Fisk

Fisk kan serveres både som en smuk forret, velsmagende hovedret eller til en let frokost. Det er en af de råvarer, der kan købes helt frisk fra fiskemanden på torvet – og så smager den ekstra skønt serveret med friske grøntsager.

Fisk kan både grilles og tilberedes på panden eller i ovnen. I mit opskriftsindeks finder du både opskrifter på jomfruhummer, klassiske moules frites eller en simpel pesto-laks med fritter.

Jeg håber, du finder nogle opskrifter, der falder i din smag. God fornøjelse i køkkenet!

  • Salat med laks, bagte gulerødder og brombær

  • Fish’n’chips med rodfrugter & tartarsauce

  • ANNONCE

    Pastasalat med varmrøget laks og avocadocreme

  • Filodejsskåle med laksemousse

  • Salatskål med laksemousse af varmrøget laks

  • Jomfruhummer med citronskal og urter

  • Moules frites med sødkartoffel fritter

  • Rødbedevafler med ærtemos og laks

  • Laks med pesto crust

  • Sushi-skål med laks og grønne ris

  • Salat med varmrøget laks, avocado & grape

  • Salade niçoise med ristede kartofler

  • Dampet torsk med søde kartofler & feta

  • Laksefrikadeller med quinoasalat

  • Salatskål med laks og butterbean-dip

  • Vitello Tonnato salat

  • Dampet rødspætte med sød kartoffelmos

  • Quinoa paneret laks med pastinakfritter

  • Wok med tigerrejer, nudler og squash

  • Spinatwraps med laks & kikærter

  • Æggewraps med laks & avocado

  • Røsti med røget laks

  • Spaghetti med tun & kapers

  • Kulmule med salvie & ristet blomkål

  • Lakse satay spyd med peanutbuttersauce

  • Æggekage med laks

  • Nudelsalat med tigerrejer paneret i kokosmel

  • Salat med krebsehaler og perlespelt

  • Tundeller med rodfrugtfritter & chilimayo

  • Grillet laks og polenta med jordbærsalsa