Kassebukser & nye sneakers

Hey venner
Jeg håber, jeres tirsdag går, som den skal ♥
I Århus er det det kedeligste gråvejr, men byen virkede alligevel ekstra fin, da jeg gik langs åen og ned gennem Vestergade i morges. Jeg elsker, når der er feriestemning i gaderne, og det var helt underligt at sidde i vinduet på en af mine yndlingskaffebarer og kunne nyde stilheden, hvor jeg normalt har udsigt til den travle morgentrafik.
Imens jeg nød min morgenkaffe, brugte jeg et par timer på at forberede et podcastinterview med skønne Avalon Khan, som jeg lavede omkring middagstid. Og lige nu sidder jeg helt høj af energi efter vores samtale. I kan godt glæde jer, for hun er virkelig fyldt med guldkorn.

En af de ting, Avalon nævnte under interviewet var vigtigheden af, at vi forkæler vores krop ved at gå i tøj, som vi elsker. Og dermed mener hun ikke bare det at have en yndlingskjole, som man tager på til særlige anledninger, eller et sæt undertøj, der kommer på på første date. Men dét at fylde sit klædeskab med med ting, der får os til at føle os mega lækre, seje og helt som os selv.
Lige præcis sådan har jeg det med sættet, som I ser på billederne. T-shirten har det helt rigtige fit (som gør at jeg ikke behøver at have en ubehagelig bh på indenunder). Skoene giver lidt ekstra højde, og jeg elsker farverne. Og bukserne fremhæver min talje, er virkelig behagelige og bare lige mig. Jeg har altid haft et anstrengt forhold til skinnyjeans, fordi jeg ikke føler, de fremhæver det, jeg bedst kan lide ved min krop, og derfor er jeg mega fan af, at der er kommet så mange “kassebukser” (er der et mere fashion ord for det?) på markedet denne sæson. Jeg synes, de klæder mig meget bedre, og af en eller anden grund føler jeg mig bare mega badass, når jeg har dem på, så jeg går stort set ikke i andet for tiden.

T-shirt fra H&M
Bukser fra H&M
Sko fra Nike


Noget andet, som jeg virkelig elsker at have på, er nye sneakers. I ved, sådan et helt nyt, sprødt par, hvor hvid stadig er hvid (og ikke mudder-grå), og som er pæne nok til, at man både kan bruge dem til hverdag og fest.
Skoene her har jeg fundet på Footway, der er et mega smart site, hvor man kan indtaste sin størrelse og sine præferencer, og så får  man en form for “feed”, der viser alle mulighederne. Det er lidt svært at forklare, men der er lidt mere visuelt og interaktivt end en normal webshop, og det fungerer helt vildt godt, så jeg synes, I skal prøve at lave en søgning selv på deres hjemmesidste lige her. 
Footway har i det hele taget et enormt sort udvalg til virkelig fine priser. Tag eksempelvis udvalget af Nike, som jeg synes laver nogle af de pæneste sneakers – der er simpelthen så mange fine par at vælge mellem. Når I går ind på siden, vil I blive bedt om at vælge køn og størrelse, og på den måde sørger I for, at I ikke forelsker jeg i et eller andet par, der er udsolgt i netop jeres størrelse. Ingen ulykkelig shoppingkærlighed her 🙂

Hvilket outfit får jer til at føle jer aller bedst tilpas? Jeg er nysgerrig, så del endelig i kommentarfeltet ♥


 

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Har det på præcis samme måde med skinny jeans v. “kassebukser”! Hvilken størrelse har du disse fine nogle i?

  2. Jeg har længe tænkt, at jeg med mine 167 cm ikke kunne gå i culotte-bukser, fordi jeg ville komme til at se “for kort” ud. Nu ejer jeg to par, og jeg føler mig mega smart!!
    Kram fra Mette

    1. Jeg har tænkt præcis det samme, men tror det er den høje talje, der alligevel får det til at fungere 🙂
      KH

Skriv en kommentar