REKLAMELINKS

Links I like #Week19

 

1) Mandesprog og kvindesprog

2) Jeg spår, at den her grønne kjole bliver et sommerhit!

3) Med min yndlingsstrik over til kolde sommeraftener

4) Ville du turde male væggene i dit hjem så stærke farver?

5) Jeg drømmer om at sætte tænderne i den her bønnebrownie

6) Har I set dokumentaren om Hillary? Den er på min to-watch liste.

 

Den sidste uge på EmmaMartiny.dk…

… Jeg delte min opskrift og guide til surdejsbrød og surdejsboller,
… og en nem og virkelig god græsk tzatziki.
… Jeg delte min opskrift på fransk pølseret,
… den bedste(!) jordbærtærte
… og en fantastisk rabarberkompot.
… Jeg skrev om vigtigheden af solbeskyttelse
… og så fik I mulighed for at købe mine kogebøger som e-bøger!

 

Shop the post

- reklamelinks

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Yes – jeg har set dokumentarserien om Hillary Clinton. Den er bestemt god og værd at se. Jeg må sige, at den har rykket ved mit syn på hende, samtidig med at den også er rimelig ensidig (fra hendes og hendes støtters perspektiv). Men om ikke andet er den god til at vise, hvordan politikere (selv de største) også bare er mennesker og burde behandles derefter.
  Jeg vil gerne høre din mening, hvis du ser den 😉

  1. Jeg er i fuld sving, og jeg er fuldstændig enig med dine reflektioner. Naturligvis er den fortalt fra hendes perspektiv, men synes virkelig det er tankevækkende, hvordan alt hendes modgang og kritik fra omverdenen bunder i hendes køn.

   KH

   1. Det har du ret i – det kan være svært at forstå, synes jeg. Men det fik mig også til at sætte lidt mere pris på, at vi i Danmark netop har to eksempler på, at politiske ledere selvfølgelig også kan være kvinder. Og at information (tilsyneladende) bliver mindre forvrænget end det gør i det rimelig vilde amerikanske mediebillede.

Skriv en kommentar