Svinekød

Svinekød findes i mange udskæringer og former. Derfor er det også ret anvendeligt, da det er muligt at lave retter med alt fra mørbrad til sprød bacon.

Svinekød indgår hyppigt i det danske køkken i form af bacon. Men i det italienske køkken finder du også ofte forskellige slags skinke såsom parma og serrano. I mit opskriftsindeks finder du lækre salater og risotto med sprød skinke som topping.

Braiserede spoleben eller braiserede svinekæber smager også utroligt lækkert, hvor der laves sauce eller glaze af fonden.

Jeg håber, du finder nogle opskrifter, der falder i din smag. Go’ fornøjelse i køkkenet!

  • REKLAME
    Carnitas Tacos

    Carnitas tacos

  • Pizza med figner, serrano og karamelliserede rødløg

  • Salat med rugkerner og bagte tomater

  • ANNONCE
    banh mmi bowl

    Banh mi bowl

  • Fransk bondesalat

  • Paella med kylling i fad

  • Braiserede spoleben med nye kartofler og ærter

  • Ærtesuppe med bacon og mandelknas

  • Fyldte bagekartofler med æg og bacon

  • Græskarrisotto med pancetta og salvie

  • Tærte med gedeost og figner

  • One-pot-pie med oksekød, chorizo og polenta

  • Salat med stenfrugter og mozzarella

  • Æggekage med chorizo & græskar

  • Blomkålspizza med serrano & mozzarella

  • Braiserede svinekæber med rodfrugtmos

  • Fuldkornsrisotto med svampe & serrano

  • Jordskokkesuppe med bacon-bønnedrys

  • Mexi-tærte med kylling og søde kartofler

  • Vaffel sandwich med kylling

  • Idéer til pizzatopping og nem tomatsauce

  • Quinoasalat med ristet blomkål

  • Polentapande med æg og chorizoknas

  • Efterårssalat med græskar & figner