REKLAME

Køkkenlykke

udgivet i samarbejde med Poster Store

 

Køkkenet er hjemmets hjerte. Er det ikke sådan, man siger?

Det er i hvert fald sandt for os. Både fordi, jeg holder så meget af at stå i køkkenet, men også fordi, vores køkken er placeret midt i lejligheden, og meget af vores tid sammen  (med gæster og ‘bare’ os) centrerer sig om køkkenet.

Når vi kommer sent hjem efter en lang arbejdsdag og hjælper hinanden med at lave aftensmad. Når Simon bager surdejsboller om søndagen, imens jeg laver kaffe og dækker bord. Og når vi inviterer venner og familie forbi til store og små sammenkomster, og der skal godter på bordet.

 

 

Vi bor til leje, så køkkenet i sig selv kan vi ikke gøre meget ved. Heldigvis er det ret neutralt med hvide skabe og mørk bordplade. Men en eller anden dag drømmer jeg altså om at kunne indrette mit drømmekøkken. Med lækre materialer, træ og stenbordplade. Sådan et rigtig moderne snedkerkøkken med masser af plads at boltre sig på!

Indtil da klarer vi os heldigvis fint, men jeg forsøger at drysse lidt lækkerhed over vores nuværende køkkenet. Jeg har eksempelvis lige tilføjet et par nye plakater med motiver af urter og bær. Lige nu står de bare på bordet, men tanken er, at de skal op og hænge på væggen. Jeg er bare blevet i tvivl, om det egentlig er pænere som nu, fordi der ikke er mere vægplads… Hvad tror I?

 

 

Plakaterne er fra Poster Store. Jeg synes virkelig, de er fine, og så passer motiverne jo perfekt ind i et køkken.

Alle posters fra Poster Store bliver trykt i Stockholm på premium papir af høj kvalitet, der eksempelvis sikrer, at de ikke bliver gule over tid.

Plakaterne trykkes desuden på papir, der bærer FSC miljømærket for ansvarligt skovbrug, og deres trykkeri og produktion af plakater bærer Nordic Swan Ecolabel, et af de strengeste miljømærker i Europa.

Jeg har sat plakaterne i rammer fra Posterstore, og det er uden tvivl de pæneste, budgetvenlige rammer, jeg er stødt på. Træet udstråler kvalitet, og så har de akrylglas, der har de samme smukke reflekterende egenskaber som glas. Det er dog lettere og brudsikkert – og altså perfekt til et køkken!

 

Rabatkode til Poster Store

Min kode “emma30” giver 30% rabat på plakater fra Poster Store (undtagen deres selection plakater) til og med søndag d. 8. december.

Udforsk deres store udvalg af posters her. 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar