Martiny Podcast // En kæmpe tak + Sæsonfinale

pod
Halløj alle sammen – og glædelig lørdag! 🙂
I dag har jeg et soloshow klar til jer, hvor jeg binder en sløjfe på første sæson af Martiny Podcast. Det har været en fornøjelse at dele alle 18 episoder med jer, og jeg glæder mig allerede til at vende tilbage med næste sæson til efteråret. Indtil da har I dog lidt tid til at få catchet op og lyttet til de episoder, I har måske misset.
Det, I kan forvente af min lille sæsonafslutning i dag, er både en masse Emma-vrøvleri, en følelsesladet takketale og lidt kogebogssnak. Jeg fortæller om mine planer for næste sæson af Martiny Podcast og deler lidt om hvad, der kommer til at ske med bloggen her de næste måneder. Mest af alt er episodens formål dog at sende en kæmpe TAK afsted til alle jer, der har støttet og opbakket mig de sidste år – uden jer ingen blog, ingen kogebøger og intet podcast.
LYT MED HER ELLER PÅ EN SMARTPHONE I DIN PODCAST APP

{ I denne episode kan du høre om… }
… hvad mine håb var for Martiny Podcast

… hvad sæson 2 kommer til at byde på 
… hvordan I kan være med til at påvirke podcastet
… min motivation for at dele indhold med jer
… hvor meget jeg beundrer jer, der siger “tak”
… hvad min kogebog “Herlig & ærlig mad” indeholder
… hvorfor man bliver nødt til at tro på, at man har noget at byde på
… hvorfor der virkelig er noget om klichéen “just do it”.

10 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Endnu et tak til dig, søde Emma! Kommer til at savne at høre din podcast hver lørdag morgen – men forstår virkelig også, at du har brug for lidt ro ovenpå kogebog osv. Glæder mig til at lytte videre i fremtiden! Kram

 2. Dejlig afslutning på podcastet. Glæder mig til at følge med i næste sæson.
  Tillykke med bogen Emma! Jeg har gemt et tilgodebevis netop til formålet, og vil nu smutte ud og købe bogen. Jeg bruger mange af dine opskrifter hver uge. Bla. dine sunde boller med boghvedekerner – dem bager jeg hver uge. Håber du får en dejlig dag til receptionen i morgen. Kh Josefine

 3. Hvor er det vildt, at du allerede har lavet 18 afsnit! Jeg har stadig nogle til gode, men de er gemt på min podcast-app, så jeg nemt kan finde dem frem. Kan huske du offentlige dit nye podcast-projekt, da min kæreste og jeg sad i et telt i Australien, og selvom nettet haltede lidt, lykkedes det mig at få hørt første episode. Synes det er vildt inspirerende at følge dine projekter! Forstår slet ikke, hvordan du kan overskue studie, kogebog, kalender, podcast, blog og alt det udenom (venner, familie, træning osv.), men det er pisse inspirerende at følge med fra sidelinjen – også selvom jeg ofte bliver lidt forpustet, haha 😛 Det er fedt at se, hvordan du bare kaster dig ud i ting, når du får en idé og slet ikke lader dig begrænse. Sådan virker det i hvert fald på mig, når jeg læser mig 🙂 Hørte i øvrigt dit podcast med Cille Veje i sidste uge, og indtil videre er det nok det, jeg synes allerbedst om! Tog mange guldkorn med derfra 🙂 Glæder mig til at høre de øvrige og se hvad du finder på i næste sæson! Og tillykke med din nye kogebog for fanden 😀

 4. Hej Emma.
  Jeg har været meget glad for at lytte til dit podcast som en form for selskab, når jeg har gået en tur, gjort rent eller lavet mad 🙂
  Jeg glæder mig allerede til næste sæson! Jeg har tænkt, at eftersom du har haft et “blogger-fokus”, kunne det være spændende at høre et interview med en blogger, der “pensioneret” (fx Sofie fra Sofies Blog), for ligesom at få en anden vinkel. Ellers er jeg spændt på at høre, hvad du finder på… 😉
  Kh Mette

 5. Tillykke med det hele! Og tak for nogle virkelig inspirerende podcasts – glæder mig til at der kommer flere i fremtiden! Og nyd nu det hele, og vær glad for alt det du har opnået 😀

 6. Life coachen er stolt! (emoji der klapper i hænderne)
  Man skulle tro, du havde taget en coachuddannelse med alle de værktøjer, du får nævnt i episoden 😉
  Virkelig fin episode – og fedt, at du lige giver os lyttere et spark bagi til at gå efter det, vi drømmer om 🙂
  Kram til dig

 7. Hej Emma! Jeg har virkelig nydt at lytte til ALLE dine episoder. Og mange af dem flere gange. De har virkelig redder mine togture! Har lært så meget af dine solperioder især.
  Jeg har et ønske til et interview. Kunne vildt godt tænke mig at høre dig snakke med blogger/youtuber Carla Chloe 🙂

  1. Hvor er det bare dejligt at høre, Sofia 🙂 Vildt godt forslag! Jeg vil super gerne have fat i Carla 🙂

 8. Kære Emma. Dejlig afslutning på dit podcast, du fortjener din succes! Jeg “ønsker mig” Andrea Elisabeth Rudolph til næste sæson 🙂 held og lykke med alle dine projekter!

Skriv en kommentar