Hovedret

Her finder du alle mine opskrifter på hovedretter. Der er mange forskellige, som både byder på hovedretter til fest, hverdag og gæster.

I mange af opskrifterne bruger jeg råvarer, som netop er i sæson ved de forskellige årstider. Det gør jeg for, at retterne får allermest smag, men også fordi det er mest økonomisk.

Herunder finder du fx opskriften på en smuk, orange gulerodsrisotto, der både er værdig at servere for gæster og til hverdag. Prøv også min opskrift på kalvemørbrad med brombærsauce, edamame-falafler med haydari eller indisk cashew-karry med blomkål.

Jeg håber, du finder nogle opskrifter, der falder i din smag – hvad enten du leder efter mad til gæster eller blot til lidt hverdagsmagi i køkkenet. Go’ appetit!

  • Fyldte søde kartofler med pesto kyllingesalat

  • Kylling tikka masala

  • Grøn risotto med spinat & ærter

  • Rødbedevafler med ærtemos og laks

  • Laks med pesto crust

  • Quinoafladbrød

  • Sushi-skål med laks og grønne ris

  • Salat med varmrøget laks, avocado & grape

  • Mellemøstlig moussaka med lam og auberginer

  • Sød kartoffel tærte

  • Edamame-falafler med haydari

  • Humshuka

  • Ristaffel alt-i-et-fad med kylling

  • Indisk cashew curry med ristet blomkål

  • Fyldte auberginer med quinoa, ricotta og romesco

  • Mexi-bowl med quick pulled beef & avocado-ris

  • Græske frikadeller, rødbedetzatziki & feta-kartofler

  • Salade niçoise med ristede kartofler

  • Tikka masala med kyllingekødboller

  • Ristede gulerødder med quinoa, dukkah og labneh

  • Linsegryde med tahin og syltet fennikel

  • Rugkernesalat med kylling, ost & vaniljedressing

  • Vegetarlasagne med linser, spinat & grøn pesto

  • Afrikansk curry med kylling og peanutbutter

  • Falafelpizza

  • Pastasalat med pesto & bagte gulerødder

  • REKLAME

    Boghvedesalat med bagte rødbeder

  • Basis grøntsagsgryde med variationer

  • Græsk ristet kartoffelsalat

  • Nachos nuggets bowl