Kakao ceremoni i København

Kære venner 💛

Om et par uger afholder jeg en fuldmåne kakao ceremoni i København, og I er meget velkomne.

 

CACAO CEREMONY
FULL MOON INTENTIONS & MEDITATION

D. 18. maj kl 16.00 – 18.00
Pris: 200 kr
Sted: YO Studios
(man behøver ikke være medlem i YO for at deltage)
Køb din billet her

 

Hvad skal der ske?

Vi samles i cirkel i de smukke, lyse lokaler i YO, hvor jeg har forberedt et lille alter. Efter en kort introduktion, vil vi dele vores intentioner med ceremonien. Når vi har drukket kakaoen, vil vi (måske) opleve dens effekt, imens jeg guider os gennem en meditation. Det er helt og aldeles ukompliceret og ufarligt (også selvom man aldrig har prøvet at meditere før).

Temaet ved ceremonien ved være energien ved fuldmånen. Vi vil arbejde med, hvad vi ønsker at manifestere, og hvad vi ønsker at give slip på.

Efter ceremonien deler vi vores oplevelse med hinanden (hvis vi har lyst), inden vi lukker cirklen og går hver til sit.

Hvorfor kakao?

Kakaoplanten er i årtusinder blevet brugt som plantemedicin og til spirituelle ceremonier, og det er ikke uden grund, at kakao i adskillige kulturer har været anset for “gudernes føde”.

Kakaoen siges at have en særlig evne til at åbne hjertet, til både at afslappe os og fylde os med energi, så vi kan gå dybere og åbne op på samme tid.

Virkningen skyldes kakaoens særlige næringsindhold. I sin rå form er kakao sprængfyldt med antioxidanter og magnesium (faktisk i en højere koncentration end nogen anden råvare), og så indeholder kakaofrø de stimulerende stoffer koffein (som vi kender fra kaffe) og theobromin, hvilket giver et serotonin- og dopamin-boost. Kakaofrø inderholder også PEA, der er det signalstof, vores hjerne udskiller, når vi er forelskede, og som gør det nemmere for os at fokusere, og så øger kakao desuden hjernens blodgennemstrømning med 30-40 procent. Alt dette kan tilsammen resultere i følelsen af at lille (og helt ufarligt) “buzz”, hvor man føler sig rolig og opløftet på samme tid.

Til cermonien skal vi drikke den rå og næringsrige kakao sødet med en smule kokossukker. Hvordan man oplever kakaoens virkning er helt individuel, og det er forskelligt fra gang til gang, så det bedste er at skrue forventningerne ned og give slip.


Jeg håber, vi ses 💛

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma
    Det lyder bare så spændende, så jeg har skyndt mig at melde mig til. Bagefter kommer jeg så i tanke om, at du bor i Aarhus og det jo så må være der. Øv! Så godt at man ikke kan få refunderet billetterne, men ville alligevel høre, da jeg har taget fejl 🙁

    1. Hej Denise 🙂 Jeg forstår ikke helt: Eventet er i København. Troede du, at eventet var i Århus?

  2. Åh det gad jeg godt!! Er sikker på at det vil være helt fantastisk, og jeg er så ærgerlig over at jeg ikke kan den dag.. Der er arrangeret familietur til ødegård i Sverige, og det glæder jeg mig nu også til 🙂
    Forhåbentlig kommer der en chance mere en anden gang! 🙂

Skriv en kommentar