Juni // Frem & tilbage


Godmorgen venner ♥
Det bliver et tidligt pip fra mig i dag, for inden længe sætter jeg kursen ud mod Winnies studie. Når vi skal tage billeder, starter arbejdsdagen altid kl 7, for så kan vi undgå morgentrafikken og ligeledes at sidde i kø om eftermiddagen, når vi skal ind mod Århus igen. Men som det morgenmenneske jeg er, passer det mig fremragende at komme op og i sving, og så er det jo herligt, at jeg har fået sat mig et team, som også (mere eller mindre frivilligt) er med på at starte dagen, inden resten af byen vågner.
Vi skal bruge mange dage i photostudiet her i juni, både fordi søde Winnie skal på barsel til efteråret, men også fordi antallet af deadlines altid er højere end normalt, her inden at diverse redaktioner og kunder går på sommerferie. Det betyder, at jeg både bruger ekstra timer i køkkenet på at teste opskrifter, ekstra tid foran computeren på at skrive og rette til og ekstra dage i studiet på at tilberede og style. Heldigvis synes jeg om alle tre dele af arbejdsprocessen, men jeg må indrømme, at jeg også glæder mig til, at det bliver min tur til at gå på ferie som en måneds tid 😉
LÆS OGSÅ: Maj // Frem & tilbage
Juni kommer altså til at stå på Arbejde med stort A for mit vedkommende. Og det er okay. Nogle gange er der meget at se til, og andre gange kan jeg klappe skærmen i ved frokosttid og nyde masser af fritid. Kunsten er så bare, at jeg skal formå at passe på mig selv, når tempoet er højt, så jeg ikke sidder tilbage helt død og uden overskud, når jeg endelig går på ferie. Sådan gik det nemlig lidt sidste sommer, så jeg håber, jeg har lært lektien i år 😉
Og nu skal jeg heller ikke få det til at lyde værre, end det er – selvfølgelig bliver der tid til andet end arbejde! Men jeg kommer nok til at sige mere nej, end jeg plejer (hvilket vist kun er sundt at øve sig lidt på), og så bliver der ikke helt så meget tid til at se Netflix og lave impulsive kaffeaftaler, som jeg normalt holder af. Men mine sunde hverdagsvaner – dém skærer jeg aldrig fra, selv ikke når arbejdsdagen er længere, end de plejer.
LÆS OGSÅ: April // Frem & tilbage
Nedenfor har jeg samlet en masse billeder og links, så I kan få et tilbageblik på, hvordan min juni 2017 så ud. Og nederst finder I en lille liste over, hvad jeg ser frem til den næste måned. Listen er lidt kortere, end den plejer, men jeg forestiller mig, at I nok godt kan relatere – for jeg er vist ikke den eneste, der ikke har så meget fritid i øjeblikket. Sidder I mon med eksamen, eller er I ved at færdiggøre arbejdsprojekter inden sommeren? Eller er I mon nogle af de heldige, der allerede nu har ferie og kan stornyde det gode vejr? 

Sidste juni…


… I fik opskriften på sprøde kyllingelår med nye kartofler og den smukkeste gulerodssalat

købte jeg en kimono syet af en indisk sari

… delte jeg en video, hvor I fik opskriften på nøddesmør-småkager fra Fabelagtige fristelser

skød vi billeder til Grøntsagsglæde i søde Winnies studie.

købte jeg en t-shirt med croissant-print

… jeg drak G&T med jordbær og grape på altanen

… delte jeg opskriften på den lækreste, sunde nutella-brownie fra Fabelagtige fristelser

… var jeg til NorthSide festival sammen med nogle af mine yndlingsmennesker

… delte jeg min sommerferie-læseliste

… begyndte jeg at eksperimentere med min opskrift på glutenfrit brød (og den er først nu ved at være på plads, hæhæ)


:..

… så min hverdag sådan her ud.
… fik I denne her skønne, nemme ret, som stadig er et kæmpe hit herhjemme.

blev min yngste søster student.

Denne juni glæder jeg mig til…

… en masse photoshoots med verdens bedste team.
… vinyasa yogaworkshop i yndlings-YO med min søster på lørdag
… at skulle til healing. Jep! Skørt, skræmmende,  sjovt og spændende på samme tid.
… årets første dukkert. Det er jo helt pinligt, men jeg har ikke været i vandet endnu!
… at bruge vores grill en masse og spise aftensmad på altanen.
… at passe køkkenhaven og forhåbentlig kunne spise mit første “hjemmeplantede” jordbær.
… at arbejde fra kolonihaven, for jeg altid kommer ind i det bedste flow.
… at bruge en lille uge i København.
Hvad glæder I jer til denne måned? 


 

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Uh, jeg er i gang med eksamener. Eksamen for at være helt præcis. Jeg har en historieeksamen i morgen og er i gang med de 24 timers forberedelse, så jeg burde vist slet ikke være her, hehe 😉

    1. hæhæ, jeg kender det alt for godt. Blogs er den farligste overspringshandling 😉 Held og lykke i morgen, søde!

Skriv en kommentar