Ghormeh Sabzi lammegryde

Persisk urtegryde med lam Ghormeh Sabzi kan laves på men lam eller oksekød. Jeg foretrækker dog klart varianten med lam, som jeg synes...

Sunde træstammer med sorte bønner

Træstammer med sorte bønner Mine sunde træstammer smager præcis som en klassisk træstamme fra bageren. De indeholder dog ikke kagerester, men får sin...

Smoothie bowl med blåbær

Smoothie bowl med frugt og grønt En smoothie bowl er en skøn start på dagen, når man trænger til at fylde depoterne med...

Verdens bedste chokoladekage

Sådan bager du verdens bedste chokoladekage Verdens bedste chokoladekage er utrolig nem at lave. I denne video kan du se, hvordan du bikser...

Vinterens skønneste råvarer

  Om vinteren er råvareudvalget særligt sparsomt. Godt nok kan vi nyde, at der bliver imponeret saftige citrusfrugter og dybrøde granatæbler. Men vælger...

se de seneste blogindlæg

 • 23. januar 2020

  Ghormeh Sabzi
  Ghormeh Sabzi lammegryde

  Persisk urtegryde med lam Ghormeh Sabzi kan laves på men lam eller oksekød. Jeg foretrækker dog klart varianten med lam, som jeg synes passer perfekt dertil. Vil du hellere bruge oksekød, kan du vælge oksekød i tern fx fra bov eller okseklump. Urtesaucen laves af koriander, persille og forårsløg. Og der skal bruges...

  Læs indlæg
 • 20. januar 2020

  linselasagne
  Linselasagne

  Vegetar linselasagne med røde linser Denne opskrift på linselasagne er uden tvivl den bedste opskrift på vegetarisk lasagne, jeg nogensinde har smagt. Den er fyldt med umami velsmag, cremet mornaysauce, smeltet ost og al dente lasagne plader. Og så er den tilmed propfyldt med sunde grøntsager og mættende, protein- og fibrerige linser og...

  Læs indlæg
 • 19. januar 2020

  Min fødselsberetning med Otto – Del 1

    Ingen fødsler er ens. Den sætning stødte jeg på mange gange, da jeg forberedte mig på min første fødsel ved at læse andres fødselsberetninger. Og nu, hvor jeg selv sidder her og skribler på min egen fortælling, kan jeg kun nikke genkendende til udsagnet. Lige meget hvor meget, jeg havde forberedt mig...

  Læs indlæg
 • 17. januar 2020

  Links I like #Week3

  1) A Unconventional Life Hack 2) Jeg glæder mig til at kunne begynde at træne med denne video, der også er fremragende til efter fødslen, når min krop er klar 3) En fin (og ammevenlig) denimkjole. 4) Man forstår godt Meghan og Harry, når man læser det her. 5) Jeg vil lave en...

  Læs indlæg
 • 16. januar 2020

  Sunde træstammer
  Sunde træstammer med sorte bønner

  Træstammer med sorte bønner Mine sunde træstammer smager præcis som en klassisk træstamme fra bageren. De indeholder dog ikke kagerester, men får sin gode konsistens fra sorte bønner. Fyldet består altså hovedsageligt består af protein- og fiberrige sorte bønner, og de kan derfor snildt nydes som en sund snack, uden at blodsukkeret stikker helt...

  Læs indlæg
 • 14. januar 2020

  Smoothie bowl med blåbær

  Smoothie bowl med frugt og grønt En smoothie bowl er en skøn start på dagen, når man trænger til at fylde depoterne med masser af næring helt fra morgenstuden. Mine favoritter er en grøn smoothie eller denne smukke smoothie med blåbær. Smoothies består ofte af en masse frugt, men jeg foretrækker at få...

  Læs indlæg

nye opskrifter

13. januar 2020

Små ting

      En lille hilsen her fra barselsland. Hvor dagene flyder sammen, imens vi lige så stille lærer vores lille menneske, hans rytme og behov og vores rolle som forældre at kende. Alt går heldigvis så godt. Amningen kører, vi får sovet godt (nok), og Otto virker til at stortrives. 7-9-13 og...

Læs indlæg

23. december 2019

Små ting

      Vi venter stadig. Terminsdagen er passeret, og nu forsøger jeg blot at forblive tålmodig og undgå bekymringer om igangsættelse og ting i den dur. Mon ikke han kommer lige straks? Jeg håber det – og noget tyder heldigvis på det, for der har været falsk alarm med begyndende veer et...

Læs indlæg

Et podcast om gode ideer, inspirerende historier, hverdagens små glæder og livets store drømme. Hver uge taler jeg og mine gæster om emner såsom sundhed, spiritualitet og karriere med power og mening.