af skandinaviske mærker som f.eks. Ganni, Carin Wester eller Wood Wood. Ja, jeg føler mig nærmest helt hjemme, når jeg går på udkig i denne butik.
KaufDichGlücklich
Ud over tøj sælger så mange fine ting, som man ikke anede, man har brug for. De har både smykker, sko, bøger og en hel masse andet nips!
KaufDichGlücklich3

Kauf Dich Glücklich
www.kaufdichgluecklich-shop.de

Rosenthaler Straße 17, 10119 Berlin
Mandag – lørdag, 11:00 – 20:00
U Weinmeisterstraße

Vintage2

Made In Berlin (5)
Til sidst fortjener vintagebutikken Made In Berlin også at blive nævnt. De har et kæmpe udvalg af vintage tøj og accessories. Man kan både finde vintage Levis jeans og skøre brudekjoler fra 60’erne. Priserne er ikke lige så billige som genbrugsbutikker i den danske provins, men udvalget er stort og kvaliteten er altid i top.

Made In Berlin
Neue Schönhauser Straße 19, 10178 Berlin
Mandag – lørdag 12:00 – 20:00
U Weinmeisterstraße

IMG_9295
Det var alt for denne gang. Jeg håber, I kan bruge mine anbefalinger. Vi ses snart igen, hvor det bl.a. kommer til at handle om spisesteder, barer og andre gemte steder i Berlin.
Auf Wiedersehen.

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Hej Johanne!
    Skønt indlæg, jeg må snart få fundet et tidspunkt, at hive min mor med derned 🙂
    Har du nogle steder, du vil anbefale, hvis man skal bo billigt?

Skriv en kommentar