Lidt nyt til sommergarderoben


Halli halløj fra frisørstolen. Jeg sidder her i Birthe Gleerup salon i Vestergade og ligner noget fra outer space – med grøn plastik og hårklips strittende ud fra alle sider af hovedet.
Planen er, at håret skal været både lysere, kortere og (forhåbentligt) en hel del sundere at se på, og hvis I har lyst til at se resultatet, kan I hoppe over på min Instagram og se min story om en time eller to.

I det hele taget har jeg den sidste måned følt behov for lidt fornyelse af alt, der har med min egen forfængelighed at gøre. Frisuren har cravet en kærlig behandling, mine skønhedsrutiner har ændret sig en smule, og så har min garderobe trængt til en gevaldig opgradering.
Jeg tror, det skyldes, at vejret har været så ualmindeligt godt i år. Nu ved jeg ikke med jer, men jeg kan i hvert fald hurtigt få små tøjkriser, når temperaturen sniger sig op over de 25 grader. For hvad tager man på til hverdag, når man gerne vil se professionel ud til sit møde og cool ud, når man hapser frokost med en veninde nede i byen? Uden at dø af varme eller ligne en, som er på charterferie sydpå, i en luftig (men måske lige vovet nok) strandkjole, altså.

Svaret har jeg ikke, men jeg tænker, at ovenstående er et ret godt bud. Jeg følte mig i hvert fald super godt tilpas OG samtidig dejlig tempereret, da jeg gik rundt mellem møder og kaffeaftaler i går 😉 Kjolen fra ASOS er jeg helt vild med, og så er hatten, som jeg har arvet af Simons bedstemor, god til at tilføje lidt summer vibes og personlighed – uden at man ligner, man er på vej på stranden.
Jeg har tilføjet en del nyt til min garderobe, der falder i sommer (men ikke strand) kategorien den sidste måned, så jeg tænker, jeg vil dele lidt inspiration med jer her inde på bloggen de næste uger. Så krydser jeg bare fingre for, at vejrguderne ikke lige pludselig finder på, at graderne skal falde, og himlen blive grå, så jeg rent faktisk kan få glæde af sommergarderoben i år 😉

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar