Kylling

Kylling er som regel lyst og saftigt kød, hvis det tilberedes korrekt. Kødet kan både grilles, koges i en gryde eller steges på panden og i ovnen.

Kyllingekød smager skønt, og kan tilberedes på uendeligt mange måder. Smagen af kødet afhænger både af udskæring, hvordan det krydres, samt hvor og hvordan det tilberedes. Her i mit opskriftsindeks finder du opskrifter på nuggets, salater, currys, gryderetter og spyd, der kan smides på grillen.

Hvis du køber en hel kylling og tilbereder den, kan du sagtens bruge en del af kødet i en sandwich til frokost dagen efter, eller som fyld i en varm suppe.

Jeg håber, du finder nogle opskrifter, der falder i din smag.

  • Mexicansk kylling med vandmelonsalsa

  • ANNONCE
    grill kyllingespyd

    Grill kyllingespyd med barbeque-marinade

  • Paella med kylling i fad

  • Filippinsk adobo kylling

  • Fyldte søde kartofler med pesto kyllingesalat

  • Kylling tikka masala

  • Ristaffel alt-i-et-fad med kylling

  • Tikka masala med kyllingekødboller

  • Rugkernesalat med kylling

  • Afrikansk curry med kylling og peanutbutter

  • Nachos nuggets bowl

  • Alt i et fad med kylling og polenta

  • Krydrede kyllingelår & butterbean-hummus

  • Kyllingenuggets med cornflakes & BBQ-sauce

  • Panang curry med kyllingekødboller

  • Fyldt kyllingebryst & perlebygsalat med bagte vindruer

  • Kyllingefrikadeller med harissa-gulerødder

  • Risottofad med kylling & fennikel

  • Kyllingespyd med ananas og kokos-quinoa

  • Kyllingelår med nye kartofler og gulerodssalat

  • Kyllingefad med svampe og speltkerner

  • Linsegryde med kyllingekødboller

  • Green curry med kylling & asparges

  • Kyllingespyd med halloumi

  • Indisk kylling med ristet blomkål

  • Harissa-marinerede kyllingelår

  • Mexi-tærte med kylling og søde kartofler

  • Vaffel sandwich med kylling

  • Burritobowl med mexi-kylling