Maj // Frem og tilbage


Hej venner ♥
Er I vimmer, tiden flyver! Sommeren er jo lige rundt om hjørnet nu, og det er bestemt ikke fordi, det er noget, jeg brokker mig over. Men jeg har ærligt talt en smule svært ved at følge med i øjeblikket. Den ene dag tager den anden, og lige pludselig er det maj. En måned, jeg har set frem til det sidste halve år, siden udgivelsesdatoen for min nye kogebog blev sat. Og nu er den her – maj måned og min nye bog-baby, der skal præsenteres for verden, når den finder plads på hylderne i boghandlere landet over om bare to dage, fredag d. 4. maj.
Næsten hele min verden er kogebog-kogebog-kogebog i disse dage, for jeg er ved at planlægge de sidste detaljer til min bogreception på søndag. Det bliver så godt, er jeg sikker på, og I er alle sammen inviterede. Hvis I har tid til at kigge forbi LYNfabrikken i Vestergade mellem 14-16, kan I læse mere og tilmelde jer lige her – så ved jeg cirka, hvor mange grøntsager, jeg skal snitte 😉
LÆS OGSÅ: April // Frem & tilbage
Sidste år ved denne tid var jeg i Marokko på madkursus og inspirationstur sammen med Nanna, som var i praktik hos mig. Det var simpelthen den herligste tur, og det er skægt at tænke på, hvor meget der er sket siden da. Nanna endte jo med at tage opgaven som grafiker på min nye kogebog til sig, og jeg er SÅ glad for, at vi fik overtalt mit forlag til, at det var verdens bedste idé, for designet af kogebogen er blevet smukkere, end jeg overhovedet turde drømme om. I løbet af det sidste år er Nanna desuden gået fra være en medarbejder til en god veninde, og så er hun (ligesom jeg) blevet færdiguddannet og har landet sit drømmejob i en større designvirksomhed – good for her, synd for mig, hæhæ. Ej, jeg er virkelig stolt af hende, og glæder mig sådan til at fejre udgivelsen af vores værk på søndag.
LÆS OGSÅ: Marts // Frem & tilbage
Nedenfor finder I et tilbageblik på maj 2017 med masser af Marokko-glimt og brændte nuancer samt forårssol i hjemme i Århus. Jeg har også samlet en lille liste over, hvad jeg ser frem til den næste måned, og jeg vil elske, hvis I har lyst til at bidrage i kommentarfeltet. Hvad glæder I jer til her i maj? 

Sidste maj…


… var jeg i Marrakech.

… nød jeg selskabet af denne her stjerne (Nanna ikke manden, hæhæ) i de fine gader.

… lavede jeg masser af marokkansk mad og legede med foodstyling.

… besøgte jeg en familie Ait Abdi, og jeg delte nogle af mine billeder med jer.

… fik vi vores store marokkanske tæppe på plads i lejligheden.


… delte jeg en video med min morgenrutine, der faktisk ikke har ændret sig så frygtelig meget

… delte jeg opskriften på den lækreste quinoasalat med bagt squash og feta.

… så jeg tilbage på 5 gode minder – blandt andet den her dag med to af mine yndlingsmennesker.

… fik I opskriften på den lækreste linsegryde med smagsfulde kyllingekødboller.

… delte jeg en episode af Martiny Podcast om vibrationer og flow.

drak jeg vin med min smukke søster på havnen.
… fik I opskriften på green curry – så nemt og så godt!
… nød jeg forårssolen og en masse kærestetid.

Denne maj glæder jeg mig til…

… at fejre udgivelsen af min nye kogebog Grøntsagsglæde på søndag.
… at se bogen blive brugt i jeres køkkener. Det er det bedste ved at skrive kogebøger, så jeg håber, I vil dele på instagram ved at bruge #grøntsagsglæde ♥
… at nyde en masse alenetid i lejligheden, nu hvor min søster er flyttet, og Simon skal rejse med arbejdet.
… at Simon kommer hjem igen – for alt er nu alligevel sjovere, når man er to.
… at have søde Katrine i praktik.
… at fortsætte det behandlingsforløb, jeg er startet i hos en ayurvedisk læge.
… at holde lidt mere fri. Sådan intet-wifi-ingen-aftaler fri.
… selv at bruge min nye kogebog. Det er så fedt at kunne slå op på siderne og finde alle mine egne favoritter samlet.
… at få gang i min kombucha-produktion igen. Måske jeg allerede skal sætte et par liter over i aften?
… at tage vores altan i brug igen. Den trænger lige til en lettere rengøring, og så er den klar til vino og grillmad.


 

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hvor er det altså hyggeligt med disse indlæg – og en god reminder om at se lidt frem og tilbage! Jeg glæder mig til en hyggedag med min søster, hvor vi skal på grøntsagsglæde workshop 🙂 og forhåbentlig en masse sol og forårsstemning.

  2. I denne måned glæder jeg mig allermest til, at vi overtager vores nye hus. Det er stadig ikke gået helt op for mig, at vi faktisk er blevet husejere

Skriv en kommentar